- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
-
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
Bende oyle canim 16. Gundeyim adette olmuyorum akintim cokbana da aynısı oldu 11.gündeyimm çok saçma karmaşık bi durumun içindeyim adette olmuyorum beyaz akıntı var sadece
aynı şekilde benimde 12.günüm tek bir adet belirtisi yokBende oyle canim 16. Gundeyim adette olmuyorum akintim cok
10 günlük gecikme gebeliğin kanda belli olması için oldukça yeterli bir süre olduğunu düşünüyorum.fakat siz yine doktora gidin gecikmeniz uzadiysa belki enfeksiyon yada hormonlara bağlı bir durum olabilir doktor tekrar tetkik yapar o esnada beta HCG ye de bakar yine zatenKizlar adet gecikmesi 10 gunken beta hcg 1.20 cikmisti bugun 16. Gun kan testi vermeli miyim tekrar yukselmis olabilir mi
Hala adet olmadim 30 gun oldu ama 21. gun doktora gittim polikistikover dedi adet sokturucu ve inofolic verdi yumurtalari beslemek icin 10 gunu gectiyse ve kanda negatifse bi doktora muayene olun derim gec dollenme bile olsa 10 gunu bulunca cikiyo diyolarMerhaba durumunuz nedir bende aynı durumdayım
son durum nedir merak ettim :)Kizlar adet gecikmesi 10 gunken beta hcg 1.20 cikmisti bugun 16. Gun kan testi vermeli miyim tekrar yukselmis olabilir mi
merak ettim son durum nedir?aynı şekilde benimde 12.günüm tek bir adet belirtisi yokben haziran ayında kimyasal gebelik geçirmiştim son iki aydır günü gününe oluyodum neden böyle oldu hiç anlamadım mevsimler heralde. 10.gün test 1.20 aşırı bi baş ağrısı var geceleri ağlayarak uyanıyorum ve sersem gibiyim ne kadar uyusamda uykuya doyamıyorum malesef
adetim 2 ay kadar gelmedi adet söktürücü kullandım ona rağmen gelmeyince test yaptım hamile olduğumu öğrendim benim geç döllenme olmuş ama baya bi geç döllenme olmuş yumurtalarım 2 3 ay sonra çatladı yani anlıcağınız o sırada hamile kalmisim suan 14 haftalik gebeyimson durum nedir merak ettim :
son durum nedir merak ettim :)
maşallah çok sevindimmm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah... benim 1.20 çıktı dün ama daha reglime 3 gün varadetim 2 ay kadar gelmedi adet söktürücü kullandım ona rağmen gelmeyince test yaptım hamile olduğumu öğrendim benim geç döllenme olmuş ama baya bi geç döllenme olmuş yumurtalarım 2 3 ay sonra çatladı yani anlıcağınız o sırada hamile kalmisim suan 14 haftalik gebeyim
tebrik ederim canımadetim 2 ay kadar gelmedi adet söktürücü kullandım ona rağmen gelmeyince test yaptım hamile olduğumu öğrendim benim geç döllenme olmuş ama baya bi geç döllenme olmuş yumurtalarım 2 3 ay sonra çatladı yani anlıcağınız o sırada hamile kalmisim suan 14 haftalik gebeyim
tebrik ederim canımnasıl yani anlamadım regl hiç olmadın o ara mı gebe kaldın yoksa 1.2 çıktığında gebe miydin benim bugün 1.2 çıktı yumurtlamanın 13. Günü yani değer artma ihtimali var mı sence?
Hamile olman harika ama hiç anlamadım canımsimdi soyle canim ben en son 27 agustosta adet oldum eylulde gecikmem olunca basladim evde test yapmaya ama hep negatifti gecikmem 10 gunu gecince hastaneye gittim beta o zaman 1.20 idi yani hamile degildim ama hala adet olmamistim aradan 11 12 gun gecti yine test yaptirdim bu sefer 0.5 cikti beta yine hamile degildim ama adet olmuyordum doktorumda polikistikover dedi yumurta gelistirmek icin inofolic verdi bir de adet sokturucu verdi ben adet sokturucuyu kullanmaya basladim kutu bitti 12 gun oldu ama adet olmadim yine ne olduysa 15 gunde olmus hamile kalmisim yani en son 20 ekimde testim negatifken 6 kasımda hamile oldugumu ogrendim 2 ay yumurtlamamisim son ay yumurtlamis gibi oldum o ayda hamile kalmisim yani anlicagin
testler negatifken hamile degilmisim ama en son yaptirdigim testte galiba bebek daha tutunmamisti o yuzden kanda cikmamisti diye dusunuyorum belki bi kac gun sonra yaptirsam cikcakti suan 14 hafta bitti 15 haftadayiz son regl ekim basi gibi gozukuyor ama normalde en son 27 agustosta adet oldumHamile olman harika ama hiç anlamadım canımyani senin söylediğine göre testler negatif çıktığında hamileymişsin doğru mu? Doktor kaç
Haftalık dedi şuan son regl ne görünüyor mesela
Anladım güzelim teşekkür ederim sağlıklatestler negatifken hamile degilmisim ama en son yaptirdigim testte galiba bebek daha tutunmamisti o yuzden kanda cikmamisti diye dusunuyorum belki bi kac gun sonra yaptirsam cikcakti suan 14 hafta bitti 15 haftadayiz son regl ekim basi gibi gozukuyor ama normalde en son 27 agustosta adet oldum
cok tesekkur ederim ben degerim 1.20 iken adet sokturucu vermisti doktor icime dogmus galiba kullanmamistim daha sonra gecikmem 1 ayi gecince kullandim ama ona ragmen gelmedi adetim hamileymisim megersem doktorum adet sokturucunun bebege bi zarari olmaz demisti kullanirsan icinde suphe kalmasin diye diyorumAnladım güzelim teşekkür ederim sağlıkla
Gelsin yavrun
Maşallah maşallah canımcok tesekkur ederim ben degerim 1.20 iken adet sokturucu vermisti doktor icime dogmus galiba kullanmamistim daha sonra gecikmem 1 ayi gecince kullandim ama ona ragmen gelmedi adetim hamileymisim megersem doktorum adet sokturucunun bebege bi zarari olmaz demisti kullanirsan icinde suphe kalmasin diye diyorum
ondan sonra 0.5 cikmisti 0.5 ten 15 gun sonra kese gordum bende o araligi cozemedim ne ara hamile kaldim ne ara bebek gozuktu 15 gunde cok garipMaşallah maşallah canımNasıl değerler çıkmıyor onu anlamıyorum ya.. son adet tarihine göre 1.2 çıktığında gebeydin değil mi? Ya da ondan sonra mı gebelik oluştu?