An itibari ile yaş kedi maması almaya girdiğim petshoptan elimde bir beta ile çıkmış bulunmaktayım
Çok perişan görünüyordu yavrucak o yüzden görünce kıyamadım.Akvaryumcuya 1 hafta önce gelmiş ve 3 gündür hiç yemek yemiyormuş, umarım atlatır ve uzun ömürlü olur bebiş.
En büyük boy fanusa koydum şu an, fanusun içi bomboş ama ufaklık bir oraya bir buraya salına salına dolaşıyor.
Benim bildiğim bu çocukları ortalama 20+ üzeri akvaryumda canlı bitki ile beslemek lazım o yüzden sanırım bir nano akvaryum alacağım...
Daha önce beslediğim betalar diğer uyumlu ırklarla beraber 300litrelik bir akvaryumdaydı, ilk defa tek olarak besleyeceğim bu yüzden tecrübeli arkadaşların görüşlerine açığım.
Ayy bana da bir Beta hevesi geldi bu aralar :) Orta büyüklükte bir akvaryumum var, iki dişi beta almayı düşünüyorum, yalnız olmasınlar diye, fakat dişi pek bulunamıyormuş galiba, öyle midir? Erkek istemiyorum tek başına yaşaması gerektiği için, ya alacağım yer bilinçsizse ve bana dişi diye iki erkek verirse ve onlarda birbirlerine zarar verirlerse çok üzülürüm ya :-(
Çok heves ettim beyav.