• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta test

Sidre4562

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
266
16
13
Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.

Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.
Belirtilerinin hamileliğe işaret şuan tekrar test yapsanız hamile olduğunuzu anlarsınız %100 hamilesin üzgünüm

Madem bu kadar korkuyorsunuz neden korunmuyorsunuz? biraz odaklanıp açtığınız konuyu yeniden okumalısınız. ne kadar mantıksız olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum.

Neden alay ediyorsunuz ki anlamış değilim, ki hata olabilir, başınıza gelebileceğinide düşünün

5 aydır adet oluyorsunuz. 3 ay sonra kan testiniz negatif çıkmış hala hamile miyim diye soruyorsunuz öyle mi? Pesss!
Doğru diyorsunuz ama panik yaptım, ister istemez sonuç doğru çıkar mı diye panik yaptım, 3 ay sonra yaptim acaba doğru sonuç verir mi diye korktum, evet 5 ayda regl oldum ama adet olup hamile olunabilecegini okudum. Burada da insanlar dalga geçiyor

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 33
Doğru diyorsunuz ama panik yaptım, ister istemez sonuç doğru çıkar mı diye panik yaptım, 3 ay sonra yaptim acaba doğru sonuç verir mi diye korktum, evet 5 ayda regl oldum ama adet olup hamile olunabilecegini okudum. Burada da insanlar dalga geçiyor
Düzgün cevap verince de defalarca konu açılmaya her hamilelik konusuna tekrar tekrar yazılmaya devam ediliyor çünkü. milyarda bir de olsa 9 ay boyunca hamileliğini fark etmeyen kadınlar da var bunu da kafanıza takın o zaman.

Ayy ilk sürtündüğü günden beri devamlı bu olay için konu açıyor binden fazla test yaptığına şahidim. Sürekli sürekli yazıyor açtığı konulara jinekologlar bile yorum yazdı hala ikna olmadı ya da gerçekten ruhsal bir hastalığı var

Back