Hakkınızda hayırlısı olsun. 44 ve 149 arasında kaç gün var tam olarak. Bence de biraz bekleyin ve 2 günde bir kan verin
Tam dokuz gün var ama kanama agrı yok geç dollenmeden suphelenıyorumHakkınızda hayırlısı olsun. 44 ve 149 arasında kaç gün var tam olarak. Bence de biraz bekleyin ve 2 günde bir kan verin
9 güne göre az artmış maalesef. Siz yine de bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun.Tam dokuz gün var ama kanama agrı yok geç dollenmeden suphelenıyorum
Teşekkur ederimm9 güne göre az artmış maalesef. Siz yine de bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun.
Canım kimyasal gebelik olabilir değerlerin arası çok yakınTeşekkur ederimm
Teşekkur ederimm9 güne göre az artmış maalesef. Siz yine de bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun.
kimyasal geçirdim ve gayet yükselme olmuştu ozaman kanama da çok geçmeden gelmıştı bu cok tuhaf yaCanım kimyasal gebelik olabilir değerlerin arası çok yakın
Geç döllenme olunca geç artabiliyor kanama olana kadar beklicem yaCanım seni üzmek istemem ama sağlıklı bir gebelikte beta iki günde bir duzenli artıyor.Bos gebelik ,dış gebelik ve kimyasalda bu sekildr olabiliyor.
Tamam öyle yaparımGeç döllenme de değer yine yükseliyor 2 günde iki katı kadar diye biliyorum sadece regli zamanında düşük bir değerle öğrenmiş oluyorsunuz geç döllenmede siz en iyisi iki gün sonra tekrar test verin eğer 300 ve üstü değer görürseniz sağlıkla ilerler
Kesinlikle bekle canımGeç döllenme olunca geç artabiliyor kanama olana kadar beklicem ya