• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BetaHCG 29 çıktı hamilemiyim

gullltanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
36
6
1
24
Merhabalar kızlar adetim 3 gün geçti 4 5 kere testim pozitif çıktı betaHCG 29 çıktı hamilemiyim bu konu hakkında bilginiz varmı şimdiden teşekkürler 🙏🏻🌸

Eklentiler

• IMG_0025.webp
    IMG_0025.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 46
Çok teşşekür ederim koku hassasiyeti vardı ve sürekli halsizdim hep uyumak istiyordum ama emin olamıyordum ilk defa olucak ondan hemen sevinmek istemedim yenimi olmuş oluyo 🙏🏻☺️

Çok sevindim çok teşşekür ederim genellikle hep daha yüksek çıktığını duydum değerlerin ondan açıkçası umutsuzluğa kapılmıştım 🙏🏻🌸🥲

Kanda Gebelik testi için acile gittim yapmadıklarını söylediler kızlar bu konu hakkında bilginiz var mı

Geç döllenme nasıl oluyor tutuyormu peki bir sorun olmaz inşallah çok endişeliyim 🙏🏻
Hiç endişelenme canım geç yumurtadıgın için betan düşük çıkmış iki gün sonra tekrar kan vereceksin aynı yerde vermeye dikkat et iki katına çıkacak değer böyle gebe kalıp doğuran çok insan var

Evet acilde o şekilde diyebiliyorlar adetin geciktiyse direk doktora git bence canım direk tahlil yaparlar zaten

Öylemi çok teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde ben öylesine tahlil için doktora gitmiştim cuma günü tekrardan randevu aldım daha iyi bir doktora inşallah güzel haberler alırım 🥲🌸🙏🏻

Back
X