betahcg iyi mi

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
468
Merhaba Hanımlar,

Geçen ay adet tarihim 22 veya 23 nisan dı tam hatırlamıyorum..
bugün yarın adet olmayı bekliyordum ama, bugün harika bir haber aldım :)
Betahcg 221 çıktı.. iyi mi? normal mi yani ??
Sizlerin öğrendiğinde kaçtı, az mı çok mu sorun yapıp düşünmemi gerektiren bi rakam mı sizce?
şimdiden teşekkürler:nazar::KK200:

çok güzel hayırlı olsun maşalllaahhh diyelim
2 gun sonra aynı yere aynı saatlerde test yaptır farklı çıkıp kafanı bulandırmasın doktorlar

çok güzel hayırlı olsun maşalllaahhh diyelim
2 gun sonra aynı yere aynı saatlerde test yaptır farklı çıkıp kafanı bulandırmasın doktorlar
teşekkür ederim canımm:KK200: Doktor ile görüştüm, adet gününe göre biraz yüksek, ama cuma ctesi bir daha gel tekrarlayalım dedi. biraz yükse deyince şaşırdım açıkcası düşük olması sıkıntı iken, yüksek biraz demesi şüpheye düşürdü:nazar: ne bileyim şaşırdım

teşekkür ederim canımm:KK200: Doktor ile görüştüm, adet gününe göre biraz yüksek, ama cuma ctesi bir daha gel tekrarlayalım dedi. biraz yükse deyince şaşırdım açıkcası düşük olması sıkıntı iken, yüksek biraz demesi şüpheye düşürdü:nazar: ne bileyim şaşırdım
ikizdir belki :)

sen kendını koru temizlik iş güç ağır kaldırma ilişki yapma

Canım kimse ile kıyaslama kendini her gebelik kendime özeldir.
Maşallah cok güzel değerin, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Degerin benimki gibi 3 kat artarsa ikiz bile olabilir☺️ Ilk ogrendigimde 164tu 2 gu sonra 550 sonraki 2.gun 1480.Hayirlisi olsun.

Merhaba Hanımlar,

Geçen ay adet tarihim 22 veya 23 nisan dı tam hatırlamıyorum..
bugün yarın adet olmayı bekliyordum ama, bugün harika bir haber aldım :)
Betahcg 221 çıktı.. iyi mi? normal mi yani ??
Sizlerin öğrendiğinde kaçtı, az mı çok mu sorun yapıp düşünmemi gerektiren bi rakam mı sizce?
şimdiden teşekkürler:nazar::KK200:
Hayırlı olsun, her gebelik farklı tabiiki..
Benim oğlumda regl günü 360 dı değerim hiç dr fazla çok fazlan dememişti :)
Şimdide kısmetse hamileyim regle 2 gün kala 180 çıktı yarın da 300 400 arası çıkması gerek kan vericem. Yani herkesin değeri farklı kıyaslama yapmayıj ❣

Hayırlı olsun, her gebelik farklı tabiiki..
Benim oğlumda regl günü 360 dı değerim hiç dr fazla çok fazlan dememişti :)
Şimdide kısmetse hamileyim regle 2 gün kala 180 çıktı yarın da 300 400 arası çıkması gerek kan vericem. Yani herkesin değeri farklı kıyaslama yapmayıj ❣
Ay ne bileyim, adam deli midir nedir; boş yere sıkıntıya soktu beni. zaten huylu biriyim :110::KK45:

Yok canım yaa boşver. Gayet iyi değerin. Benimde 27 nisan son adet tarihi.
Yarın sabah son kez kan vereceğim 🙏🏽
Bende bugün test yaptım aslında adetim geçene kadar yapmayacaktım ama dayanamadım :)
test yaptım baktım ufaktan var gibi, gidip hemen kan verdim .. Şükürler olsun varmış :dua: Bende cuma günü vereceğim tekrardan

Bende bugün test yaptım aslında adetim geçene kadar yapmayacaktım ama dayanamadım :)
test yaptım baktım ufaktan var gibi, gidip hemen kan verdim .. Şükürler olsun varmış :dua: Bende cuma günü vereceğim tekrardan
Hayırlı uğurlu olsun ikimize de o zaman 😍😍🙏🏽🙏🏽🙏🏽 kat kat artsın değerlerimiz ❣❣

Back
X