betahcg yükseliyor fakat bebek kesesi çok küçük

keseyi göremeyen arkadaslar hemen endişelenmeyin.Benimde basıma aynısı geldi.2 kere doktordan eli boş döndüm.2 sindede kese falan görunmedi.moralim cok bozuldu.ben keseyi görduğumde 5.haftam bitiyordu.beta değerim 1250falankende kese falan hiç görunmuyordu.vajinal ultrasondan bile...o yuzden biraz daha bekleyin,içinizi ferah tutun.opuyorum hepinizi :))

duygucum teşekkürler cevap için..dün betam 3260 lardaydı bugün tekrar gittim ve kesemizi yani bebişimizi gördüm Allah tamamına erdirir inş bebişlerimizi kucagımıza alırız..dr 1 ay sonraya çagırdı ama ben 1 ay dayanamam 2 hafta sonra giderim kesin...ayrıca bu alttaki çizelgeyi nasıl yapıcaz acaba..:nazar::nazar:

duygucum teşekkürler cevap için..dün betam 3260 lardaydı bugün tekrar gittim ve kesemizi yani bebişimizi gördüm Allah tamamına erdirir inş bebişlerimizi kucagımıza alırız..dr 1 ay sonraya çagırdı ama ben 1 ay dayanamam 2 hafta sonra giderim kesin...ayrıca bu alttaki çizelgeyi nasıl yapıcaz acaba..:nazar::nazar:

süperrr canım yaaa,inan çok sevindim.bak görundü işte kesecik..
ben MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers adresinden yaptım.ing biliyormusun,ingilizce cunki

bende canım korunurken dış gebelik geçirdim...hastanede yatma nedenim dış gebelikten dolayı iç kanama geçirme ihtimalini en aza indirmekti..benimde 3 tane iğne yapıldı sonra kürtaj oldum...Allah yaşatmasın tekrarını..ne güzel kızın varmış öptm onu..benimkilerde yaşamış olsaydı şimdi 1.5 yaşında olcaklardı kızlarım..bugün dr gittim ve kesemi ördü normal dedi..inş Allah tamamına erdirir..öptm

cnm benim kızım deil oğlum var.seni allahmı söletti ne.bitanede kızım olsun çok isterim inşallah ikinci allah nasip ederse tabi kız olur.bu arada bebişin gözükmüş.tebrik ederim çok sevindim.inşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini.güzel haberlerini beklerim.öptüm cnm seni allaha emanet olun bebeğinle birlikte

cnm benim kızım deil oğlum var.seni allahmı söletti ne.bitanede kızım olsun çok isterim inşallah ikinci allah nasip ederse tabi kız olur.bu arada bebişin gözükmüş.tebrik ederim çok sevindim.inşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini.güzel haberlerini beklerim.öptüm cnm seni allaha emanet olun bebeğinle birlikte

canım teşekkürler inş Allah tamamına erdirir dualarınızda benim ve bebişim için de yer acarsanız çok mutlu olurum..inş.seninde 2. kız olur canım ...öptm:nazar:

X