Gebeliğe Hazırlık Betahcg sorunsalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde o sıvı alani olmuştu. Normal akinti gibi geldi kendi kendine azalmisti falan. Belki benzer bir şeydir icinizi ferah tutun

Betahcg 916 cikti şimdi yatışım yapildi 2gun takip edilcek eger kese gözükürse sıkıntı yok dedi doktor ama rahmimde bi sivi gözüküyormuş o ne demek onu anlamadim
Keseyi gördünüz mü yazdıklarını yeni gördümumarım iyisindir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ..

Yarını bekliyorum anca yarın beta 2ye katlanirsa katlancak ona göre keseye bakcaklar ins

Kızlar bu sabah ki degerlere göre 1285 çıktı beta yine çok fazla yükselmemiş doktorum ameliyata girmiş ameliyattan sonra ultrasona alcaklar galiba

Şimdi geldim ultrasondan kızlar çok küçükte olsa bi kese var galiba dedi doktor hatta acildeki doktorda geldi baktı oda var sanırım dedi riske atmayalım yarına kadar bekleyelim testleri ve ultrasonu tekrar yapalım dedi dualarınızı eksik etmeyin ne olur benden

İnşallah canım sağlıklı sonuç alırsın

Hadi insallah canım sağlıklı hayırlı sonuclar al ins

İnşallah canım herşey çok güzel olur sağlıkla beneğini kucağına alırsın

Deger 1850 çıktı ama kese hala yok kafam iyice karıştı doktorda bisi demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…