Betama bakabilir misiniz 😢

esmanurr33

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2022
225
92
20
Kızlar ilk betam 62 iki gün sonra 203 4 gün sonra 1771 4 gün sonra da yani bugün en sonki betam 3307 normal mi ilerlemiş pek anlamıyorum pembe lekelenmem var hafif kırmızıya kaçıyor çok değil ama yalnızca lavaboda geliyor

En az %60 artması gerekiyor diye biliyorum ama en önemlisi sizin lekelenmeniz var bence doktora gitmeniz lazım

Beta güzel artmış gibi eğer kanama varsa hemen acile git progestan falan bir şey versinler. Düşük riskin olabilir. Kırmızı olması iyi değil.

3 gündür kullanıyorum progestan ama beta artışım hiç iyi gelmedi sanki bana kafamda kurguluyor muyum yoksa off
Tam tarih şeklinde yazsan daha iyi olurdu sanki 4 gün falan yazınca tam 4 gün mü daha mı fazla insan bilemiyor ama başlangıçta iyi artmış gibi. Niye bu kadar aralıklı kan verdiniz? Doktor mu dedi

Tam tarih şeklinde yazsan daha iyi olurdu sanki 4 gün falan yazınca tam 4 gün mü daha mı fazla insan bilemiyor ama başlangıçta iyi artmış gibi. Niye bu kadar aralıklı kan verdiniz? Doktor mu dedi
Aslında doktor kan vermemi söylemedi 15 gün sonra kontrole çağırdı
Ekim Ayın 1 de
62.60
Ekimin 3 de
203
Ekimin 7 de
1771
Ekimin 11 de
3307

Yok ben çok panik atak biriyim günlerdir korkudan ne yapacağımı bilemedim düşük yapma korkusu var kendim acile gidip yaptırdım
Aynı yerde verip vermediginiz saatleri falan bile cok farkeder keseyi görmüşsünüz yarın doktorunuza söyleyin belki kanamanıza karsı progestan fitil de ekleyebilir yada kontrole cagırabılır benım doktorum kırmızı olmadıgı sürece korkma demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…