betahcg yükseliyor fakat bebek kesesi çok küçük

aslgkh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
134
0
43
merhaba arkadaşlar...şuan hamileyim son adet tarihime göre 5 haftalık olması gerekiyor ama benim hesaplamama göre 2yada 3haftalık..fakat keseyi doktorum çok zor gördü böyle bir sorun yasayan var mı acaba...betahcg değerim ayın 7 sinde 308 di 10 unda 1250 ye çıktı sanırım normal ama bu değerlere göre kese görülmemesi normal mi bilmiyorum lütfen yasadıgınız seyler varsa paylasır mısınız...sevgiler..

cnm öncelikle tebrik ederim.kese görüldüyse sorun yoktur merak etme.çok yeni daha.ben kesesi 8.haftada gözükenleri bile duydum.değerlerin gayet güzel artmış.benim değerlerim 6800 lere kadar çıkmıştı ve keseyi göremedikleri için dış gebelik teşhisi koyup bebeğimi iğne tedavisiyle düşürdüler bundan birkaç ay önce.senin erken dönemde görünmüş kesen.haline şükret ve mutluluğunu doya doya yaşa.allah inşallah tamamına erdirir cnm.güzel haberlerinide beklerim

tatlım benımde ılk ogrendıgımde 40 tı. 1 hafta sonra 1000 e cıktı. 5 gun sonra da 5000 e cıktı oyle gorduk keseyı. 5.haftanın sonundaydık gordugumuzde. 5000 den sonrada alttan yapılan ultrasonla gordu yıne ustten degıl yanı... sıkma kendını gosterır bebısın kesesınıde kendısınıde...

Canım bende gittiğimde 5 haftalıktım ultrasyonla goremedi keseyi alttan baktı 1 hafta 10 gun sonra gıttıgımızde keseyi ultrasyonla gorebildik.. Hatta o gittiğimizde kalp atışlarını duyamadık daha sonra gittiğimde yani 8 + 3 de gittiğimizde de kalp atışlarını duyduk.. Endişelenme inşallah buyucek bebişin

akimera canım teşekkürler cevap için...ben de mart ayında bi dış gebelik yaşadım ve öncesinde 1 düşük ve 1 ölü doğumum var...naptın sen dyorsun dimi...insanın basından böyle şeyler gecince ve kese çok küçük olunca ister istemez telaşlanıyorum inş.güzel hbrleri veririm yarın tekrar bet baktırcam cuma dr ye gidicem inş dualarınızı beklerim...

inş canım dediğin gibi olur bu enim 4.gebeliğim ve 2 düşük 1 öü doğumum var öyle olunca korkuyorum yarın beta ya baktırcam cuma da dr ye gidicem inş güzel hbrlerle dönerim..duanızı beklerim...öptm senin suan ne kadar oldu ilk mi...

inş eylülcüm inş...yukarıda kızlarada yazdığım gibi artık doktora gitmeye korkuyorum ters giden bişey varsa diye...senin bebiş ne kadar oldu şimdi...inş sağlıklı hayırlı bi şekilde kucagımıza alırız bebişlerimizi...öptm

Canım inan bende o kadar cok korkuyorum ki bi terslik olucak diye benimde 23 haftalık erken dogumum var bebeğim yaşamadı bu ikinci hamileliğim inanılmaz pimpirikli oldum o yuzden simdi 11 haftalık hamileyim inşallah canım inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp eder bebeklerimizi

merhaba arkadaşlar
bende daha 4 haftalık hamileyim benim kesem gözükdü ama betam düşük çıktı
doktor 10 gün sonra gel dedi inşallah herşey benim ve sizler için en güzeli olur

ah canım benım ya... rabbım bebegını sana bagıslasın ınsallah cok guzel haberlerını alırız. endısende oyle haklısın kı. benım ılk bebegım 11 hafta 6 gunluk su an. benımde 6. haftamda kanamam oldu dusuk tehlıkem war lekelenmelerım hala tam anlamıyla bıtmedı 3.ayın bıtmesını beklıyoruz bı oh demek ıcın... rabbım nasıl yazmıssa oyle olucak tabı de,ayagıma ıgne batsa korkuyorum bende... dualarım hepımız ıcın,butun hamıleler ıcın. allah hepımıze saglıklı bebekler nasıp etsın...

