- 5 Haziran 2024
- 122
- 53
- 13
- 31
- Konu Sahibi nedesembilemedim33
-
Evet tam iki katı artmamış ama karından ultrason ile bakıldıysa görülmemiş olabilir vajinal bakılsa kesin görülürdü bunu demedi mi size doktorSelamlar kızlar, beta hcg Çarşamba günü 946'ydı, bugün 1514 çıktı. 1800 ve üzeri olması beklenirdi ama artmamış tam. Bir de doktor keseyi göremedi henüz adet tarihim 13 Mart. Çok korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı ? Riskli durumda mıyım ?
Selamlar kızlar, beta hcg Çarşamba günü 946'ydı, bugün 1514 çıktı. 1800 ve üzeri olması beklenirdi ama artmamış tam. Bir de doktor keseyi göremedi henüz adet tarihim 13 Mart. Çok korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı ? Riskli durumda mıyım ?
Merhaba siz şuan hesabıma göre 4 hafta 1 günlük hamilesiniz. Yani sürecin daha çok başındasınız. Kese abdominal ultrasonda 5.haftada görülür. Sizin 6 gün sonra bu artışla ortalama değeriniz 6.000-7.000 civarı olacak en aşağı. Yani bu sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor ve muhtemelen 1 hafta sonra keseyi göreceksiniz. Ondan 1 hafta sonra da embriyoyu göreceksiniz. 1 hafta sonrasında da kalp atışını duyacaksınız.
Şuan vajinal bakılacak bir durumda değilsiniz. Doktorlar erken dönemde vajinal ultrason tercih etmeyebilir. 1 hafta daha beklerseniz abdominal ultrasonda ortaya çıkacak.
Çok teşekkürler fakat doktor vajinal tercih etti, ona rağmen görünmedi ne yazık ki. beta hcg de tam 2 kat artmayınca endişelendim.
Çok teşekkürler fakat doktor vajinal tercih etti, ona rağmen görünmedi ne yazık ki. beta hcg de tam 2 kat artmayınca endişelendim.
Çok teşekkürler. Laboratuvar da farklı olduğu için bugün aynı saatte aynı laboratuverdan 48 saat geçince tekrar beta hcg ölçeceğim. kese görünmeden aileme haber veremiyorum ama haber vermek için de sabırsızlanıyorum.
İnsan hemen söylemek istiyor çok haklısınız ama yerinizde olsam kalp atısını duymadan söylemeyi tercih etmezdim. Yine de siz bilirsiniz tabi sizin kararınız sağlıcakla gelsinÇok teşekkürler. Laboratuvar da farklı olduğu için bugün aynı saatte aynı laboratuverdan 48 saat geçince tekrar beta hcg ölçeceğim. kese görünmeden aileme haber veremiyorum ama haber vermek için de sabırsızlanıyorum.
