• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi?

busemagden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
21
3
28
Merhaba 🤗
Biz eşimle çocuk istediğimiz için bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye girmeye başladık. 4 aylık evliyiz. Ovüslayon dönemindeyim. Dün girdiğimiz ilişki sonrasında ayağa kalkmadım ve uzandım 15 20 dk. Yaklaşık 1 saat sonra da beyaz şeffaf bir akıntı geldi. Bu sabah da aynı akıntı geldi. Acaba hamile kalma ihtimalimi mi gösteriyor bu durum. Bir bilgisi olan var mı?

Merhaba 🤗
Biz eşimle çocuk istediğimiz için bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye girmeye başladık. 4 aylık evliyiz. Ovüslayon dönemindeyim. Dün girdiğimiz ilişki sonrasında ayağa kalkmadım ve uzandım 15 20 dk. Yaklaşık 1 saat sonra da beyaz şeffaf bir akıntı geldi. Bu sabah da aynı akıntı geldi. Acaba hamile kalma ihtimalimi mi gösteriyor bu durum. Bir bilgisi olan var mı?
Yumurtlama akıntısı olabilir mi? Çok çok erken daha öyle bir belirti olması için.

Ks daha dün ilişkiye girmişsiniz spermin yumurtayla buluşup döllenmeyi başlaması 3 gün.. rahme yerleşmesi 7 gün.. toplam 10 günde rahme yerleşip beta salgılamaya başlıyor.. 12 gün sonrü falan kan testinde çıkıyor.. eğer olmazsa üzülme.. ben evyendiğimden beri hiç korunmamıştım 3. Ay olmuştu..

Merhaba 🤗

İçinde kalan spermelerdir yada yumurtlamadan dolayı olabilir hamile kalsam öyle akıntı gelmez kafana fazla takıyorsun düşünme adetini bekle içinde dünden kalan eski sperm dir veya yumurtlama akıntısı dur hop diye o saniye kalmiyosun

Merhaba 🤗
O erkekten gelen meni canım ilişkiden sonra bı ıkı gun gelmeye devam eder

Merhaba 🤗

Merhaba ben gebeligimi cok erken anlamistim,Beyaz akinti iliskiden 10gun sonra fln geldi kati beyaz bir seydi hatta ilk defa oyle bir akintim olmustu ondan da suphelenmistim;ilk belirtiler sag gogsumde damarlarin cikmasi,koku hassasiyeti inanilmazdi her kokuyu aninda aliyordum bazen canm cekiyordu bazen rahatsiz oluyordum,ara ara yogun kasik agrim oldu,ikinci haftada istahim acildi inanilmaz yemek istiyordu canim,kirpiklerde karpiklasma karisma oldu ve komsularim sen kesin hamilesin diyordu,gercekten bildiler fakar 9.haftada bos kese nedeniyle kurtaj oldum malesef,benim hamilelik belirtilerim bunlardi umarim yardimci olabilmisimdir,umarim bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz🙏

Merhaba 🤗
Şaka yapıyor olmalısınız. Dün girdiğiniz ilişkiden bugun hamileyim diye soruyorsunuz. Yumurtalamışsınız onun akıntısıdır o. Lütfen biraz daha mantıklı sorular sorun

Merhaba ben gebeligimi cok erken anlamistim,Beyaz akinti iliskiden 10gun sonra fln geldi kati beyaz bir seydi hatta ilk defa oyle bir akintim olmustu ondan da suphelenmistim;ilk belirtiler sag gogsumde damarlarin cikmasi,koku hassasiyeti inanilmazdi her kokuyu aninda aliyordum bazen canm cekiyordu bazen rahatsiz oluyordum,ara ara yogun kasik agrim oldu,ikinci haftada istahim acildi inanilmaz yemek istiyordu canim,kirpiklerde karpiklasma karisma oldu ve komsularim sen kesin hamilesin diyordu,gercekten bildiler fakar 9.haftada bos kese nedeniyle kurtaj oldum malesef,benim hamilelik belirtilerim bunlardi umarim yardimci olabilmisimdir,umarim bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz🙏
Katı beyaz akıntı. Bendede öyle olmuştu. Hatta ben onu mantar akıntısı sandım süt kesiği gibiydi. Ama ne koku ne kasıntı. Bir defa oldu birdaha olmadı

Katı beyaz akıntı. Bendede öyle olmuştu. Hatta ben onu mantar akıntısı sandım süt kesiği gibiydi. Ama ne koku ne kasıntı. Bir defa oldu birdaha olmadı
Evet ben de enfeksiyon mu mantar mi acaba vs dedim ayni demek ki,bende de iki gun geldi sadece

Bende hiç olmadı hala daha da yok, çoğu akıntı fizyolojik zaten hele ilişkiden bi saat sonra gelmesi ne bileyim şimdi komik. 4 aylık evlisin ilk deneme ve bir saat içinde hamile kalabileceğini düşünmek büyük cesaret. Biraz araştır bakalım ney nasıl olur bizde okuya okuya öğrendik. İnş fazla beklemezsin bebiş için ne deyimde

akıntılar her türlü gelebilir, çok fazla belirti aramayın.
dilerim gebe kalırsınız, ama belirtileri gerçek sanmayın. bir sürü nedeni olabilir. üzülmemeniz için söylüyorum bunu.

Back
X