Bir de rahim ağzı yarası smearda çıkar miKızlar beyaz kremsi akıntı normal vajinayı içeri dogru kaplayan ve vajınayı koruyan sıvıdır eğer rengi değisir peynirimsi ve kokulu olursa mantardır seffef olan akıntıda yumurtlamadır bendr hep kremsi beyaz akıntı olur kokusuz çok çişe sıkışırsam baya gelir yada ilişki sırasında görülür normal bişey yani orasının iç kısmı yani nrmli kalması gerek orda birsürü iyi bakteri var ondan kaynaklı çok endişe etmeyin enfeksiyon ve mantar illa kaşıntı yada acı verir
Belki yeni başlıyodur inşallah geçer boşu boşuna demez sonucta doktorEnfeksiyon dendi bana ama kaşıntı yok acıda yok
Simir testi verdim ama bilmiyorum canım ama ona bağlı enfeksiyon çıkar ve anlayabilirlerBir de rahim ağzı yarası smearda çıkar mi
Normal akıntı sadece ''şeffaf'' olandır. Beyaz, sarı, yeşil akıntı hepsi normal olmayan enfeksiyon belirtisidir. Bu akıntılara koku, kaşınma, ağrı ekleniyorsa doktora görünmek gerekiyor.Kızlar beyaz kremsi akıntı normal vajinayı içeri dogru kaplayan ve vajınayı koruyan sıvıdır eğer rengi değisir peynirimsi ve kokulu olursa mantardır seffef olan akıntıda yumurtlamadır bendr hep kremsi beyaz akıntı olur kokusuz çok çişe sıkışırsam baya gelir yada ilişki sırasında görülür normal bişey yani orasının iç kısmı yani nrmli kalması gerek orda birsürü iyi bakteri var ondan kaynaklı çok endişe etmeyin enfeksiyon ve mantar illa kaşıntı yada acı verir
3 aydır şikayetim varBelki yeni başlıyodur inşallah geçer boşu boşuna demez sonucta doktor
rahim ağzı yarası vajinal muayene (spektrumla açıp bakınca) teşhis ediliyor. Oradaki akıntıdan örnek alınıp smear testi, kültür testi yapılıyor.Bir de rahim ağzı yarası smearda çıkar mi
Evet şeffaf akıntı normal o akıntıda yumurtlama akıntısı taa rahimden gelir beyaz olan da normal canım vajina çok farklı bi organ kuru olmaması gerekiyor ve birsürü bakteri var onlar bu tür renk alıyor ve beyaz akıntı olarak dışarı atılır tabi bununda bi sınırı var ne sıklıkla yada ne yoğunlukla olduğuna bağlı adet öncesi sonrası normal olarak kabul ediliyor ha bide her kadın farklı tabi ama benim normalim bu çünkü vajinal muayene oldum simir testide verdim normal demişlerdi sadece paylaşmak istedimNormal akıntı sadece ''şeffaf'' olandır. Beyaz, sarı, yeşil akıntı hepsi normal olmayan enfeksiyon belirtisidir. Bu akıntılara koku, kaşınma, ağrı ekleniyorsa doktora görünmek gerekiyor.
Neden yara olur peki sebep olarak gebeliğe komple bir engeli var mırahim ağzı yarası vajinal muayene (spektrumla açıp bakınca) teşhis ediliyor. Oradaki akıntıdan örnek alınıp smear testi, kültür testi yapılıyor.
Mantar ve türevleri enfeksiyona neden oluyor tedavi edilmeyince de rahim ağzı yarasına dönüşüyor. Şuan sizde yara yok enfeksiyon var.
Havuzlar, umumi tuvaletler, vajina yıkama jelleri, kremler vs. Prezervatifler, baskı zorlama travma, partnerinizde olan enfeksiyonlar yani her şey olabilir belli bir nedeni yok.Neden yara olur peki sebep olarak gebeliğe komple bir engeli var mı
Bence doktora görünmek en iyisi. Bende de vardı umursamıyordum ama o akıntı zamanla rahim içinde yara yapıyormuş. Ben öylesine kontrole gittim. Akıntıyı normal sanıyordum. Meğer rahim ağzında yara varmış. Şuan onunla uğraşıyorum. Korkman için söylemedim. Varsa birşey önlemini al derim.Kızlar beyaz sulu akıntı yaşayan var mı nedeni nedir sizce peynirimsi değil sütün koyu kıvamını düşünün kokusuz krem gibi bildiğiniz kremin biraz cıvığı
Evet şuan bende ki gibi sağolsun eşimden geçmişHavuzlar, umumi tuvaletler, vajina yıkama jelleri, kremler vs. Prezervatifler, baskı zorlama travma, partnerinizde olan enfeksiyonlar yani her şey olabilir belli bir nedeni yok.
Yara gebeliğe engel değil.
Bende de yara varmış ama doktor doğum yapmadan yaktirma diyorBence doktora görünmek en iyisi. Bende de vardı umursamıyordum ama o akıntı zamanla rahim içinde yara yapıyormuş. Ben öylesine kontrole gittim. Akıntıyı normal sanıyordum. Meğer rahim ağzında yara varmış. Şuan onunla uğraşıyorum. Korkman için söylemedim. Varsa birşey önlemini al derim.
Peki akıntı engel midir ? Geciktirir ama engellemez değil miHavuzlar, umumi tuvaletler, vajina yıkama jelleri, kremler vs. Prezervatifler, baskı zorlama travma, partnerinizde olan enfeksiyonlar yani her şey olabilir belli bir nedeni yok.
Yara gebeliğe engel değil.
Geçmiş olsun.Evet şuan bende ki gibi sağolsun eşimden geçmiş
Akıntı gebeliğe engel değil.Peki akıntı engel midir ? Geciktirir ama engellemez değil mi
Çok mu engeller pekiGeçmiş olsun.
Akıntı gebeliğe engel değil.
Rahim ağzı yarası esnasında oluşan akıntı spermin geçişini engelleyebilir.
Geçer bende olmuştu rahim ağzı enfeksiyonu fitil kullandım 1 hafta geçtiÜç beş doktor gezdim bı kaç hafta önce doktorlar mantar dedi ilaç kullandım geçmedi smear yaptırdım servisit çıktı ama hep mantar dediler dün başka doktora gittim mantar değil bu enfeksiyon dedi ama akıntın içerde yoğun dedirahim ağzı enfeksiyonu geçer mi acaba
O kısmını ben bilemem :)Çok mu engeller peki
Tüpleri tıkar mı bu akıntı enfeksiyon vsO kısmını ben bilemem :)
Detayları doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.Tüpleri tıkar mı bu akıntı enfeksiyon vs
Alla alla neden acaba. E bi de o yara zamanla kansere dönüşüyor muş Allah korusunBende de yara varmış ama doktor doğum yapmadan yaktirma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?