- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
-
- Konu Sahibi ikiminikprenses
vakit geçirmeden bir göz doktoruna gidip, gözünüzün retina tabakasını muayene ettirin, bu muayene gözlere damla damlatılıp, gözbebeklerin büyümesi sağlandığında yapılıyor. gözbebekleri genişlediğinden üç beş saat kadar bulanık görebilirsiniz, oyüzden araba kullanıyorsanız o gün araba kullanmayınız ve yanınız da da bir yakınınız bulunsun.
çok geçmiş olsun ama vakit kaybetmeden retina tabakasını mutlaka muayene ettirin.
arkadaşlar o gördüğünüz şeyler göz bozukluğu ile ilgili değil.
havada olan enerjileri,küçük parçacıkları görüyorsunuz.Boş bir alana dikkatle bakıldığı zaman bunu herkes görür.
korkulacak bişi yok.:)
canım saol ama ben bun dediklerinin hepsini yaptırdım doktor bişey yok ,yaslılıktan ileri gelen bişey dedi. ama daha yaşım 24 :1no2:herhangi bi problem yaratmazmış,gözdeki vitrea denilen sıvının azalmasıyla meydana geliyomuş ama genede çok rahatsız edici bi durum.fisfisfis
ben ortaokulu bitirdim onlar başladı bende.önceleri iki gözümdede bir tane vardı şimdi iyice arttı ben onlara sinek uçuşması diyorum kendimce.benim annemdede var onlardan doktor anneme geçmez demiş bendede gittikçe artıyolar.ama ben alıştım onlara artık bazen canım sıkıldıgında oturup takip ediyorum hareketlerini.
arkadaşlar o gördüğünüz şeyler göz bozukluğu ile ilgili değil.
havada olan enerjileri,küçük parçacıkları görüyorsunuz.Boş bir alana dikkatle bakıldığı zaman bunu herkes görür.
korkulacak bişi yok.:)
evet canım banada doktor yaş ilerledikçe oluyor demişti.ama çok rahatsızlık veriyo bana
yorgun savaşçı dediklerinin aynısı bendede var daha cuma günü kontrole gittim doktoruma ama normal yapacak bişe yok dedi napalım bunla yaşamaya alışıcaz...
arkadaşlar yanlış bilgi veriyorsunuz beyaz alana baktıgında sinek uçuşması bir göz bozukluğu belirtisidir bunu çok net biliyorum büyük ihtimal katarakt olabilir ama sinek uçuşmas var diyosun doktora git ilk bunu soruyor zaten göz doktorları en kısa zamanda doktora git derim ben
canım saol ama ben bun dediklerinin hepsini yaptırdım doktor bişey yok ,yaslılıktan ileri gelen bişey dedi. ama daha yaşım 24 :1no2:herhangi bi problem yaratmazmış,gözdeki vitrea denilen sıvının azalmasıyla meydana geliyomuş ama genede çok rahatsız edici bi durum.fisfisfis