Beta

20.11beta 922 bugun ki sonuc 39369 cıktı 13gün sonra yukselme böyle hesaplama göre 56arası çıkması gerekiyor saglıklı gebelık degıl demı
bhcg sureklı ıkıye katlamaz.:) 10000 den sonra 4 gunde 1 ıkıye katlar mısal :) uyduruyorum katlama hızı duser yani

Canım artışın 2 kat değil %60 olması yeterli ki değerin gayet yüksek . Bu arada hemşireyim yani kadın doğum servisinde 2 yılım geçti hakimim konuya. Sen gönlünü ferah tut. Keseyi rahim içinde görmüşsün . 2 hafta sonra kalp atışınızda duyarsın Allahın izniyle. Şuan yaptığın stres asıl rahmini yorar kasılma yapar.

Rahat olun niye bu kadar aşırı olumsuzsunuz onu da anlamadım. Daha önce kayıplarınız mı oldu :/
Ah bılsem bu korku cok farklıymıs kayıpım oldu malesef olumsuz biri degılım pozitifım ama ılk kez anlamadıgım yerden bırsy gelince basıma afalladım beta o kadar onem verıyorlar ki yuksek cıkması artması vs ben daha once bunu yasamadım bır kere bakdırmıstım smdı temkınlı gıdıyorum ne yapsam bılemedım beklım mı gıdım mı norml mı hersey ben mı abartıyorum bılmıorum

bhcg sureklı ıkıye katlamaz.:) 10000 den sonra 4 gunde 1 ıkıye katlar mısal :) uyduruyorum katlama hızı duser yani
Ya o yuzdn mı 57cıkmadı 39kaldı ya ıcımı rahatlattınız dünyam başıma yıkıldı sankı cok degısık bır duyguymus bunu cok cok ıyı anladım ben bunu hıc bilmiyordum ben sanıyorum hep 2kat artması gerekiyor cok teşekkür ediyorum

Doktora gıtsem birşey mı dermı acaba artması da onemlı dedıler korkuyorum alacaklar dıye
Ya daha doktora sormadan neden bu kadar celalleniyosunuz? 9 ay nasıl geçicek biraz sabır sakin olun. Kötü düşünmeyin. Dua edin. Doktora görünmeden kafanızda senaryo yazmayın bi sakin relax

Kese gördum ama artış cok kotu doktorlar ıkı gunde artması önemli dıyorlardı benım canım gıdıyor suan sankı gıdıcek gıbı hissediyorum saglıklı degıl gıbı gelıyor
Canım keseden sonra Beta anlamsııızzz. Niye kendini üzüyorsun? Beta düşecek bi yerden sonra.

Ya daha doktora sormadan neden bu kadar celalleniyosunuz? 9 ay nasıl geçicek biraz sabır sakin olun. Kötü düşünmeyin. Dua edin. Doktora görünmeden kafanızda senaryo yazmayın bi sakin relax
Ben herkese yazarken sakınlestırmeye calışırken benım de sakinlesmeye ıhtıyacım varmış 9ay tabıkı de boyle olmam ama ılk haftalar gecene kadar ömrumde gıdıcek bellı ki gıdıcm doktora en ıyısı o soyler bakalım sakınım suan hepinizın sayesınde cok teşşekur hepinize sizinde içinizi ferahlatacak haberlerler gelsın inşallah

Canım keseden sonra Beta anlamsııızzz. Niye kendini üzüyorsun? Beta düşecek bi yerden sonra.
Bunu bılseydım ınanın bu kadar üzülmezdim tecrubesız de degılım ama su beta olayında cok fazla bilgi sahıbıde degılım hem bırsy ögrenmıs oldum hem cok rahatladım ıyıkı yazdınız

Heh şöylee belki ikiz üçüz falandır beta ondan çoktur nerden bilicez hemen kötü düşünme biraz dua et tevekkül et sakinlik her zaman iyidir

2 kat değil %66 artsa yetiyor 2 günde 1, sizde de artmış. Ki artmamış olsa bile beta artışı bi süre sonra yavaşlıyor kese gördükten sonra beta bakmıyor bile doktorlar siz neden baktırdınız

Heh şöylee belki ikiz üçüz falandır beta ondan çoktur nerden bilicez hemen kötü düşünme biraz dua et tevekkül et sakinlik her zaman iyidir
Yok kuzu işte düşük çıkması zaten korkuttu ya beni yüksek çıksa en azından belki evet ikiz olur diye sevinebilirdim ama yine de gerçekten içim o kadar rahatladiki anlatamam size suan şükür oldugum yerden kalktım kendıme geldim hayatımda kaç kere böyle oldum inanın hatırlamıyorum ama bu çok farklı bir duyguymuş evlat korkusu cok cok baskaymıs Allah isteyen herkese nasıp etsın ama üzülmeyeceğim veren de Allah alanda Allah asla smdı gayet sakın olucam telaş yapmıcam gıtmıcem de doktora beklıcem olması gereken gunde gıdıcem

