Beta

damla6766

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
1.010
304
20.11beta 922 bugun ki sonuc 39369 cıktı 13gün sonra yukselme böyle hesaplama göre 56arası çıkması gerekiyor saglıklı gebelık degıl demı

Eklentiler

• IMG_6310.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 51
Artık beta anlamsız. Kese ve kalp atışı görüp duyacaksınız bundan sonra. Beta için üzülmeyin
Kese gördum ama artış cok kotu doktorlar ıkı gunde artması önemli dıyorlardı benım canım gıdıyor suan sankı gıdıcek gıbı hissediyorum saglıklı degıl gıbı gelıyor

Çok şükür keseyi görmüşsunuz strest yapmanın bir anlamı yok ki kötü düşünmeyin sağlıklı beslenip dikkat edin tamamdır inşallah.
Doktora gıtsem birşey mı dermı acaba artması da onemlı dedıler korkuyorum alacaklar dıye

Doktora gıtsem birşey mı dermı acaba artması da onemlı dedıler korkuyorum alacaklar dıye
Bilemedim simdi stresiniz bana geçti resmen rahat olun siz yarın bi kadın doğuma görünün. Hatta imkan varsa iki tane ye görünün. Sağlıkla sizinle kalsın bebeğiniz

Bilemedim simdi stresiniz bana geçti resmen rahat olun siz yarın bi kadın doğuma görünün. Hatta imkan varsa iki tane ye görünün. Sağlıkla sizinle kalsın bebeğiniz
Dua edın bana kendıme gelmeye calısıyorum gıyınıp gıdıcm duramıcam teşekkür ederim

Belli bir sureden sonra iki kat artmaz,korkmayin,yarin gidip baktirin bebek olusmus mu diye.

Canım neden böyle düşünüyorsun. Hiç bir önemi yok artık betanın keseyi görmüşsün 6-8 arası kalp atışınızda duyarsın . Neden istenmeyen gebelik gibi davranıyorsun

Canım neden böyle düşünüyorsun. Hiç bir önemi yok artık betanın keseyi görmüşsün 6-8 arası kalp atışınızda duyarsın . Neden istenmeyen gebelik gibi davranıyorsun
Korkuyorum cok istemem mi ona birsey olcak korkusu var ıcımde artısı düşük görunce elım ayagım bosaldı durdum durdum sureklı hesapladım ben mı yanlıs hesapladım dıye baktım her seferınde 57cıktı sonuc 17bın fark olması bu kadar nornl mı bılmıorum kesemızı görduk evet cok sukur ben yaptırmak istemedim ama son kere verım dedim en azından bakılsın 2gun sonra doktora gıdıcem isterse olsun elımde dedım boyle birsey ılk defa basıma geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…