Gebeliğe Hazırlık Beta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kitapsever044

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2022
11
7
34
Merhabalar arkadaşlar. 28 günde bir regl oluyorum. Bu ay 9 mayısta adet görmem gerekiyordu. 17 mayısta beta hcg degerim 24.76 cikti. 19 mayista tekrar test verdim 32.48 cikti. Daha once de sekiz ay kadar önce yani 9 10 gunluk gecikmem sonrasinda betama baktirmistim 80 kusur cikmisti beta ve doktor degerlerimin dusuk oldugunu cok umutlanmamam gerektigini soylemisti. Nitekim 7. Hafta kurtaj oldum. Bebek icimde ölmüş. 🥺 Degerlerim bu kez yine boyle dusuk cikinca cok korktum yine aynisi mi olacak dedim acikcasi ve hemen 20 mayista doktora gittim. Doktor bisey demek icin erken bazen adet donemleri de boyle beta yukselebiliyor 3-4 gun sonra tekrar test ver dedi. O arada folik asit de icmemi soyledi. Ve bir hamileye soylenen klasik onerilerde bulundu. Saglikli beslen. Meyve sebzeyi sirkeli suyla yika hasta insanlara yaklasma vs vs. Agrim sizim lekelenmeme hic birseyim yoktu o siralar. Ama Dun cok ciddi bir sekilde bel ve karin agirisi cektin tum gun. bugun de kanamam oldu. Betama da baktirmadim, daha yarin baktiracaktim. Dusuk mudur bu? Yoksa adet midir? Adetliyken beta baktirsam ve eger yuksek cikarsa 32.48 den bir gebelik ve sonucunun dusuk oldugunun mu isareti acaba? Doktora tekrar gitmeli miyim? Tecrubeli arkadaslarim yazarlarsa cok sevinirim. Agrim hala var. Ama oyle soylendigu gibi henuz bir parca vs dusmesi yok bende. 🥺

Son düzenleme:
Uzuldum. Amin canim insallah bize de isteyen herkese de nasip olsun. Cok tesekkur ediyorum ilgin cevabin icin. Sevgiler. ❤️🙏🥺
Acaba üstüne mi gördünüz? Bende geçen hafta perşembe pozitif sonucu aldım ama regliydim o anda ve sonra her gün katladı değer ve şakır şakır kanadım inanın Allah yeter ki ol desin herşey mümkün unutmayın içiniz ferah tutun 🙏🏻

Merhabalar ben araniza yeni katildim 1senedir buraları takip ediyorum bizim 1 senedir çocuk isteğimiz var ilaç + iğne tedavisi denedim 6 7 kere olmadı doktorumu değiştirdim aşılama önerdi aşılama sonrası 10. Günde 4.3 çıktı kafamız karıştı 11.gun 3 çıktı ilkini sağlık ocağında yaptırdım ikincisini sağlık kabininde özel olarak yaptırdım ama o kadar saçma olayla aldım ki o sonucu zorla yani istiyorum oyaliyolar biseyler en son attılar güya özel o kadar geç çıktı ki inansam mi inanmasam mi şaşırdım . Şuan 13. Gün o kadar moralim bozuldu ki bı daha kan verrme istegimde kalmadı bana yardımcı olur musunuz acele mi ettim kan için sonradan yükselir mi anlamadım kafamda deli sorular 🙄🙄

Kimyasala dönmüs kuzum tarihlere bakilirsa gec dollenme olmus yumurta veya sperm kalitesi dusmus oluyo genelde oda saglıksıza dondugu icin vucut atiyor hayırlısı olsun bir daha ki ay olur insallah 2 kimyasal bir kurtajim var kimyasalin iyi yonu kurtaja kalmamak malesef bir kac hafta gecince daha kotu hissediyor insan 😑
Beta 141 çıktı benim bugün yaptım sizce bu ne demek yardımcı olur musunuz test yapmıştım oda çift çizgi çıktı

X