merhaba arkadaşlar
doktor 10 gün sonra gel dedi inşallah herşey benim ve sizler için en güzeli olur

bak kesen gorunmus ıste bebegınde kendını gosterır ınsallah ıyı haberlerını beklıyoruz :ecrin_bebek:

eylülcüm Rabbim bakalm neyler neylerse güzel eyler..11 haftaya kadar gelişimi normal dimi...mutlaka dinlen ayaklarını sıcak tut bol su iç beslenmene dikkat et biliyorum bu sözleri herkesten duyuyorsundur ama insan söylemeden de duramıyor...benim d ilk hamileliğim 20.haftada ölü doğum ile sonuçlandı ve ikizlerdi hareketlerini falan görmüştük malesef kaybettik ama...hayırlısı...dikkat et kendine hbrlerini bekliyorum canım...

merhaba arkadaşlar

cicancım kese varsa inş devamı gelir canım..ama 10 beklemeyipte 2 günde bir beta baktırsan çok iyi olur aslında doktorun söylemesi lazımdı bunu..benimde kese çok küçük ama betam en son 1250 çıktı yarın tekrar baktırcam inş.sende baktır mutlaka..inş gönlünce olur hersey...

inş canım 3.ay değil 9.ayın biter ve bebişini kucagına alırsın..bebişin gelişimi normal ama dimi..kendine çoookkk dikkat et..öptm gelişmeleri paylaşalım...

inş canım 3.ay değil 9.ayın biter ve bebişini kucagına alırsın..bebişin gelişimi normal ama dimi..kendine çoookkk dikkat et..öptm gelişmeleri paylaşalım...

normal normal allaha sukurler olsun bebegımde herhangı bı problem yok. gelısmelerı aktarmaya devam ederım :CüvCüv: sevgılerrr opuyorumnanaktan

cnm benim bukadar düşük olayın olduğunu bilemezdim.çok üzüldüm.allah inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende senin gibi mart ayında geçirdim dış gebeliğimi.şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum.sen çabuk kalmışsın valla.bende o cesaret yok daha.ayrıca hsg çektirdinmi dış gebelikten snr.bana doktorum gerekli olduğunu sölüyo henüz çektirmedim kararızım yani

akimeracım dış gebelikte 5 gün hastanede yattım çıktıktan sonra adet olduktan sonraki adetin bitince yani 2. veya 3.günü gidip çektirdim sonuçlar normal çıktı.çektirmeni tavsiye ederim ama yorumları okuma çünkü anlatılan kadar acı vermiyor yada ben çok dayanıklıyım...çok korkmuştum bende hsg den önce ama çektirince bu muydu dedim yani...dr um dış gebelikten sonra 2 defa adet olduktan sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi biz 3 adetten sonra bıraktık zaten hemen hamile kalmama ihtimalin var o yüzden çok ara vermeyin bence başka var mı bebişin...

cnm ben hastanede yatmadım.iğne tedavisiyle düştü değerlerim.ben bu dış gebelikten olan bebeğime isteyerek hamile kalmamıştım.yani korunurken hamile kaldım o yüzden çok istekli deildim zaten ama yinede çok üzüldüm düşünce.bir tane bebeğim var.henüz 22 aylık.hamile kaldığımda daha bir buçuk yaşındaydı.henüz konuşamıyo bile tuvalete alıştıramadım kendi tek başına yiyemiyo.yani bana çok muhtaç çok küçük daha.onun eğitimi,yetişmesi zaten belirli bizamanımı alacak.o yüzden hsg de acele etmiyorum.yine korunuruyoruz.tek korkum yine ikinciye olduğu gibi bunada korunurken hamile kalmak vede dış gebelik yaşamaktan çok çekiniyorum.yoksa bebek konusunda acelem yok.allah sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

keseyi göremeyen arkadaslar hemen endişelenmeyin.Benimde basıma aynısı geldi.2 kere doktordan eli boş döndüm.2 sindede kese falan görunmedi.moralim cok bozuldu.ben keseyi görduğumde 5.haftam bitiyordu.beta değerim 1250falankende kese falan hiç görunmuyordu.vajinal ultrasondan bile...o yuzden biraz daha bekleyin,içinizi ferah tutun.opuyorum hepinizi :))

bende canım korunurken dış gebelik geçirdim...hastanede yatma nedenim dış gebelikten dolayı iç kanama geçirme ihtimalini en aza indirmekti..benimde 3 tane iğne yapıldı sonra kürtaj oldum...Allah yaşatmasın tekrarını..ne güzel kızın varmış öptm onu..benimkilerde yaşamış olsaydı şimdi 1.5 yaşında olcaklardı kızlarım..bugün dr gittim ve kesemi ördü normal dedi..inş Allah tamamına erdirir..öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…