Gebeliğe Hazırlık Betahcg sorunsalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MucizeMiZz

Hoşgel Meleğim❤️️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
301
184
303
Kızlar adet günüm 10 eylüldü beta hcg baktırdım 97,06du 14ünde baktırdıgımda 474 çıktı 2gundur yerlesme kanaması sandığım bi koyukahverengi kanama gelince bugün tekrar kan verdim ve 580cikti cok az az yükselmesi içime kuşku sardı sizce bu kadar yavaş yükselmesinin sebebi nedir?

Dr a gitmediniz mi ?Benim de oyle kahve akintim vardi düşük riskim varmis hemen hap vermisti dr .

Mutlaka doktora gitmelisin. Yerleşme kanaması da olabilir tabi ama düşük riski de olabılır Allah korusun .
Bendede olmustu kanama alanım varmıs yani düşük riski çok şükür atlattık progeston ve istirahat ile .

Dr a gitmediniz mi ?Benim de oyle kahve akintim vardi düşük riskim varmis hemen hap vermisti dr .

Yarın ilk işim doktora gitmek ama uyku girmiyor gözüme korkuyorum açıkçası bu durumdayken onu kurtarma şansım var dimi hala doktor igne yaparsa degerlerimin normal hızda artmaya devam edebilir yani

Değeriniz 14’üne kadar güzel artmış aslında, sonrasında bakılan bhcg yine ilk yapılan yer ile aynı mıydı?

Değeriniz 14’üne kadar güzel artmış aslında, sonrasında bakılan bhcg yine ilk yapılan yer ile aynı mıydı?
Evet ayni ama saatleri farkili 14undeki sabah 9da yapildi bugün yapilan aksama 8de yapildi

Kızlar doktor dış gebelik teşhisi koydu hastaneye yatışım yapılacak şimdi

Kızlar doktor dış gebelik teşhisi koydu hastaneye yatışım yapılacak şimdi
tüplere yerleşmiş bir dış gebelik mi? hcg çok düşük zaten kolay atlatırsın . Bu olayı kendin için sağlıklı kalman için düşün çünkü ileride tekrar annelik için en öncelik senin sağlığın. Kayıp hepimiz verdik şimdi yeniden başlamak için ilk kendimize ihtiyacımız var. çok geçmiş olsun dualarım seninle.

Canim gun dogmadan neler dogar sikma canini.belki dis gebrlik degildir belki artar

Ultrasona soktular şimdi tekrar sonuçları göstermeye gittim şimdide dis gebelik yok şüphelenmiştik dediler iyice kafam çorba oldu betahcg icin kan verdim simdi sonuçlarını bekliyoruz

Ultrasona soktular şimdi tekrar sonuçları göstermeye gittim şimdide dis gebelik yok şüphelenmiştik dediler iyice kafam çorba oldu betahcg icin kan verdim simdi sonuçlarını bekliyoruz
Sessiz takip ediyordum.
İnsallaah kotu bi durum yoktur sagliklidir.
Guzel haberlerini bekliyorum.

Canim doktorlar insani telaslandirmayi cok seviyor banada bebek kesede degil belkide dusmez dedi.hamile kadina denirmi bu?hemen dis gebelik diye dusunme gerekirse baska doktora git.

Canım hayırlı haberlerle gel insallah. Mutlaka tek doktora bağımlı kalma farklı bi doktora da göster .

Betahcg 916 cikti şimdi yatışım yapildi 2gun takip edilcek eger kese gözükürse sıkıntı yok dedi doktor ama rahmimde bi sivi gözüküyormuş o ne demek onu anlamadim

Betahcg 916 cikti şimdi yatışım yapildi 2gun takip edilcek eger kese gözükürse sıkıntı yok dedi doktor ama rahmimde bi sivi gözüküyormuş o ne demek onu anlamadim

Hayırlısıyla keseyi de bebişi de görün inşallah canım. Sıvı gozukmesi kanama alanı gibi bişey mi acaba internetten baktımda anlayamadım sabret bakalım 2 gün . Sağlıcakla gelsin inş bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…