İnsan hemen söylemek istiyor çok haklısınız ama yerinizde olsam kalp atısını duymadan söylemeyi tercih etmezdim. Yine de siz bilirsiniz tabi sizin kararınız sağlıcakla gelsin
İnsan hemen söylemek istiyor çok haklısınız ama yerinizde olsam kalp atısını duymadan söylemeyi tercih etmezdim. Yine de siz bilirsiniz tabi sizin kararınız sağlıcakla gelsin
Haklısınız, yakın bir kaç arkadaşıma söyledim ama aileme de söyleyeceğim keseyi görünce :/İnsan hemen söylemek istiyor çok haklısınız ama yerinizde olsam kalp atısını duymadan söylemeyi tercih etmezdim. Yine de siz bilirsiniz tabi sizin kararınız sağlıcakla gelsin
Yok rica ederim sorun değilBen bana cevap verdiniz sandım yanlış görmüşüm özür dilerim bu arada hahahah
Merhaba sizi korkutmak istemem ama kötü bir tecrübe yaşamış biri olarak uyarmak istiyorum. Gebeliğimi 30 değer ile öğrenmiştim ve düzenli olarak kan veriyordum hep çok güzel 2-3 katı arttı. Sonra kahve rengi lekelenmem oldu 2-3 gün sürdü doktora gittim 2000 değerde kese göremedi. Beta ver dedi ertesi gün 3300 oldu. Artış güzel dedi benimde içim rahat etmedi pazartesi özele gittim kese göremedi oda. Ama tüplerdede bir şey yok dedi tabi sevindim bebek nazlı dedim. Çarşamba gittim yine kese yok değerim 5200 olmuş 36 saatte %60 değer iyi yine kese yokuz Perşembe son defa bakalım dedi yine kese yok ama bu süreçte ısrarla tüptede yok sedi. Bende özeli bırakıp devlete geldim ve sağ tüpte kese+bebek gördü. Şuan dış gebelikten yatıyorum dün 5000 olan değerim bugün 9600. Betam süper artıyor ama dış gebelik. Kese göremez iseniz kesinlikle üstüne düşün betaya kanmayın.Selamlar kızlar, beta hcg Çarşamba günü 946'ydı, bugün 1514 çıktı. 1800 ve üzeri olması beklenirdi ama artmamış tam. Bir de doktor keseyi göremedi henüz adet tarihim 13 Mart. Çok korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı ? Riskli durumda mıyım ?
Tüpleri nasıl görüntüledi ki acaba ? Daha bizimki 4 haftalık, bakalımMerhaba sizi korkutmak istemem ama kötü bir tecrübe yaşamış biri olarak uyarmak istiyorum. Gebeliğimi 30 değer ile öğrenmiştim ve düzenli olarak kan veriyordum hep çok güzel 2-3 katı arttı. Sonra kahve rengi lekelenmem oldu 2-3 gün sürdü doktora gittim 2000 değerde kese göremedi. Beta ver dedi ertesi gün 3300 oldu. Artış güzel dedi benimde içim rahat etmedi pazartesi özele gittim kese göremedi oda. Ama tüplerdede bir şey yok dedi tabi sevindim bebek nazlı dedim. Çarşamba gittim yine kese yok değerim 5200 olmuş 36 saatte %60 değer iyi yine kese yokuz Perşembe son defa bakalım dedi yine kese yok ama bu süreçte ısrarla tüptede yok sedi. Bende özeli bırakıp devlete geldim ve sağ tüpte kese+bebek gördü. Şuan dış gebelikten yatıyorum dün 5000 olan değerim bugün 9600. Betam süper artıyor ama dış gebelik. Kese göremez iseniz kesinlikle üstüne düşün betaya kanmayın.
4. Haftada oldu 3 gün sürdü kahverengi şeklinde geliyorduTüpleri nasıl görüntüledi ki acaba ? Daha bizimki 4 haftalık, bakalımlekelenmeniz kaçıncı hafta oldu ?
Yok rica ederim sorun değilkötü bir tecrübe yaşadım ilk gebeliğimde söylemiştim zaten yanımdaydılar öğrendiğimde ama inanın öyle kolay olmuyor, o üzücü haberi vermekte hiç kolay değil, şimdi yine hamileyim kalp atısını bekliyorum yine söylemem duymadan ama sizin fikrinizede saygı
Önceki sonucuma baktırdığım yerde tekrar kan verdim 1947 çıktı :)Onlar sizin aileniz. Ben daha idrar testinde pozitif görür görmez aramıştım :) Mutluluğu da üzüntüyü de birlikte paylaşmak gerekir. İyi de olsa kötü de olsa ailenizle paylaşmanızın size de iyi geleceğini düşünüyorum. Durumu izah edebilirsiniz yine. Nasıl isterseniz.
Önceki sonucuma baktırdığım yerde tekrar kan verdim 1947 çıktı :)
Teşekkür ederim, sizlerden bunları duydukça için rahatlıyorEndişelenmeyin benim de 1500 üzeriyken kese vajinal ultrasonda görünmemişti üç dört gün sonra göründü. Makineden makineye bile fark ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?