Bebek İkinci El Beyaz Ahşap beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar size bir sorum olacak, burada çoğu kişi park yatak tavsiye etmiş ama. benim yakat odam çok küçük. Bebeğin benimle birlikte yatması için dar ve uzuzn bir beşik lazım. Bunun içinde en uygun olanı şu beyaz cibinlikli ahşap beşikler varya onlardan almam gerekiyor.
Çünkü park yatak ya da diğer nromal kartolalar sığmaz. Biliyorum benim alacağımın ömrü 3-4 ay olacak ama siz olsanız ne yapardınız?ya da tavsiyesi olan var mı?

Canım bende hamıleyken yatak odama sepet besık vs almayı dusundum veya su mothercare de kucuk boy ahsap besıklerden almayı dusundum ama standart boyda karar kıldım.Cunku yatak odam kucuk olsada kısa bır sure 3-4 ay maksımum yanında yatar daha sonra kendı odasına alıstırmak gerekli.2-3 ay sıkısık bır oda ve sonrası odasında yattı.Gercı benım kızım 6 ay sehır dısında kalmamızdan beraber yatmaya alıstı .Buyuyen besıklerde 3 yasına kadar yatabılıyor yanı daha mantıklı.

Odanızda ne kadarlık bi alan var? Benim de yatakodam dardı fakat komidinleri üst üste koyup yatağı bi tarafa kaydırdık şifonyerin yerini değiştirdik falan 60*120 ölçülerinde beşik sığacak kadar yer açtık. Beyaz ahşap olanlardan ve büyüyen beşik değil altı da çekmeceli aldık ama en miniklerden değil 60*120 cm. Oğlum şu an 8 aylık hala yatıyor daha da yatar diye düşünüyorum ben memnunum. Ben sadece yer sıkıntısından değil park beşiklerin görüntüsü hoşuma gitmiyordu zaten almayı düşünmüyordum.

Odada değişiklik yapmam çok zor, dediğim gibi alanım çok sınırlı. Yada salonda ya da diğer küçük odada sadece o ve ben yatıcaz. O da nasıl olcak bilmiyorum. Herkes sadece tek beşik mi aldı ki? Ben de şunu düşündüm ahşap beşik alırsan daha sonra satarım diye düşündüm ama ne kadar mantıklı bikmiyorum. Bi de küçük boy diğer beşikerin boyutları ne kadar ki???

Mesela ben beyaz ahsap besığı satısa cıkardım herseyıyle,kızım yatağında uyumadı cok cok az kullandım ama alan yok:)
Bebek odası takımı almadım daha sonra kendı secebıleceği genc odası olmasını daha uygun gördum.Ikea dan beyaz gardrop ve besık,yatak odamın ayak ucu pufu odayı o sekılde yerlestırdım oldu da hepsı beyaz olunca.
Eger bır köseye sıkıstırabılırsenız ahsap herzaman daha ıyıdır ölculer magaza magaza değişiyor.Standart 60X120 kenarıyla besık ıse 70X130 oluyor.

1.de park yatak 2.de ahsap beyaz karyola kullandim ahsabin kenarlarina koruma taktiktan sonra hic bir farki yok canm.Sadece ileride acmak icin ahsabin tek tarafi demonte olsun yoksa coxuk uzerinden atliyor

Benmde yatak odam dar diye beyaz ahsap bessik aldim park yatak sallanmiyor dogru duzgun ama benm besigim cok rahat sallaniyor kizim 2 yasinda hala arada yatiyor ama artik satacagiz dusunurseniz uygun verebilrm

Kızlar çok teşekkür ederim. Bende almaya karar verdim. Ne kadar az kullanırsa kullansın rahat edelim dimi ama:)) bu arada ürünü bir arkadaşım bana gösterecek ondan sonra karar verebilirm. Çok çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…