• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık beta yardım lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken öğrenince hemen doktora gitmeyin bugün onu da tecrübe ettim. Ama çok iyi bi doktorla karşılaştım güleryüzlü dediği ilk şey sen hamileliği uzatmışsın resmen bu kadar erken öğrenip dedi dün kan tahlili yaptığım için bugün anlamsız olur yarın beta baktır sonuca göre haberleşiriz dedi yarın sabah beta baktırıcam eşime de müjdeyi vermiştim inşallahh umduğum yükselmeyi yaşarım doktor minimum 120 lerde olması gerek dedi.Folik asit başlatmak istedi ben dün başlamıştım ilacı beğendi devam dedi ama başka tahlillerime bakmadı keseyi gördükten sonra bakarız dedi
Merhaba sonucunuz nedir

Aslında biraz beslenme vb şeylerle ilgili de aklımda çok soru var mesela sigara içiyorum şahsen şimdilik yaa bırakayım olmadım çünkü çok yeni hissedemedim ya da o psikolojiye giremedim :KK43: çok kahve içerim 3-4 gündür azaltmaya başladım ki benim de çok kahve dediğim kupayla günde 6-7 tane türk kahvesi + 2-3 kupa nescafe
Sigarayi birakin bırakamazsanız da minimuma indirin mutlaka.
Kahve günde 1 den fazla icmeyin. Betaniz güzel illerlemis. Saglikla ilerlesin saglikla kucağıniza alin insallah. Bizlerede duanizi eksik etmeyin. Hamilelerin duasi kabul olur derler . Rabbim hayirlisiyla olmayanlara da nasip etsin.

Sigarayi birakin bırakamazsanız da minimuma indirin mutlaka.
Kahve günde 1 den fazla icmeyin. Betaniz güzel illerlemis. Saglikla ilerlesin saglikla kucağıniza alin insallah. Bizlerede duanizi eksik etmeyin. Hamilelerin duasi kabul olur derler . Rabbim hayirlisiyla olmayanlara da nasip etsin.
Bırakamadım aslında azalttım ama tam hissedemediğimden mi hamilelik psikolojisine giremediğimden mi bilemedim çok üzülüyorum :( kahveyi günde 1 kupaya indirdim onada kahvesini çok az atıyorum :) inşallah Rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın aratmasın tez zamanda güzel haberler alın sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım :)

Evettt :) bana özelden mesaj atabilir misin ben çok anlamıyorum buralardan 😂

Arkadaslar merabaaa. Betası az yükselip düzene binen oldu muuu?

yaa inşallah bırakırım ablam içmişti hamileliğinde çok şükür yeğenim çok sağlıklı ama genede çok kızmıştım günahına giriyosun içme diye inşallah bırakırım :KK43:
Bu dediğiniz şey gibi ablam kırmızı ışıkta geçti bişey olmadı bende geçeyim ..
lütfen bırakın

Bu dediğiniz şey gibi ablam kırmızı ışıkta geçti bişey olmadı bende geçeyim ..
lütfen bırakın
Aa yok yok öyle düşüncem gerçekten hiç hiç istemiyorum çok fazla azalttım hele bi ultrasonda göreyim kalbini duyayım elim gitmez diyr düşünüyorum çünkü çok yeni olduğundan hamileyim hissim oluşmadı

• Beğen
Reactions: H E
Ben adetimden 2 gün sonra idrar testi yaptım pozitif çıkınca koşa koşa hastaneye gittim :) sonucu öğrendiğimde 4+3 gebeydim.Zaten gideceğim dr um yakınımdı kendisine sorunca haftaya gel keseyi görelim dedi 5 haftalıkken keseyi sonraki hafta da kalp atışını gördük..yani aceleci olunca fena oluyor :) bana o haftalar nasıl geçti önce keseyi görecem mi diye sonra kalp atışı için geceleri uyuyamadım :) ağrılar çok normal ben 9 haftalığım şuan hala sancım çok dr gayet normal diyor..sağlıkla kucağımıza alalım inşş :)
Benim beta hcg 149 cikti yeni hamile gozukuyorum ama ne bi mide bulantisi akıntı sık idrara cikma kasık agrisi vs.hic birseyim yok normalmi suanda hic birsey olmamasi korkmaya basladim bi sorunmu var diye

Back