Böyle olup yükselende var, 2 gunde %60 gibi bir oranda artması lazımmış pazar pazartesi tekrar yapin, bize de haber verin güzel sonuçlar alırsınız inşallahArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşükdün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
İnşallah canım yarın da vericem bakalım ne olucakBöyle olup yükselende var, 2 gunde %60 gibi bir oranda artması lazımmış pazar pazartesi tekrar yapin, bize de haber verin güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Bekliyorum inşallah artmış olurİnşallah canım yarın da vericem bakalım ne olucak
Canım hiç düşük diye kafanı bulandırma 5 ve üzeri gebelik var demek bende 5,81 ile öğrenmiştim sağlıklı değilmiş benimki o ayrı ama herkesin öyle olcak diye bişey yok önemli olan iki günde iki kat artması yarım tekrar aynı yerde kan ver artışa bak çok yeni daha hiç stres yapma bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşükdün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
Ben aşılama da yaptırdım aşılamaya göre düşük bir değer denildi o yüzden endişeliyim açıkçası ama yarın netleşir durum, yarın da kan testi vericem çünküBat gününde kan vermişsiniz düşük olması normal. Standart değeri yok ki. Geç döllenme olabilir. İlk değere göre yorum yapmak doğru değil. Yükselişi takip edin.
Aynen stres en büyük düşman çok haklısınız, Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım hiç düşük diye kafanı bulandırma 5 ve üzeri gebelik var demek bende 5,81 ile öğrenmiştim sağlıklı değilmiş benimki o ayrı ama herkesin öyle olcak diye bişey yok önemli olan iki günde iki kat artması yarım tekrar aynı yerde kan ver artışa bak çok yeni daha hiç stres yapma bebişin sıkı sıkı tutunsun sana
Nasıl değeriniz artmış mı inşallah artmıştır yaArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşükdün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
Malesef sabah adet oldum, o yüzden kan testi vermedimNasıl değeriniz artmış mı inşallah artmıştır ya
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah canımMalesef sabah adet oldum, o yüzden kan testi vermedim(
Progesteron ve folikasit kullandınız mı takviyeMalesef sabah adet oldum, o yüzden kan testi vermedim(
Kullandım ama bir işe yaramadı, nasipte olmayınca olmuyor işteProgesteron ve folikasit kullandınız mı takviye
Evet gayet iyi hayırlı olsunKızlar bu testim değerler iyi mi sizce ilk hamilelik adet tarihim bugün yarın falandı
Teşekkür ediyorum Sat 6 Mayıstı dört haftalık mı hamileyim ben şimdi kadın doğum doktoruna bir hafta sonra falan gitsem bişey olur mu acelesi var mı yaniEvet gayet iyi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?