- 14 Eylül 2020
- 231
- 29
- 28
- 25
Doktora ben kendim dedim yaktirmama gerek var mı diye yok dedi onemsenecek bir yara değil dedi bu gebeliğe engel olur mu dedim olmaz dedi sizce olur mu ?O kızarıklık tedavi edilmedikçe (fitil ve antibiyotik veriyorlar genelde) kocaman bir yaraya dönüşüyor ve ilişki esnasında yanma, kanama oluyor. Fitil antibiyotik vs ile geçmezse yakma dondurma işlemi yapılıyor.
benim minik kızarıklık tedavi olmadığım için 3 sene sonunda büyük bir yaraya dönüştü fitil vs ile geçmedi ve yaktırmak zorunda kaldım.
Şeffaf değil ama beyazKokusuz ve renksiz şeffaf ise yumurtlama akıntısı normal bir akıntıdırbu
Evet valla öyle haklısın ben derman bulamadım inşallah en kısa sürede sende bende buluruzAy aynı ben ya. Benimde kasığımda ve kol altında şişlik var 5 yıldır gitmediğim doktor kullanmadığım antibiyotik kalmadı. Cildiyeciler aldır bunu kıl dönmesi diyor. Genel cerrahiye çıkıyorum biyopsi yapıyor evet burda enfeksiyon var ama alamayız iyi Bi yere çık diyor. Aydın Manisa Hatay her yerde çıktım. En son burda Bi genel cerrahiye çıktım dedi ki hangi birini alayım afedersin adam takmadı bile beni. Aydında ki doktor dedi ter bezi iltihabı olmuş boşver hiç aldırma çoluk çocuğa karış diyorağrısı ve acısı cabası yani. Bakıyorum intetnettrn hiç dediği şeye benzemiyor. Ay yıldım bak yazarken bile hep diyorum Allah dermanı olan dert hastalık versin gerçekten
Her zaman oluyormuydu pekiŞeffaf değil ama beyaz
Ablanız yara ile mi gebe kaldı?Benimde ablama doğumdan sonra yakalım demişlerdi bende ordan biliyorum
3 aydır ara ara var maalesefHer zaman oluyormuydu peki
Reglden kac gün sonra oluyor3 aydır ara ara var maalesef
Ona hiç dikkat etmedim doktor enfeksiyon dedi ama hangi doktora güvenecegimi şaşırdım ben biri önce mantar dedi biri kandida dedi sonra başka doktor normal bı enfeksiyon dediler hangisi doğru bilmiyorumReglden kac gün sonra oluyor
Benim doktorumun söylediklerini aktarayım size. Bu yara ile gebe kalanlarda düşük riski olabilirmiş ve normal doğum esnasında bebeğe göz enfeksiyonu olarak geçebilirmiş. Yakma dondurma işlemi gebeliğe engel değil dedi.Doktora ben kendim dedim yaktirmama gerek var mı diye yok dedi onemsenecek bir yara değil dedi bu gebeliğe engel olur mu dedim olmaz dedi sizce olur mu ?
Ay inşallah canım dertlerimizin dermanı olsunEvet valla öyle haklısın ben derman bulamadım inşallah en kısa sürede sende bende buluruz
Enfeksiyon olduktan sonra hiç beraber olmadık ama eşime dedim rahatsız olmam ben dedi beyaz akıntı da öyle belli olmuyormuş olsa bile eşimin umrunda değil bana yaktirmamam gerektiği dendi valla birde 15 kutu ilaç fitil kullandım belki geçmiştir çünkü dün muayene oldum denmedi yara vs Bidaha gidicem başka doktora bakalımBenim doktorumun söylediklerini aktarayım size. Bu yara ile gebe kalanlarda düşük riski olabilirmiş ve normal doğum esnasında bebeğe göz enfeksiyonu olarak geçebilirmiş. Yakma dondurma işlemi gebeliğe engel değil dedi.
Benim önceliğim ilişki esnasında yaşadığım acı, yanma, kanama durumunu ortadan kaldırmaktı. Çünkü ilişkiye girmek işkence gibiydi.
Sizdeki durum benim yaşadığım sürecin ilk zamanları tavsiyem en kısa zamanda başka bir doktora görünün fitil antibiyotik vs tedavi olmaya bakın.
Doktorun ''önemsenecek bir yara değil'' demesi çok çok saçma kime göre neye göre önemsenmiyor. O beyaz akıntı sizi eşinizi rahatsız etmiyor mu?
3 sene oldu ama hatırladığım kadarıyla evet akıntısı oluyordu hamileyken de doktor söylemiş sanırımAblanız yara ile mi gebe kaldı?
Evli misinizOna hiç dikkat etmedim doktor enfeksiyon dedi ama hangi doktora güvenecegimi şaşırdım ben biri önce mantar dedi biri kandida dedi sonra başka doktor normal bı enfeksiyon dediler hangisi doğru bilmiyorum
EvetEvli misiniz
Hamilelik durumj varmı
Rahatsız olmayacaksanız neden ilaç kullandınız ki ?Enfeksiyon olduktan sonra hiç beraber olmadık ama eşime dedim rahatsız olmam ben dedi beyaz akıntı da öyle belli olmuyormuş olsa bile eşimin umrunda değil bana yaktirmamam gerektiği dendi valla birde 15 kutu ilaç fitil kullandım belki geçmiştir çünkü dün muayene oldum denmedi yara vs Bidaha gidicem başka doktora bakalım
Tedavi içinRahatsız olmayacaksanız neden ilaç kullandınız ki ?
Enfeksiyon dendi bana ama kaşıntı yok acıda yokKızlar beyaz kremsi akıntı normal vajinayı içeri dogru kaplayan ve vajınayı koruyan sıvıdır eğer rengi değisir peynirimsi ve kokulu olursa mantardır seffef olan akıntıda yumurtlamadır bendr hep kremsi beyaz akıntı olur kokusuz çok çişe sıkışırsam baya gelir yada ilişki sırasında görülür normal bişey yani orasının iç kısmı yani nrmli kalması gerek orda birsürü iyi bakteri var ondan kaynaklı çok endişe etmeyin enfeksiyon ve mantar illa kaşıntı yada acı verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?