2 kat değil %66 artsa yetiyor 2 günde 1, sizde de artmış. Ki artmamış olsa bile beta artışı bi süre sonra yavaşlıyor kese gördükten sonra beta bakmıyor bile doktorlar siz neden baktırdınız
Seni gördüğüme gerçekten sevindim kullanıcı ismini bilmiyordum yoksa etiketleyecektim seni senin de doğumuna az kaldıdığını biliyorum belki sen de yaşadın mı böyle bir şey oldu mu diye bir sormak istemiştim yok kuzum bana doktor falan söylemedi oyle bırsey ben merak ettim hani dedim artış var mı çünkü kafa hesabı yapıyorum ya 57 çıkması gerekiyor falan dedim bugün eşimle hem dedik kafede otururuz hem de dedik ki kan veririz karşı karşıyalar öylesine baktırmak istedim üçüncü verişim olacaktı ben nereden bileyim bu kadar üzüleceğimi hiçte başıma böyle bir şey gelmedi ben sanıyorum ki iki günde artacak hani hep öyle diyorlarya ıkı günde bir artış önemli diye kimse bana yavaş başlayacağını söylemedi vallahi ilk defa öğreniyorum 39’u görünce zaten kaynar sular döküldü tepemden aşağı

Ben Selena gibiyim beta kese dendiği yerde biterim anam senin etiketlemene gerek yok

Yok yok gayet iyi artmış. Daha da beta baktırıp kafa karıştırma hiç kese görmüşsün kalp atışını da duyacaksın İnşallah

Ben tum yazılanları okudum hala neye korkuluyor anlamadim
Beta cok iyi ve kese gozukmus suan kalp atisi bile duyulur
Ve neden arada o kadar fark var beta bakilmasinda
Ben de kalp atisi duyulana kadar beta bakildi en son betam 34binlerdeydi ve bidaha beta bakilmadi
34 binlerde 6+5 haftalik falandi ufacik karindan kalp atisi duymustum
Boyle olumsuz olursan olmayan seyi cagirir kendini bebegi strese sokarsin

O kadar korktum ki gerçekten anlatamam sana oturdum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ama görmen lazım sanki cenaze çıkmış evden tövbe yarabbim vallahi inan gördüğüme çok çok sevındım bana zaten rahatlık battı gittim hastaneye canım sıkacağım ya illa bir yerden bir şey bulacağım ya kendime dert edinmem lazım bak şimdi gülüyorum keyfim yerinde vallahi içim o kadar rahatlattınız ki hepinizden Allah 1000 kat razı olsun

Yok yok stres yok şu an mutluyum iyiyim gerçekten bir kardeş abla gibi yaklaştınız çok teşekkür ederim olumsuz olmuyorum pozitifim tecrübesizliğime denk geldi ama bu bana bir ders oldu şu an içim o kadar hepinizi rahatlattınız artık rahat rahat oturup kendimi ödüllendirip bir kahve içeceğim Gece gece kendimi dertt aradım işte herhalde bilmiyorum amacım neydi nıye gıttıysem daha da vermem kanı ztn ben bilseydim zaten artışların düşeceğini asla üzülmezdim ama bu bana çok büyük bir ders oldu hem de tecrübe oldu sayenizde bir şeyler daha öğrendim ve hem de beni çok rahatlattınız bu benim için öyle büyük bir hak ki zaman ayırıp bana cevap verdiğiniz için tüm herkese çok teşekkür ederim

Anladm çok gecmis olsun Keseyi gördünüz ya o yeterli siz sıkmayın canınızi herşey Yolunda görünüyor.

Belli bir sureden sonra iki kat artmaz,korkmayin,yarin gidip baktirin bebek olusmus mu diye.
Gittim cok sukur hersey yolunda kese etrafında kanama gördu ılac verdı ama korkulcak bırsey yok dedı cok sukur atısını gördüm ilk baska hasteneye gıtmıstım 4.4demisti haftasına normlde onun demesıne gore 5hafta 6gündum ben de dıyorum yanlışlıklık var bu işte cok şükür 6hafta 4günlük kalpinide dınledık cok azcık cıktı sesı ama olsn kanama sorunu giderse rahat edıcm Allahıma şükürler olsun bugun mucıze oldu da eskı bır doktorum orda calısmaya baslamıs cok rahatladım artık kafamı karıstırmıcam

Çok sevindim canım

çok şükür allah evladınızı sağlıkla size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…