Betam duzenlı bı artısşmı lütfen cevap verın korkuyorum

eftelya2928

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
8
1
27
Hanımlar iyi akşamlar
26 Kasım öğle 1: 86.6
28 Kasım öğle 1: 219
30 Kasım akşam 10 : 420
Beta sırasıyla böyle çıktı aslında ıkıncı testten sonra doktorum beta vermene gerek yok demısti ama bugün aşırı bel ağrım olduğu için acıle gittim kese gozukmedıgı için daha beta yaptılar beta artışım normalmı bana dusuk geldı üçüncüsü lütfen bılen varsa yardımcı olabılırmı ??

Hanımlar iyi akşamlar
Beta sırasıyla böyle çıktı aslında ıkıncı testten sonra doktorum beta vermene gerek yok demısti ama bugün aşırı bel ağrım olduğu için acıle gittim kese gozukmedıgı için daha beta yaptılar beta artışım normalmı bana dusuk geldı üçüncüsü lütfen bılen varsa yardımcı olabılırmı ??
Bana normal geldi artış dinlen

Hanımlar iyi akşamlar
beta gayet güzel yükseliyr 2000 olmadan da görünmez içini ferah tut

2 katına çıkması gerekiyor 2 günde bir gayet güzel ilerliyor, sabırlı ol, bebiş yerleşmeye çalıştığı için o ağrı hissediliyor

Hanımlar iyi akşamlar
artış iyi canım kese gözükmesine daha var sağlıkla kucağına al inşallah bol bol dinlen ağır bi iş yapma

Beta artışı olması gerektiği gibi. 400 beta değeriyle zaten gözükmez ki
Üçüncü beta Bıde akşam saatınde verdıgım için bıraz daha fazla olması gerekmezmıydı diye düşünüyorum çünkü ıkı katı bı artışsa 438 yapar 420 çıkmış Bıde akşam saatinde verdim kafam çok karıştı normal mi yani

Üçüncü beta Bıde akşam saatınde verdıgım için bıraz daha fazla olması gerekmezmıydı diye düşünüyorum çünkü ıkı katı bı artışsa 438 yapar 420 çıkmış Bıde akşam saatinde verdim kafam çok karıştı normal mi yani
Tam 2 katı artıs beklenmez. Ortalama 1.5-2 kat artıs beklenir. Sizin de tam o doğrultuda olmuş. Gebeliğin ilk haftalarında bel ve karın ağrısı çok olur. Ancak siz onleminizi alın, iyice dinlenin. Kendinizi yormmaaya çalışın.

X