- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi MucizeMiZz
-
Allah yardımcınız olsun korktuğunuz şeylere uğratmasın..Betahcg 916 cikti şimdi yatışım yapildi 2gun takip edilcek eger kese gözükürse sıkıntı yok dedi doktor ama rahmimde bi sivi gözüküyormuş o ne demek onu anlamadim
Keseyi gördünüz mü yazdıklarını yeni gördümumarım iyisindir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ..Betahcg 916 cikti şimdi yatışım yapildi 2gun takip edilcek eger kese gözükürse sıkıntı yok dedi doktor ama rahmimde bi sivi gözüküyormuş o ne demek onu anlamadim
Kızlar bu sabah ki degerlere göre 1285 çıktı beta yine çok fazla yükselmemiş doktorum ameliyata girmiş ameliyattan sonra ultrasona alcaklar galiba
İnşallah canım sağlıklı sonuç alırsınŞimdi geldim ultrasondan kızlar çok küçükte olsa bi kese var galiba dedi doktor hatta acildeki doktorda geldi baktı oda var sanırım dedi riske atmayalım yarına kadar bekleyelim testleri ve ultrasonu tekrar yapalım dedi dualarınızı eksik etmeyin ne olur benden
Hadi insallah canım sağlıklı hayırlı sonuclar al insŞimdi geldim ultrasondan kızlar çok küçükte olsa bi kese var galiba dedi doktor hatta acildeki doktorda geldi baktı oda var sanırım dedi riske atmayalım yarına kadar bekleyelim testleri ve ultrasonu tekrar yapalım dedi dualarınızı eksik etmeyin ne olur benden
Vajinal ultrason yapmadı mı canım karından görünmez ama alttan görünür diye biliyorumDeger 1850 çıktı ama kese hala yok kafam iyice karıştı doktorda bisi demiyor
Ultrason cihazından çok fark ediyor canım istersen başka bi doktora daha git... benim gibi aceleciysen sen de :)Yok cnm vajinal baktilar ama hala göremediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?