Hayirli olsun, umarim saglikla kucaginiza alirsinizHerkese merhaba ben yeni uyuyeyim fikirlerinizi almak için yazıyorum:) dün kan testi verdim hamilelik testi için bugün sonucum 45 çıkmış fakat bende adet düzensizliği var yılda 2 kere falan oluyorum.polikistik over dedi doktor ve bugün çok şaşırdım hatta inanamıyorum bile pazartesi tekrar test yapalım dedi hemşire sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. E nabiza düşmedi sonuç zaten
Çok teşekkürler ama tam sevinemiyorum nedense pazartesi gel tekrar test yapalım dedi olmama ihtimali var mı 45 değere acabaHayirli olsun, umarim saglikla kucaginiza alirsiniz
Olmama ihtimalinden değil de artışına bakmak için demiştir, kimyasal olup olmadığını anlamak içinÇok teşekkürler ama tam sevinemiyorum nedense pazartesi gel tekrar test yapalım dedi olmama ihtimali var mı 45 değere acaba
Aradan 3 gün geçmiş oluyo artışın ne kadar olmuş olması lazım kimyasal olmaması içinOlmama ihtimalinden değil de artışına bakmak için demiştir, kimyasal olup olmadığını anlamak için
Hayir yok, su an hamilesinizÇok teşekkürler ama tam sevinemiyorum nedense pazartesi gel tekrar test yapalım dedi olmama ihtimali var mı 45 değere acaba
2 günde %60 gibi bi artış olması bekleniyoAradan 3 gün geçmiş oluyo artışın ne kadar olmuş olması lazım kimyasal olmaması için
Peki sizce normal hamilelik testinde idrarda yani neden tek çizgi çıktıHayir yok, su an hamilesiniz
Daha idrara gecmemistirPeki sizce normal hamilelik testinde idrarda yani neden tek çizgi çıktı
Bende yılda ıkı kere olurım Duohaston kullanmazsan ama bende şuan hamileyim canısı bırde oğlum var sende hamılesın ınsallab artıslarımız guzel devam ederPeki sizce normal hamilelik testinde idrarda yani neden tek çizgi çıktı
Yaaaa maşallah ama kafam karışık yine de 45 iyi bı değer dimi olur yaniBende yılda ıkı kere olurım Duohaston kullanmazsan ama bende şuan hamileyim canısı bırde oğlum var sende hamılesın ınsallab artıslarımız guzel devam eder
Ben oğlumu 17 ile öğrendim sımdı kını de 14Yaaaa maşallah ama kafam karışık yine de 45 iyi bı değer dimi olur yanipazartesi gidicem tekrar teste
Dün test sonucum 2 çıktı nasıl oluyoBen oğlumu 17 ile öğrendim sımdı kını de 14kendine zehır etme ınsallab saglıklıca tutunsun
Kimyasal gebelik deniyor betanın düşmesine. Geçmiş olsun.Dün test sonucum 2 çıktı nasıl oluyo
Kimyasal olmuş canısı geçmiş olsunDün test sonucum 2 çıktı nasıl oluyo
Akıntı kanama falan varmıDün test sonucum 2 çıktı nasıl oluyo
Herhangi hiç bişey yok kanama falanAkıntı kanama falan varmı
Allah Allah test falan yaptın mı bir dahaHerhangi hiç bişey yok kanama falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?