• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta

kub96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Herkese merhaba ben yeni uyuyeyim fikirlerinizi almak için yazıyorum:) dün kan testi verdim hamilelik testi için bugün sonucum 45 çıkmış fakat bende adet düzensizliği var yılda 2 kere falan oluyorum.polikistik over dedi doktor ve bugün çok şaşırdım hatta inanamıyorum bile pazartesi tekrar test yapalım dedi hemşire sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. E nabiza düşmedi sonuç zaten

Evet yumurtaliklarimin yavaş çalıştığını söyledi ve 45 çıktı çok garip dimi olabilir mi böyle bişey

Herkese merhaba ben yeni uyuyeyim fikirlerinizi almak için yazıyorum:) dün kan testi verdim hamilelik testi için bugün sonucum 45 çıkmış fakat bende adet düzensizliği var yılda 2 kere falan oluyorum.polikistik over dedi doktor ve bugün çok şaşırdım hatta inanamıyorum bile pazartesi tekrar test yapalım dedi hemşire sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. E nabiza düşmedi sonuç zaten
Hayirli olsun, umarim saglikla kucaginiza alirsiniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Peki sizce normal hamilelik testinde idrarda yani neden tek çizgi çıktı
Bende yılda ıkı kere olurım Duohaston kullanmazsan ama bende şuan hamileyim canısı bırde oğlum var sende hamılesın ınsallab artıslarımız guzel devam eder 🥰😍😇

Bende yılda ıkı kere olurım Duohaston kullanmazsan ama bende şuan hamileyim canısı bırde oğlum var sende hamılesın ınsallab artıslarımız guzel devam eder 🥰😍😇
Yaaaa maşallah ama kafam karışık yine de 45 iyi bı değer dimi olur yani 🥺 pazartesi gidicem tekrar teste

Back