Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beverly Hills Mel-Q
- Konu Sahibi deniz517
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Haziran 2016
- 3
- 1
- 1
- 32
- 13 Haziran 2016
- 3
- 1
- 36
Merhaba bayanlar. Bu ismi bende facebookta gördüm ve neredeyse 15 dakikalık bir tanıtımı dinledim tanıtımda her şey çok güzel. Şunu bir alayım en azından denerim diye düşündüm sonrasında kıllanmanın dahada artabileceğini düşünüp önce bir araştırayım dedim. Bu sayfa dışında facebook sayfasına dikkat ettim ve çok önemli bir konu dikkatimi çekti. Fotoğrafı yüklüyorum. Bir çift var ve dikkat ederseniz erkek olanın (yani videoda eşim dermatolog diyen kadının dermatolog olan kocasından bahsediyorum) yüzü kesilip shoplanmış. kendisine ait yüz değil. genelde ya yüzü gözükmüyor ya da gülüyor anlaşılmıyor. GÜVENİLİR OLSALAR YÜZLERİNİ NEDEN SAKLASINLAR ? aklıma takılan bu oldu... Yani ben vazgeçtim. Sizde bir düşünün..
Eklentiler
- 3 Haziran 2016
- 3
- 1
- 1
- 32
Valla güzel tespit olmuş ben hiç dikkat etmemiştim resimlere ama evet dediğiniz gibi shop durumu söz konusu yorum okumaktan resme odaklanmamışız bile şuan bende güvenemedim birde çevreden duyduğuma göre gelen kutuda kullanma kılavuzu yokmuş müşteri hizmetleri de arayınca açmıyormuş.
- 13 Haziran 2016
- 3
- 1
- 36
Valla güzel tespit olmuş ben hiç dikkat etmemiştim resimlere ama evet dediğiniz gibi shop durumu söz konusu yorum okumaktan resme odaklanmamışız bile şuan bende güvenemedim birde çevreden duyduğuma göre gelen kutuda kullanma kılavuzu yokmuş müşteri hizmetleri de arayınca açmıyormuş.
evet bende yorumlara baktım içinde kullanım talimatı verilmemiş. Sağlık bakanlığı veya tarım bakanlığından onaylandıgına dair herhangi bir bilgide yok. Bır yorumda kutunun açık halde geldıgı yazılmış hatta.
- 3 Haziran 2016
- 3
- 1
- 1
- 32
Slm arkadaşlar bende 4 gün önce ürünü aldım çok ön yargılıydım ama işe yarıcağını düşünüyorum Bi seans uyguladım yüzüm için normalde ertesi gün çıkardı ürünü kullandıktan sonra uzaması yavaşladı bugün 3 . Günü daha yemi çıkmaya başladı inşallah dahada etkili olur bence dememeye değer sizde kullanırsanız yazarmısınızben 2 gün önce kapıda ödemeli sipariş verdim ama ne ürün gönderildi ne arayan soran oldu. az önce mesaj attım bakalım dönen olacak mı? iade garantisi veriyorlar ona güvenerek sipariş vermiştim ama resimdeki shop hiç dikkatimi çekmemiş. hakikaten dikkate değer bi konu.
Ben altı seanslık seti sipariş ettim. Fiyatı denemeye değer diye. Siparişten önce resimdeki photoshopu fark etmiştim ama başka nedenle de yapılmış yada düzeltilmiş olabilir.beni vazgeçirmedi yani. Bu kadar mucizevi bir şey olsa dünyaca ünlü hale gelirdi kısa sürede zaten. Fazla abartmamak lazım. Sağlık ve tarım bakanlığından onayı yok. Slaytta direk söylemese de masaaltı firma olduğunu ima ediyor zaten. Azaltmasını umut ederek kolumda kullanmaya başladım. Aksi bir seyir olursa buradan yazarım. Sipariş verirken güvensiz gelmişti bana da ama sorunsuz ulaştı elime.ben kredi kartı ile aldım. Altı adet kutulanmış yağ şeklinde geliyor. Hatta şişenin birisi akıtmıştı. İçindekiler kısmında da detay bir şey yaZmıyor. Aktarlardaki bitkisel yağ şişeleri gibi. Kullanım kılavuzu yok içinde. Ama whatzaap üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz. Tarif ediyorlar. İnstagram hesapları da var. Ben beni arayan müşteri numarasından ne Zaman arasam ulaştım. No sitelerindekinden farklıydı ancak ne yazık ki arama kaydından sildiğim için paylaşamıyorum. Kısacası umut fakirin ekmeği. Denemeye değer. Epilasyona göre fiyatı da acısı da çok daha az. Cilde zararı var Mıdır diye de önce az bir yerde denedim. Cildim şimdilik herhangi bir reaksiyon göstermedi. Ben cesaret edip bütün negatif ve pozitif taraflarını da göze alarak kullanmaya başladım. Umarım pişman olmam. Sevgiler
Ha bir de altı ay boyunca her üç günde bir sürekli kullanıyorsunuz. Her şişe bir seans yani bir aylık kullanıma denk geliyor. Yağ olduğu şçin yeterli geliyor. Yağ çabuk yayılıyor cilde. Ağda yada jilet ile de tüyleri almaya devam ediyorsunuz. Nasıl ağda yapıyorsanız o şekilde.
Şişenin üstünde lso belgelerine sayiptir diyo zaten ben merdiven altı olduğunu düşünmüyorum ben arayıp konuştum 5 aydır türkiyede üretiliyormuş zaten artık sanatçılarada reklam yaptırıyolar herhangi Bi sakatlık olsa bukadar duyuramazlar ürünü sonuç ne olur bilemem ama ben ilk seansta çok belirgin fark gördüm oyüzden insanlar faydalansın diye burayada yazdım benim yüzümde var çene altında özellikle sakal gibi 3 sene lazer epilasyon yaptırmış Biri olarak söylüyorum 90 liralık bi ürün denemeye değer hergün alıyordum akşam sabaha kılım çıkıyodu ilk seansta 3 gün sonra uzadı oda daha kısaydı 2. Seansımı uyguladım dün bekliyorum bakalım inşallah faydası olur
Aysek90 hanım,
bende herşeyi göze alıp sipariş vermek istiyorum. siz hangi siteden sipariş vermiştiniz. link paylaşımı var mı bilmiyorum ama yazabilir misiniz ??
tabi ki. http://beverlyhillsmelq.com/siparis-ver/
bu adresten sipariş verdim. bir haftada geldi. kapıda ödeme seçeneği de var.
tabi ki. http://beverlyhillsmelq.com/siparis-ver/
bu adresten sipariş verdim. bir haftada geldi. kapıda ödeme seçeneği de var.
çok teşekkürler yanıtınız için =)