• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz altın sarardı mı yoksa adam yüzüğü mü kaybetti?

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Kizlar eşimin alyansınin yarisi beyaz yarisi sariydi model olarak. Abimin arkadasi kuyumcu ona yaptirmistik. Su an farkettimki yuzugun tamami sari, acaba beyaz altin zamanla sararir mi yoksa adam yuzugu kaybetti de ben uzulmeyeyim diye bana soylemeden yenisini mi aldi?

Mantikli ama bulamamis olabilir mi acaba diye dusundum o zamanda yaptirabilirdi degil mi. Haklisiniz
Yani, sonuçta kime yaptırdığınız belli, size söylemeden / fark ettirmeden yenileyecek olsa yaptırırdı. Hem aynısını almayıp hem de birşey söylememesi saçma olur, kendisine sorun direkt.

Sararabiliyormus int.den baktim da. Benim alyans da ortasi beyaz kenarlari sari. Allahtan sararmadi. Altinin uzerini radyumla kapliyorlarmis oyle beyaz oluyormus. Kaplama zamanla asinabiliyormus.

Sararabilir. Bizim yüzüklerimiz beyaz altın tamemen hicbirsekilde sararma yok ama eşime sarı altından künye almıstım nişanda takmıştık , sonradan beyazlatılmişti yani sarı alıp beyaza çevirtmistik kuyumcuda , o sarardı. Yani kaplamaysa sarıya dönebilir ama beyaz altından yapılan takılar sararmaz diye biliyorum.

Kizlar eşimin alyansınin yarisi beyaz yarisi sariydi model olarak. Abimin arkadasi kuyumcu ona yaptirmistik. Su an farkettimki yuzugun tamami sari, acaba beyaz altin zamanla sararir mi yoksa adam yuzugu kaybetti de ben uzulmeyeyim diye bana soylemeden yenisini mi aldi?
Benimki de sarardı 1 yılda :(

Tektasım tamamı beyaz odugundan sararmadı, fakat alyanslarımız ortası sarı, cevresı beyazdı, beyaz yerlerı 1 yıl olmadan sarardı..suan tamamen sarı..

sizin alyansınız esınızle aynı ıse, sizinki sararmadı mı?

Back
X