doktorunuz bir sey dedi mi beta bir süre sonra ilerlemiyor demişlerdi bana20.11beta 922 bugun ki sonuc 39369 cıktı 13gün sonra yukselme böyle hesaplama göre 56arası çıkması gerekiyor saglıklı gebelık degıl demı
Kaç haftalık oldunuz 12nden sonra değer düşüyor diye biliyorum.20.11beta 922 bugun ki sonuc 39369 cıktı 13gün sonra yukselme böyle hesaplama göre 56arası çıkması gerekiyor saglıklı gebelık degıl demı
Gercekten mı cok kötuyum duramıyorum o kadar zor yazıyorum kı ben tahlıl verdım doktor yoktu cıktım ama yukselmemıs 17bın fark aradadoktorunuz bir sey dedi mi beta bir süre sonra ilerlemiyor demişlerdi bana
5hafta 5gun bırazdan 5hafta 6olucakKaç haftalık oldunuz 12nden sonra değer düşüyor diye biliyorum.
bence kötü düşünmeyin doktorunuz doğrusunu bilir kaçıncı haftadasınızGercekten mı cok kötuyum duramıyorum o kadar zor yazıyorum kı ben tahlıl verdım doktor yoktu cıktım ama yukselmemıs 17bın fark arada
5hafta 6gün olucak 12den sonrabence kötü düşünmeyin doktorunuz doğrusunu bilir kaçıncı haftadasınız
Artık beta anlamsız. Kese ve kalp atışı görüp duyacaksınız bundan sonra. Beta için üzülmeyin5hafta 5gun bırazdan 5hafta 6olucak
Son adet tarihiniz ne zaman.5hafta 5gun bırazdan 5hafta 6olucak
25de utrosana girdim 4hafta 4gün dedıSon adet tarihiniz ne zaman.
39binlerde nasıl 5 haftalık oluyor
Kese gördum ama artış cok kotu doktorlar ıkı gunde artması önemli dıyorlardı benım canım gıdıyor suan sankı gıdıcek gıbı hissediyorum saglıklı degıl gıbı gelıyorArtık beta anlamsız. Kese ve kalp atışı görüp duyacaksınız bundan sonra. Beta için üzülmeyin
Çok şükür keseyi görmüşsunuz strest yapmanın bir anlamı yok ki kötü düşünmeyin sağlıklı beslenip dikkat edin tamamdır inşallah.25de utrosana girdim 4hafta 4gün dedı
Şimdi5hafta 5gün oldu bugun deıdm betaya bakdırım keske bakdırmadaydım25de utrosana girdim 4hafta 4gün dedı
Doktora gıtsem birşey mı dermı acaba artması da onemlı dedıler korkuyorum alacaklar dıyeÇok şükür keseyi görmüşsunuz strest yapmanın bir anlamı yok ki kötü düşünmeyin sağlıklı beslenip dikkat edin tamamdır inşallah.
Bilemedim simdi stresiniz bana geçti resmen rahat olun siz yarın bi kadın doğuma görünün. Hatta imkan varsa iki tane ye görünün. Sağlıkla sizinle kalsın bebeğinizDoktora gıtsem birşey mı dermı acaba artması da onemlı dedıler korkuyorum alacaklar dıye
Dua edın bana kendıme gelmeye calısıyorum gıyınıp gıdıcm duramıcamBilemedim simdi stresiniz bana geçti resmen rahat olun siz yarın bi kadın doğuma görünün. Hatta imkan varsa iki tane ye görünün. Sağlıkla sizinle kalsın bebeğiniz
Canım neden böyle düşünüyorsun. Hiç bir önemi yok artık betanın keseyi görmüşsün 6-8 arası kalp atışınızda duyarsın . Neden istenmeyen gebelik gibi davranıyorsunDoktora gıtsem birşey mı dermı acaba artması da onemlı dedıler korkuyorum alacaklar dıye
Rahat olun niye bu kadar aşırı olumsuzsunuz onu da anlamadım. Daha önce kayıplarınız mı oldu :/Dua edın bana kendıme gelmeye calısıyorum gıyınıp gıdıcm duramıcamteşekkür ederim
Korkuyorum cok istemem mi ona birsey olcak korkusu var ıcımde artısı düşük görunce elım ayagım bosaldı durdum durdum sureklı hesapladım ben mı yanlıs hesapladım dıye baktım her seferınde 57cıktı sonuc 17bın fark olması bu kadar nornl mı bılmıorum kesemızı görduk evet cok sukur ben yaptırmak istemedim ama son kere verım dedim en azından bakılsın 2gun sonra doktora gıdıcem isterse olsun elımde dedım boyle birsey ılk defa basıma geldıCanım neden böyle düşünüyorsun. Hiç bir önemi yok artık betanın keseyi görmüşsün 6-8 arası kalp atışınızda duyarsın . Neden istenmeyen gebelik gibi davranıyorsun