Betahcg sonucuma bakabilir misiniz ?

14 te gordum sorasinda surekli pik cikti
pik çıktıktan 14 gün sonra değil mi? ben ovülasyon testi kullanmadım ama ilişkinin olduğu gün belli ve benimkide 14 gün sonra, tam adet günü çıktı testte hem erken gebelikte hem kasette aynı gün gördüm ondan mnce yaptıklarım erken gebelik testinde bile pozitif değildi

1 gun var ama ovulasyonda gordugum icin suphelendim hcg testi yapmistim oyle cikti kan verdim yeni belli zaten
ovülasyonda gördüğünüz kesinlikle gebeik çizgisi değil.. sadece denk gelmiş çünkü o ikinci çizgi bir sonraki aya hazırlık için salgılann hormonlardan.. hayırlısıı olsun

ovülasyonda gördüğünüz kesinlikle gebeik çizgisi değil.. sadece denk gelmiş çünkü o ikinci çizgi bir sonraki aya hazırlık için salgılann hormonlardan.. hayırlısıı olsun
Anliyorum fakat adetimden sonra 3 gun pik gormedim yunurtlamadan soblnra hep pik gordum :) belkide üstüne görme ile tabir edilen olayi yasamisimdir bilmiorum acikcasi sagolun saglikli bir gebelik gecirmek istiyorum Rabbim herkese nasipetsn

Anliyorum fakat adetimden sonra 3 gun pik gormedim yunurtlamadan soblnra hep pik gordum :) belkide üstüne görme ile tabir edilen olayi yasamisimdir bilmiorum acikcasi sagolun saglikli bir gebelik gecirmek istiyorum Rabbim herkese nasipetsn
benim bazı aylar aynen öyle pik oluyordu ama gebelik olmuyordu sonra bunun nedeninin hamilelik olmadığını öğrendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…