• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Betahcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

annebebekvesaglik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
206
75
13
35
Merhaba, 15 aydir cocuk istiyoruz olmuyor. bu ay Klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi gördüm 13 martta. Reglime 2 gün var. Agrilarim var regl mi gebelik mi anlamadım. Bugun gittim kan testi verdim, betahcg sonuc 1.15 çıkmış. Regl araligi/karar sınırı 0-5 olarak gösteriyor. Bu gebeliğin tutmadığı anlamına mi geliyor yoksa yükseliş olur mu? Bilgilerinizi rica ederim teşekkürler

Merhaba, 15 aydir cocuk istiyoruz olmuyor. bu ay Klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi gördüm 13 martta. Reglime 2 gün var. Agrilarim var regl mi gebelik mi anlamadım. Bugun gittim kan testi verdim, betahcg sonuc 1.15 çıkmış. Regl araligi/karar sınırı 0-5 olarak gösteriyor. Bu gebeliğin tutmadığı anlamına mi geliyor yoksa yükseliş olur mu? Bilgilerinizi rica ederim teşekkürler
Çok yeni iki güne bir kan ver değer tükelirse gebelik sağlıklı düşerse değil ama önce bir dr a gitmelisin

Çok yeni iki güne bir kan ver değer tükelirse gebelik sağlıklı düşerse değil ama önce bir dr a gitmelisin
Şimdi geldim doktordan, 1.15 gebelik yok demek dedi. Ama acilde yaptırdım yoğun çalışıyorum kendi doktoruma gitme şansım olmadı, genel bir bilgi verdi gibi düşünüyorum çok yoğundu bende emin olamadım yaşayan varsa bana bilgi versin diye sormak istedim 😢 yorucu süreçler Allah yardımcımız olsun hepinizin

Şimdi geldim doktordan, 1.15 gebelik yok demek dedi. Ama acilde yaptırdım yoğun çalışıyorum kendi doktoruma gitme şansım olmadı, genel bir bilgi verdi gibi düşünüyorum çok yoğundu bende emin olamadım yaşayan varsa bana bilgi versin diye sormak istedim 😢 yorucu süreçler Allah yardımcımız olsun hepinizin
Benimde 18.91 çıktı 0.5 den yukarısı bar demek ama 🙄🤔

Canım benimde adetime bir gün varken 2.41 cıkmıstı yok dendi 5 gün sonra tekrar kan verdim adetim gecikince 146 cıktı insallah seninki de yükselir

Kızlar merhaba ben 10 mart çarşamba günü hcg berdim 865 çıktı 16 mart salı günü tekrar verdim 15034 çıktı kese var ama şu an içi boş 4+4 dedi doktor normal mi sizce birşey söylemedi başka değerim nasıl
Canım değerin gayet güzel bebegi görmemesi cok normal 7-8 haftada kalp atısında bebegi görebilir şuan nokta kadar

Şey dediler bana bu değerlerde kalp atımını duymalı diye içimi rahatlattın çok teşekkür ederim herkes olumsuz birşeyler söyledi normal değil doktora git vs
Hayır canım daha çok küçük ben kızımı 7 haftalıkken duydum bazıları 8 haftalıkken duyuyo kimseyi takma saglıklı bi kesen varsa 7 haftalık olmayı bekle😍

Back