Beyaz akıntı belirti mi

gzm asmakci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
73
21
38
27
Merhaba.. Beyaz süt gibi bir akıntı oluyor kokusuz. Ayrıca sat 26 hazirandı normalde 29. Gün hasta olmam gerekirken şuan geçilmiş durumda adet tarihinin ilk günü beta verdim 1.20 çıktı. Dünde idrar testi yaptım fakat tek çizgiyi. Göğüs hassasiyeti dışında hiç adet belirti de yok. Acaba hamilelik söz konusu olabilir mi yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Sadece bazen sağ kasığımda batma oluyor kısa süreli Allah isteyen herkese nasip etsin hamilieliği yardımcı olursanız sevinirim

Bende bugün kahverengi 3-4 damla akıntı oldu durdu. Beta verdim az önce 0.3 çıktı aynı gün için normal mi umudu kesmem mi gerekir

Her sağlıklı kadında akıntı lar olur. Beyaz akıntı ya mantar dan dır Kaşıntı Var veya kokulu ise mantırdır. Kokusuz bembeyaz akıntı ise üşütmeden de kaynaklanıyor olabilir. Yada Yumurta gelişiyordur canım..

Bende bugün kahverengi 3-4 damla akıntı oldu durdu. Beta verdim az önce 0.3 çıktı aynı gün için normal mi umudu kesmem mi gerekir
Akıntin pütürlü mu yoksa kremsi gibi mi? Pütürlü oluyordu benim daha once fitil kullandim gecti ama bu pütürlü gibi degil daha homojen yani krem gibi kalip şeklinde ni beyaz akıntı degisik biraz

Evet belirti. Yaklaşan reglin belirtisi, gebeliğin belirtisi, mantar enfeksiyonu belirtisi... Hepsi de olabilir.

Aynen tedaviye basladim hala belirtiler varmi diye ugrasiyordum bir ara biraktim suan hayirlisi insallah hepimizin olur

Arkadaşlar konuyu yarım birakmayayim dedim. Beyaz süt gibi bir akıntı gelmişti kremsi yapıda. Gebe oldum ama kimyasa gebelik geçirdim

Benimde böyle akıntı geliyor regl 4 gün kaldı gögüslerim baya şişti elleyince ağrıyor. Ama normalde de regl bir hafta önce karın ve gögüs ağrısı yaşıyorum o yüzden pek kafama takmak istemiyorum. Yine de arada acaba mı diyorum. Bazen kasıklarımda bıçak ağrısı giriyor bugün arkadaşla muhabbet ederken biraz midem bulanır gibi oldu o an hamilelik aklımda bile yoktu ama öncesinde düşündüğüm için psikolojik diye düşünüyorum. Kafam baya karışık 4 gün çabuk geçse de neyse ne görsem kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…