- 22 Aralık 2022
- 225
- 92
- 20
-
- Konu Sahibi esmanurr33
En az %60 artması gerekiyor diye biliyorum ama en önemlisi sizin lekelenmeniz var bence doktora gitmeniz lazımKızlar ilk betam 62 iki gün sonra 203 4 gün sonra 1771 4 gün sonra da yani bugün en sonki betam 3307 normal mi ilerlemiş pek anlamıyorumpembe lekelenmem var hafif kırmızıya kaçıyor çok değil ama yalnızca lavaboda geliyor
Beta güzel artmış gibi eğer kanama varsa hemen acile git progestan falan bir şey versinler. Düşük riskin olabilir. Kırmızı olması iyi değil.Kızlar ilk betam 62 iki gün sonra 203 4 gün sonra 1771 4 gün sonra da yani bugün en sonki betam 3307 normal mi ilerlemiş pek anlamıyorumpembe lekelenmem var hafif kırmızıya kaçıyor çok değil ama yalnızca lavaboda geliyor
3 gündür kullanıyorum progestan ama beta artışım hiç iyi gelmedi sanki bana kafamda kurguluyor muyum yoksa offBeta güzel artmış gibi eğer kanama varsa hemen acile git progestan falan bir şey versinler. Düşük riskin olabilir. Kırmızı olması iyi değil.
4 günde %67 artmışEn az %60 artması gerekiyor diye biliyorum ama en önemlisi sizin lekelenmeniz var bence doktora gitmeniz lazım
Tam tarih şeklinde yazsan daha iyi olurdu sanki 4 gün falan yazınca tam 4 gün mü daha mı fazla insan bilemiyor ama başlangıçta iyi artmış gibi. Niye bu kadar aralıklı kan verdiniz? Doktor mu dedi3 gündür kullanıyorum progestan ama beta artışım hiç iyi gelmedi sanki bana kafamda kurguluyor muyum yoksa off
Kuzum biraz az gibi. Keseyi görebilirsin belki. Acile mi gidip baktırsan?4 günde %67 artmış
Acilden geldim zaten bi kaç saat önce alttan keseyi gördü ama karından göremediKuzum biraz az gibi. Keseyi görebilirsin belki. Acile mi gidip baktırsan?
O değerde zaten alttan görür karından göremez. Keseyi gormen iyi bir şey. Bebegi de görürsün umarımAcilden geldim zaten bi kaç saat önce alttan keseyi gördü ama karından göremedi
İşte 4 değil 2 günde o kadar artmalı siz garanti olsun diye doktora gözükmelisiniz çünkü kanamanız da varmış4 günde %67 artmış
Kanama alanı yok değil mi? Alttan görmesi normal, daha çok küçük, karından görünmez. İnşalah kalp atışını da duyarsınAcilden geldim zaten bi kaç saat önce alttan keseyi gördü ama karından göremedi
Aslında doktor kan vermemi söylemedi 15 gün sonra kontrole çağırdıTam tarih şeklinde yazsan daha iyi olurdu sanki 4 gün falan yazınca tam 4 gün mü daha mı fazla insan bilemiyor ama başlangıçta iyi artmış gibi. Niye bu kadar aralıklı kan verdiniz? Doktor mu dedi
Acile gittiğinizde kanamanız var mıydı?Acilden geldim zaten bi kaç saat önce alttan keseyi gördü ama karından göremedi
Yok söylemedi birşeyKanama alanı yok değil mi? Alttan görmesi normal, daha çok küçük, karından görünmez. İnşalah kalp atışını da duyarsınbir haftaya duyulaacaktır
Ya aslında öyle aman aman kanama değil pembemsi bir kanama kırmızı değilAcile gittiğinizde kanamanız var mıydı?
Yani siz takipte kalın artarsa doktora tekrar gidin benceYa aslında öyle aman aman kanama değil pembemsi bir kanama kırmızı değil
Yok ben çok panik atak biriyim günlerdir korkudan ne yapacağımı bilemedim düşük yapma korkusu var kendim acile gidip yaptırdımKeseyi gördükten sonra neden beta baktırdınız doktor mu söyledi
Aynı yerde verip vermediginiz saatleri falan bile cok farkeder keseyi görmüşsünüz yarın doktorunuza söyleyin belki kanamanıza karsı progestan fitil de ekleyebilir yada kontrole cagırabılır benım doktorum kırmızı olmadıgı sürece korkma demiştiYok ben çok panik atak biriyim günlerdir korkudan ne yapacağımı bilemedim düşük yapma korkusu var kendim acile gidip yaptırdım