• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz çamaşırlar için kullanabileceğim deterjan önerileriniz

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
herkese selamlar,bir derdim var`a acilacak konu degil ama,
domestos camasir suyu temizlik haric beyaz giysilerdede kullanilabilir mi ???
üzerini okudum bununla ilgili birsey yazmiyordu :26:
cevaplariniza göre kullanicamda...
suyun icine biraz domestos koyup beyazlari icinde bekletsem olur mu ???
eger domestos olmuyorsa beyazlar icin onerebileceginiz bi deterjan var mi ???:40:

Kullanilmaz mii Ooooo hem de nasil kullanilir ben kullaniyorum valla hem de oyle memnunum ki.kar gibi yapiyor o beyazlari inan bayilacaksin sonuca:)
İstersen beklet ben makina ilk suyu alip ikinci suyu alirken ekliyorum canim mukemmel oluyor,camasirlarim hic yipranmadi da,valla ben domestosu herseye kullaniyorum yakinda icmeye de baslicam:D

Son düzenleme:
Kullanilmaz mii Ooooo hem de nasil kullanilir ben kullaniyorum valla hem de oyle memnunum ki.kar gibi yapiyor o beyazlari inan bayilacaksin sonuca:)

bendeki domestosun yesil olanindan dag esintisi yaziyor oda olurmu yani :44::44:

Olur tabi canim benim,ben her modelini kullandim hepsi de guzel rahatlikla kullanabilirsin

Canim ben camasir makinasinda kullaniyorum yaklasik 4 senedir ayni sekilde yikiyorum bir sorun yasamadim ne camasirlarda ne de makina da sikinti olmadi sukur

Canim ben camasir makinasinda kullaniyorum yaklasik 4 senedir ayni sekilde yikiyorum bir sorun yasamadim ne camasirlarda ne de makina da sikinti olmadi sukur

Ben hiç denemedim çamaşır makinasında denemediğim birşeyide tavsiye etmek istemedim.Bundan sonra bende kullanabilirim:31:Teşekkürler lilitim:54:

Kullanılır.Ama çamaşır makinesinde değil ayrı bir kabın içerisinde bekleteceksiniz sanırım dimi o şkeilde olur:31:
cevap icin tessekurler canim :38:bende oyle yapmayi dusunuyorum makineye koyamam,cunku butun bina ayni makinede yikiyoruz makine iyi durulanmaz felan baskasinin camasirlarina zarar versin istemem :50:
Olur tabi canim benim,ben her modelini kullandim hepsi de guzel rahatlikla kullanabilirsin

tamam canim cok tessekur ederim cevap icin,ama ben makinede degilde ayri bi kapta bekletip durulayip sonra atarim makinaya:31:

cevap icin tessekurler canim :38:bende oyle yapmayi dusunuyorum makineye koyamam,cunku butun bina ayni makinede yikiyoruz makine iyi durulanmaz felan baskasinin camasirlarina zarar versin istemem :50:

tamam canim cok tessekur ederim cevap icin,ama ben makinede degilde ayri bi kapta bekletip durulayip sonra atarim makinaya:31:

:53::53::53::53:Nasıl yani bütün bina aynı makinedemi yıkıyorsunuz:44:Öğrenci olmadığına göre bu nasıl mümkün oluyor sakıncası yoksa:44::44::44:

:53::53::53::53:Nasıl yani bütün bina aynı makinedemi yıkıyorsunuz:44:Öğrenci olmadığına göre bu nasıl mümkün oluyor sakıncası yoksa:44::44::44:

ben turkiyede degilim canim,avrupa ulkelerinde genelde boyledir...:27:
bende memnun degilim halimden ama yapacak birsey yok :50:

Tweety guzel civciv oyle de olur,canin nasil istiyorsa oyle kullan canim benim,apartmanin camasirhanesi falan mi var anlayamadim ayip olmazsa merak da ettim acikcasi:o

Tweety guzel civciv oyle de olur,canin nasil istiyorsa oyle kullan canim benim,apartmanin camasirhanesi falan mi var anlayamadim ayip olmazsa merak da ettim acikcasi:o

aynen oyle canim,camasirhane var ve tek bir makina evlerde makine tesisati yok,yani anca ev alirsan tesisati kurarsin kiraciysan masrafa gerek yok:34:

ben turkiyede degilim canim,avrupa ulkelerinde genelde boyledir...:27:
bende memnun degilim halimden ama yapacak birsey yok :50:

Anladım.İlk defa duydum o yüzden şaşkınlığımı mağzur gör tatlım.Gerçekten çok ilginç geldi çünkü bebiş topikinden tanıyorum ve öğrenci olmadığınıda biliyorum şaşırdım.Birşey daha öğrenmiş oldum:34:

Son düzenleme:
Cnm mesela esımın gomleklerının yakasına azıcık dokuyorum sonra normal yıkama bolumunede azıcık yanı 1cay bardagı dokebılırsın makınayı ılk calıstırdıgın anda yapıcaksın bunu ama su alırken..sonracıgımaa mıss gıbı bembeyaz beyazların olacak..ama zannımca bunu her seferınde yapma sarartırsın beyazlarını..arada yaparsın..domestos candıır:)

Anladım.İlk defa duydum o yüzden şaşkınlığımı mağzur gör tatlım.Gerçekten çok ilginç geldi çünkü bebiş topikinden tanıyorum ve öğrenci olmadığınıda biliyorum şaşırdım.Birşey daha öğrenmiş oldum:34:
yok canim estagfurullah bende biliyorum seni arkadas listemdesin:38:sende haklisin canim,ilk geldigimde bende sasirdim ama yapacak birsey yok ilk zamanlar bayagi zorlaniyordum ama alistim artik napim,
evim bana ait olsa alirim makine kurarim ama kiraciyim evdede makine tesisati yok e masrafada gerek yok nasip olurda evimiz olursa anca o zaman INSALLAH:nazar::1:

aynen oyle canim,camasirhane var ve tek bir makina evlerde makine tesisati yok,yani anca ev alirsan tesisati kurarsin kiraciysan masrafa gerek yok:34:

Aslında bu durumdan rahatsızsan çok zor değil çamaşır makinesi için tesisat kurmak.Gider olarak banyondaki lavabo giderine çiftli giriş takıp kullanabilirsin.Su girişi içinde bir tesisatçı çok kolay halleder.Ve masraflıda olmaz.

Cnm mesela esımın gomleklerının yakasına azıcık dokuyorum sonra normal yıkama bolumunede azıcık yanı 1cay bardagı dokebılırsın makınayı ılk calıstırdıgın anda yapıcaksın bunu ama su alırken..sonracıgımaa mıss gıbı bembeyaz beyazların olacak..ama zannımca bunu her seferınde yapma sarartırsın beyazlarını..arada yaparsın..domestos candıır:)

daha ilk defa deniyecegim bakalim INSALLAH hayirli sonuclar alirim :1:

Bende kullanıyorum beyazlar için canım. Çokta memnunum. Direkt çamaşır makinesine koyarak kullanıyorum ben ama senin dediğin şekilde başka bir kabın içinde çamaşırların içine ekleyerekte kullanabilirsin.

Yaa cnm makına senın degılmıs pardooon ya:(sende elde beklet cnm dedıgın gıbı sonra makınaya atarsın..ya bu arada baskalarının koıyafetlerıylemı atıyosunuz ayıptır sorması..

Back