Beta ve Ovulasyon

semanur Demir

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
145
44
25
Kızlar ben bu ay rahim filmi çekildim sonucum temizdi bir buçuk yıllık evliyim bi bu ayda filmden sonra Ovulasyon testi deniyim dedim bugün döngü günümün 27. Günü normalde 30 günde bir regl oluyorum Ovulasyon testim yumurtladığım günden bugüne kadar hep çift çizgi bi ara hafif silikleşip tekrar koyulaşmaya başladı bundan 2-3 gün önce çok hafif lekelenmem oldu ardından akıntımın arasından çok ince çizgi tarzında kanlı akıntım oldu ve kesildi kasıklarım çok ağrıyor ve baş dönmem var bugün Ovulasyon ile birlikte kaset test yaptım testlerime bakarak yorumlarmsnz sizce hamilemiyim eşimde kan vermeyelim azıcık daha bekleyelim diyor her kan verdiğimde adet oluyorum bende çok yoruldum ama dayanamadım sizlere sorayım dedim lütfen yardımcı olur musunuz 🥹
FAA9D261-6642-4932-9F3D-0991788C3CA9.jpeg

Son düzenleme:
Kızlar ben bu ay rahim filmi çekildim sonucum temizdi bir buçuk yıllık evliyim bi bu ayda filmden sonra Ovulasyon testi deniyim dedim bugün döngü günümün 27. Günü normalde 30 günde bir regl oluyorum Ovulasyon testim yumurtladığım günden bugüne kadar hep çift çizgi bi ara hafif silikleşip tekrar koyulaşmaya başladı bundan 2-3 gün önce çok hafif lekelenmem oldu ardından akıntımın arasından çok ince çizgi tarzında kanlı akıntım oldu ve kesildi kasıklarım çok ağrıyor ve baş dönmem var bugün Ovulasyon ile birlikte kaset test yaptım testlerime bakarak yorumlarmsnz sizce hamilemiyim eşimde kan vermeyelim azıcık daha bekleyelim diyor her kan verdiğimde adet oluyorum bende çok yoruldum ama dayanamadım sizlere sorayım dedim lütfen yardımcı olur musunuz 🥹Eki Görüntüle 3227013
Kaset testte silik cizgi var bi kan verin bence hayirli olsun

X