Beyaz akıntı ??

Bir de rahim ağzı yarası smearda çıkar mi

Normal akıntı sadece ''şeffaf'' olandır. Beyaz, sarı, yeşil akıntı hepsi normal olmayan enfeksiyon belirtisidir. Bu akıntılara koku, kaşınma, ağrı ekleniyorsa doktora görünmek gerekiyor.

Bir de rahim ağzı yarası smearda çıkar mi
rahim ağzı yarası vajinal muayene (spektrumla açıp bakınca) teşhis ediliyor. Oradaki akıntıdan örnek alınıp smear testi, kültür testi yapılıyor.
Mantar ve türevleri enfeksiyona neden oluyor tedavi edilmeyince de rahim ağzı yarasına dönüşüyor. Şuan sizde yara yok enfeksiyon var.

Son düzenleme:
Normal akıntı sadece ''şeffaf'' olandır. Beyaz, sarı, yeşil akıntı hepsi normal olmayan enfeksiyon belirtisidir. Bu akıntılara koku, kaşınma, ağrı ekleniyorsa doktora görünmek gerekiyor.
Evet şeffaf akıntı normal o akıntıda yumurtlama akıntısı taa rahimden gelir beyaz olan da normal canım vajina çok farklı bi organ kuru olmaması gerekiyor ve birsürü bakteri var onlar bu tür renk alıyor ve beyaz akıntı olarak dışarı atılır tabi bununda bi sınırı var ne sıklıkla yada ne yoğunlukla olduğuna bağlı adet öncesi sonrası normal olarak kabul ediliyor ha bide her kadın farklı tabi ama benim normalim bu çünkü vajinal muayene oldum simir testide verdim normal demişlerdi sadece paylaşmak istedim

Neden yara olur peki sebep olarak gebeliğe komple bir engeli var mı

Neden yara olur peki sebep olarak gebeliğe komple bir engeli var mı
Havuzlar, umumi tuvaletler, vajina yıkama jelleri, kremler vs. Prezervatifler, baskı zorlama travma, partnerinizde olan enfeksiyonlar yani her şey olabilir belli bir nedeni yok.
Yara gebeliğe engel değil.

Kızlar beyaz sulu akıntı yaşayan var mı nedeni nedir sizce peynirimsi değil sütün koyu kıvamını düşünün kokusuz krem gibi bildiğiniz kremin biraz cıvığı
Bence doktora görünmek en iyisi. Bende de vardı umursamıyordum ama o akıntı zamanla rahim içinde yara yapıyormuş. Ben öylesine kontrole gittim. Akıntıyı normal sanıyordum. Meğer rahim ağzında yara varmış. Şuan onunla uğraşıyorum. Korkman için söylemedim. Varsa birşey önlemini al derim.

Havuzlar, umumi tuvaletler, vajina yıkama jelleri, kremler vs. Prezervatifler, baskı zorlama travma, partnerinizde olan enfeksiyonlar yani her şey olabilir belli bir nedeni yok.
Evet şuan bende ki gibi sağolsun eşimden geçmiş

Bende de yara varmış ama doktor doğum yapmadan yaktirma diyor

Peki akıntı engel midir ? Geciktirir ama engellemez değil mi

Geçer bende olmuştu rahim ağzı enfeksiyonu fitil kullandım 1 hafta geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…