- 11 Mart 2025
- 36
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi gullltanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettttt çok yeni dahatebrikler belirtin varmıydı
EvetMerhabalar kızlar adetim 3 gün geçti 4 5 kere testim pozitif çıktı betaHCG 29 çıktı hamilemiyim bu konu hakkında bilginiz varmı şimdiden teşekkürler![]()
Geç döllenme nasıl oluyor tutuyormu peki bir sorun olmaz inşallah çok endişeliyimGeç döllenme muhtemelen
Hiç endişelenme canım geç yumurtadıgın için betan düşük çıkmış iki gün sonra tekrar kan vereceksin aynı yerde vermeye dikkat et iki katına çıkacak değer böyle gebe kalıp doğuran çok insan varGeç döllenme nasıl oluyor tutuyormu peki bir sorun olmaz inşallah çok endişeliyim![]()
Genelde öyle derler ilaç kullanıyorum eğer gebelik varsa kullanmam riskli deKanda Gebelik testi için acile gittim yapmadıklarını söylediler kızlar bu konu hakkında bilginiz var mı
Kanda Gebelik testi için acile gittim yapmadıklarını söylediler kızlar bu konu hakkında bilginiz var m
hiç aklıma gelmedi ya keşke öyle deseydim OfGenelde öyle derler ilaç kullanıyorum eğer gebelik varsa kullanmam riskli de![]()
Hiç endişelenme canım geç yumurtadıgın için betan düşük çıkmış iki gün sonra tekrar kan vereceksin aynı yerde vermeye dikkat et iki katına çıkacak değer böyle gebe kalıp doğuran çok insan var
Sağlık ocağına gitsem bakarlar ama demiEvet acilde o şekilde diyebiliyorlar adetin geciktiyse direk doktora git bence canım direk tahlil yaparlar zaten
Yarın artık doktora çıkarsın canım herseyde vardır bir hayırKanda Gebelik testi için acile gittim yapmadıklarını söylediler kızlar bu
hiç aklıma gelmedi ya keşke öyle deseydim Of
Bakıyorlar ama günleri ve saatleri var diye biliyorum bir kere bana öyle yapmışlardı yarın gel kan aldırmaya demişlerdiSağlık ocağına gitsem bakarlar ama demi