- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.231
-
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
Maşallah sübhanallah diyelim darısı başımaondan sonra 0.5 cikmisti 0.5 ten 15 gun sonra kese gordum bende o araligi cozemedim ne ara hamile kaldim ne ara bebek gozuktu 15 gunde cok garip
yapmistim canim hep negatifti ya buyuk ihtimal dollenme olmustu ama ben test yaptirdigim sirada daha kana gecmemisti tutunma olmamisti diye dusunuyorumMaşallah sübhanallah diyelim darısı başımaacaba labaratuar mı yanlış ölçtü? Evde test yapmış mıydın?
Anladım canım sağlıkla büyüsün yavrunyapmistim canim hep negatifti ya buyuk ihtimal dollenme olmustu ama ben test yaptirdigim sirada daha kana gecmemisti tutunma olmamisti diye dusunuyorum
adet gecikmenizin kaçıncı günüde kan verdinizadetim 2 ay kadar gelmedi adet söktürücü kullandım ona rağmen gelmeyince test yaptım hamile olduğumu öğrendim benim geç döllenme olmuş ama baya bi geç döllenme olmuş yumurtalarım 2 3 ay sonra çatladı yani anlıcağınız o sırada hamile kalmisim suan 14 haftalik gebeyim
Ben de 2 aydır olmuyorum nerdeyse pcos var duphaston verdi doktor onu içiyorum bakalım ne olucakAnladım canım sağlıkla büyüsün yavrunteşekkür ederim
galiba 2 2 bucuk ay falan olmamistimadet gecikmenizin kaçıncı günüde kan verdiniz
galiba 2 2 bucuk ay falan olmamistim
bende hala olmadım bugünle 14 gün falan oldu herhalde 9. veya 10. gününde sanırım kan verdim negatif çıktı 0.200 bol ol yumurtlama gibi akıntım oluyo adet olmadım sizce bi ihtimal olabilir migaliba 2 2 bucuk ay falan olmamistim
yani tabi ki olabilir her zaman bir ihtimal ben adet söktürücü içtiğim halde hamile kalmışım ve bebeğim tutunmuş şuan 5 buçuk aylık yanımda uyuyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınızbende hala olmadım bugünle 14 gün falan oldu herhalde 9. veya 10. gününde sanırım kan verdim negatif çıktı 0.200 bol ol yumurtlama gibi akıntım oluyo adet olmadım sizce bi ihtimal olabilir mi
Merhaba ben 2,5 aylık evliyim 15 gündür regl olmadım 3 kere doktora gittik 1.20 çıktı geçen hafta bugünde gittim alttan muayane etti bişey yok dedi test yaptırdım 1.20 çıktı dianelle diye bi ilaç yanlış mı yazdım bilmiyorum onu verdi olmazsan gel dedi yabancıyım kusura bakmayın anlamıyorum fazla dahaBende oyle canim 16. Gundeyim adette olmuyorum akintim cok
inşallah cuma gününün hürmetine allah bana da hayırlısıyla yaşatır anneliği. ben hala adet olmadım da . sizin adet kaç gün geciktikten sonra olmuştu acaba ? veya kaç kez kan verip denediniz?yani tabi ki olabilir her zaman bir ihtimal ben adet söktürücü içtiğim halde hamile kalmışım ve bebeğim tutunmuş şuan 5 buçuk aylık yanımda uyuyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
tabi baya gecti ustunde hatirlayamiyorum tam olarak kac gundu ama ben kan vermistim 20. gun falandi galiba hamilelik yoktu bi 15 gun sonra tekrar vermistim hala adet olmayinca adet sokturucu kullanmama ragmen o zaman hamile oldugumu ogrendiminşallah cuma gününün hürmetine allah bana da hayırlısıyla yaşatır anneliği. ben hala adet olmadım da . sizin adet kaç gün geciktikten sonra olmuştu acaba ? veya kaç kez kan verip denediniz?