Gebeliğe Hazırlık BetaHcg 24,1 ken 2.5 e düştü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Koala9190

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
2
0
1
34
Merhaba arkadaşlar adetime 9 gün kala kanda hcg 24,1 iken bugün 6 gün kala 2.5 çıktı sizce hamilelik sonlanmış mı yoksa artış gösterebilir mi?

Merhaba arkadaşlar adetime 9 gün kala kanda hcg 24,1 iken bugün 6 gün kala 2.5 çıktı sizce hamilelik sonlanmış mı yoksa artış gösterebilir mi?
Maalesef
Ama şimdiye kadar kanaman başlamalıydı. Ya da çok yakın zamanda başlayacak.

Maalesef
Ama şimdiye kadar kanaman başlamalıydı. Ya da çok yakın zamanda başlayacak.

Kasıklarımda başından beri bi ağrı hissediyorum ama ilk gebeliğimde de kasıkta ağrı vs yaşadığımdan farklı birşey düşünmedim. Var olan gebelik sonlanmışsa 15 gün sonra yeni ovulasyon döneminde hamile olma şansım ne aceba :/

Olabilirsin tabi niye olmasın.

Herkese Merhabalar kızlar
Bilemedim doğru yere mi yazdım ama size birşey danışmak istiyorum.En son reglim 31 Ağustostu beş gün sürüp bittikten sonraki hafta gün aşırı değerlendirdik eşimle,reglilerim düzenlidir 27-28 günde regli olurum çok şükür, bir sonraki reglim tahmini 27 eylülde ama ben ondan önce kan testi yaptırmak istiyorum ama sizce ne zaman yaptırmalıyım?
bu hafta yaptırsam çıkar mı?
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim

net sonuç için bu haftayı da geçirmen daha iyi sanki. yani yine varsa çıkabilir ama negatif çıkıp hamile de olabilirsin yanıltır yani. hakkında hayırlısı olsun canım

benim de adetime 10 gün kala 75 di beta hcg. 3 gün sonra 13'e düştü. durumlarımız benziyor.
Kimyasaldan sonra hamile kalan çok insan var üzülmeyin. Ben değilim ama bende farklı sorunlar çıktı prolaktin falan yükseldi. o yüzden siz bana bakmayın yani. Ben araştırmıştım. Kimyasaldan sonra rahim temizlendiği için bir sonraki ay hamile kalan insanlar çok fazla. siz de inşallah onlardan biri olursunuz.

net sonuç için bu haftayı da geçirmen daha iyi sanki. yani yine varsa çıkabilir ama negatif çıkıp hamile de olabilirsin yanıltır yani. hakkında hayırlısı olsun canım
öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.Mart ayında 5,5 aylık bir kayıp yaşayınca hemen olsun diye iç geçiyorum ama kader,kısmet,nasip ve hayırlısı=) bu lafları boynuma asıcam yakında:))kesinlikle çok haklısın beklemem gerekiyor,

ahahah ben de asıcam boynuma her sorana “nasip” “hayırlısı” demekten bezdim artık. kayıp da eminim çok zordur, ama en azından görmedin kokusunu almadın bi nebze de olsa insan kendini avutur böyle. Allah en hayırlı vakitte hepimize nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…