Canım benim basima boyle bisey gelmedi ama galiba hamilesin ama daha yeni gibi gozukuyor yeni dollenmisMerhaba arkadaşlar. Adetim geciktiğinde özel bir hastanenin aciline kan verdim beta hcg değerim 12,75 çıktı. Ertesi gün devlet hastanesine kan verdiğimde total hcg değerim 16,04 çıktı. Doktor hayırlı olsun diyip folik aside başlattı sadece. Heyecandan soru da soramadım. Değerleri bu kadar düşük olup hamile olanlar varmıdır aranızda
Valla herhalde öyle. umutlandırdım kendimi umarım öyledir.Canım benim basima boyle bisey gelmedi ama galiba hamilesin ama daha yeni gibi gozukuyor yeni dollenmis
Ay inşallah inşallahEvet çok yeni. Hayırlı olsum bu arada allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın. Benım de ılk hamılelıgımde beta 43kusur cıkmıstı ıkı gun sonra 200kusurdu. O makınedende farklı cıkabılıyo her hastanenınkı farklı canım. Insallah kımyasal yada bos gebelık degıldır
Haber ver mutlaka catlarımAy inşallah inşallah
Geç döllenmiştir. Laboratuvar ölçümleri farklı olabiliyor. Aynı yerlerde verip takip et.Merhaba arkadaşlar. Adetim geciktiğinde özel bir hastanenin aciline kan verdim beta hcg değerim 12,75 çıktı. Ertesi gün devlet hastanesine kan verdiğimde total hcg değerim 16,04 çıktı. Doktor hayırlı olsun diyip folik aside başlattı sadece. Heyecandan soru da soramadım. Değerleri bu kadar düşük olup hamile olanlar varmıdır aranızda
kimyasal gebelik gibi geldi banaBugün dayanamayıp kendi doktoruma geldi. Şu anda en son değerim 25,90 olduğu için beklememi söyledi. yarın da kan vericem ikiye katlamasını beklememiz gerek dedi. Nedense iyice stres yapmaya başladım. Bugün 5 liralık testlerden 2 tane yaptım negatif çıktı. oysaki 5 gün önce predictorda 1 çizgi silik çıkmıştı.
inşallah değildir. Bugün yine kan vermemi istedi doktorumkimyasal gebelik gibi geldi banaama insallah yanılıyorumdur ve sağlıklıdır.. birkaç güne adetin başlar gibi
insallah katlanmıştır değer. haberdar et bizi deinşallah değildir. Bugün yine kan vermemi istedi doktorum
36,28 olmuş hcg. Doktorum bu seviyelerde çok dengeli olmadığını 2 gün sonra yine kan vermemi söyledikan vermekten bende kan kalmadı resmen. Acaba böle düşük değerleri olup gebeliğini tamamlayan varmıd
Merhaba merak ettim ne olmuştu sonucunuz
konudaki gebelik değil bence bu gebeliği o sağlıklı olsaydı doğum olması gerekiyordu sanırım kimyasaldan sonra tekrar hamile kalmış arkadaşDemekki saglıklı bir gebelikmiş Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsın
Ikı gebelıgıde peş peşe olmuş demekki cok yakın aralarıkonudaki gebelik değil bence bu gebeliği o sağlıklı olsaydı doğum olması gerekiyordu sanırım kimyasaldan sonra tekrar hamile kalmış arkadaş
sağlıkla al kucağına inşallah canım ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah senin gibi benim de sağlıklı bir gebeliğim olurMerhaba Arkadaşlar. Şimdi gördüm yazışmaları. Evet bu topiği açtıktan sonra kimyasal gebelik oldu. Ama çok şükür 3 ay sonrasında tekrar hamile kaldım. 25. haftaya geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?