Betüşcüğümüzün evinde sıcacık bir buluşma daha (Grup Şurup :))) İZMİR !!!!!

Güzel Betül'cüğümümün güzel evinde sıcacık dostlukla çok güzel bir gün geçirdik. Ellerine sağlık Betül'cüğüm,herşeyin harika olduğu gibi misafirferverliğinde harikaydı.opuyorumnanaktan İnan kalkasımız gelmedi kızzzz. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.:içelim: yaa kızlar iyiki sizleri tanıdım gençlik katıyorsunuz bana yaaa.a.s.:nazar:

söylemeden edemicem evini çok beğendim

amaaannn yine süper olmuş herşey...isim desen bomba:) grup şurup:):)
betülcüğüm sen mükemmel bir ev sahibisin...misafirlerini çok güzel ağırlarsın:)pasta börek senin elinden çıktı mı sanat eseri olur tatlım:) hadi tekrar ettttt :):)
aaaaa yaalaannnn :) ııhhh ııhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana herşey çok güzeldi..tekrardan teşekkürler...hepinize bayılıyorum arkadaşlarım çok seviyorum iyi ki tanımışım sizleri hihoyyyt

dimi ama tekrar ede ede uyudum dün kendimi öve öve :) aaa yaalaannnnn demeyede başladım çok güzeldi kız çok güldüm çok eğlendim hep çıkıp çıkıp gelin valla bende çok mutluyum sizler gibi değerli insanları tanımaktan afiyet bal şeker olsun benim müdiremekaydirigubbakcemile5

Güzel Betül'cüğümümün güzel evinde sıcacık dostlukla çok güzel bir gün geçirdik. Ellerine sağlık Betül'cüğüm,herşeyin harika olduğu gibi misafirferverliğinde harikaydı.opuyorumnanaktan İnan kalkasımız gelmedi kızzzz. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.:içelim: yaa kızlar iyiki sizleri tanıdım gençlik katıyorsunuz bana yaaa.a.s.:nazar:

teşekkür ederim ablammm afiyet olsun 1kerelik değilki
bu artık hep beklerim.ablaya kendine haksızlık etme
valla sen benden daha hayat dolu enerjiksin kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

sen zaten gençsin hayatımm zemuszemus

söylemeden edemicem evini çok beğendim

teşekkür ederim :1rolleyes:

maşallah hepiniz birbirinizden güzelsiniz.dostluğunuz daim olsun.betüş evin çok güzelmiş. 3 saat uzaklıktayım size.çağırsaydınız gelirdim

a a keşke gelseydin bidahakine beklerim tatlımm ama bu bizim her ay yaptığımız rutin buluşmamız gelmek isteyenlere kapımız açıkopuyorumnanaktan

çok güzel bir buluşma olmuş dostluğunuz daim olsun ewinde çok güzelmiş canım çuk beendimmmopuyorumnanaktan
teşekkür ederimopuyorumnanaktan

çoook güzel çok sıcak fotolar bayıdım..ama ev de mamalar da süper belirtmeden geçemiciiim:))
dostluğunuz daim olsun güzeller...

teşekkürler opuyorumnanaktan

çok güzel bi isim bulmuşsun şurup hımmmmm aaaaaaaa yaaalllllaaaaannnnnopuyorumnanaktan

yalannnnn hee kaydirigubbakcemile5 bu arada tatlım ben baştada belirmiştim ama yine söyliyim hakketen çok güzel bi gündü ellerine sağlık herşey çok lezzetliydi opuyorumnanaktan

yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaa

maşallah kızlar süpersiniz bu sitenin böyle güzzel dostluklara vesile olması çok sevindirici ev sahibesinin de ellerine sağlık opuyorumnanaktan

yalannnnn hee kaydirigubbakcemile5 bu arada tatlım ben baştada belirmiştim ama yine söyliyim hakketen çok güzel bi gündü ellerine sağlık herşey çok lezzetliydi opuyorumnanaktan

yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaa

afiyet olsun tatlım herzaman gel beklerim (katırıda ınutmadım heeeee)kaydirigubbakcemile3

dimi ama tekrar ede ede uyudum dün kendimi öve öve :) aaa yaalaannnnn demeyede başladım çok güzeldi kız çok güldüm çok eğlendim hep çıkıp çıkıp gelin valla bende çok mutluyum sizler gibi değerli insanları tanımaktan afiyet bal şeker olsun benim müdiremekaydirigubbakcemile5

öv tabı kendını be ne dedım sana :)
ahhcanımmm gercektn hersey çok gzueldı evegeldım aklım hala masandaydı :)
ellerine kolarına o guzel yuregıne sağlık...

teşekkür ederim ablammm afiyet olsun 1kerelik değilki
bu artık hep beklerim.ablaya kendine haksızlık etme
valla sen benden daha hayat dolu enerjiksin kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

sen zaten gençsin hayatımm zemuszemus

canlarım benim teşekkürederim ama haklısınız ben zaten gencim yaa tabii yalannnnnnnnnn:roflol::roflol::dance::sm_cool:

Ortamda, mamalrda ev de çok güzel.

Nasıl geçti boğazınızdanalsanaalsanasmile

Ortamda, mamalrda ev de çok güzel.

Nasıl geçti boğazınızdanalsanaalsanasmile

evet canım ortamda arkadaşlarda hele mamalarda çoook çoook güzeldi:dance::dance: amann nasılda güzel geçti boğazlarımızdan anlatamam böyle dostluklar herkesin başınaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ızmirin güzel hanımları bir arada süper bir gün geçirmiş Dostluğunuz daim olsun kızlar Allah tekrarını nasip etsin

Back