Betahcg 1.20 adet gecikmesi 10 gun

adet gecikmenizin kaçıncı günüde kan verdiniz

İyi günler adetim gecikti kan verdim 28 kasımda beta 0.569 çıktı hala regli olamadım ne yapmam gerek , kendi kendime umut ekiyorum belki geç döllemedir falan die

bende hala olmadım bugünle 14 gün falan oldu herhalde 9. veya 10. gününde sanırım kan verdim negatif çıktı 0.200 bol ol yumurtlama gibi akıntım oluyo adet olmadım sizce bi ihtimal olabilir mi
yani tabi ki olabilir her zaman bir ihtimal ben adet söktürücü içtiğim halde hamile kalmışım ve bebeğim tutunmuş şuan 5 buçuk aylık yanımda uyuyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Bende oyle canim 16. Gundeyim adette olmuyorum akintim cok
Merhaba ben 2,5 aylık evliyim 15 gündür regl olmadım 3 kere doktora gittik 1.20 çıktı geçen hafta bugünde gittim alttan muayane etti bişey yok dedi test yaptırdım 1.20 çıktı dianelle diye bi ilaç yanlış mı yazdım bilmiyorum onu verdi olmazsan gel dedi yabancıyım kusura bakmayın anlamıyorum fazla daha

inşallah cuma gününün hürmetine allah bana da hayırlısıyla yaşatır anneliği. ben hala adet olmadım da . sizin adet kaç gün geciktikten sonra olmuştu acaba ? veya kaç kez kan verip denediniz?

inşallah cuma gününün hürmetine allah bana da hayırlısıyla yaşatır anneliği. ben hala adet olmadım da . sizin adet kaç gün geciktikten sonra olmuştu acaba ? veya kaç kez kan verip denediniz?
tabi baya gecti ustunde hatirlayamiyorum tam olarak kac gundu ama ben kan vermistim 20. gun falandi galiba hamilelik yoktu bi 15 gun sonra tekrar vermistim hala adet olmayinca adet sokturucu kullanmama ragmen o zaman hamile oldugumu ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…