- 25 Ekim 2019
- 751
- 769
- 30
-
- Konu Sahibi soralbeysu
Benimde 5.gün embriyosu ama benden 9.gün test vermemi istedi 2 gün arayla. Dün transfer oldum 4 ocak test günüm. Benden neden erken istedi acaba. Genelde herkes 12.gün veriyor burada okuduğum kadarıyla
Bana doktorum dün detaylı anlattı sadece transfer günü istirahat yeterli. Yarından itibaren normal hayatına devam edebilirsin diye. Biz çok aktif bir çiftiz hep sosyalleşme anlamında. Gezebilirim yiyebilirim gülebilirim dimi dedi her şeyi yapabilirsin. Sadece ağır iş yapmayacaksın ağır kaldırmayacaksın dedi o kadar. Normal hamile kalsan farkına bile varmazdın herşeyi aynı yapmaya devam ederdin, sadece şu an farkında olduğumuz için tedbir alıyoruz diye açıkladıBir konu daha açmayayım dedimcevap gelmezse açmak zorunda kalıcam
Arkadaslar günlerdir evdeyim sadece kapı önündeki marketlere yürüdüm eve geldim artık haftasonu toplu taşıma ile gezmek biri ev gezmesi biri dışarda olacak çıkmak istiyorum betada düşük çıktı ya daha ben evde mi yataym çıkayımmı
Bende 9.gün vermiştim merkezden öyle istemişlerdi.Benimde 5.gün embriyosu ama benden 9.gün test vermemi istedi 2 gün arayla. Dün transfer oldum 4 ocak test günüm. Benden neden erken istedi acaba. Genelde herkes 12.gün veriyor burada okuduğum kadarıyla
Canım konunu okudum inşallah sağlıkla ilerler sonucun. Düşük çıkmasından ziyade sonraki vereceğin sonuç önemli inşallah katlanarak artar. Ben 3.gün pikniğe gitmiştim arada yine 20 dakika yarım saat arası ufak yürüyüş yapıyordum dışarda. 6.günde yaşadığım şehire dönmüştüm geri. Yani yolculuk yaptım aktarmalı olarak. Eğer embriyon saglikliysa sen istediğin kadar kendini yor o sana her şekilde tutunacak zaten.Bir konu daha açmayayım dedimcevap gelmezse açmak zorunda kalıcam
Arkadaslar günlerdir evdeyim sadece kapı önündeki marketlere yürüdüm eve geldim artık haftasonu toplu taşıma ile gezmek biri ev gezmesi biri dışarda olacak çıkmak istiyorum betada düşük çıktı ya daha ben evde mi yataym çıkayımmı
şu an durumunuz ne acabaBende 9.gün vermiştim merkezden öyle istemişlerdi.
Memorial Şişli de tedavi oldum 20+4 günlük hamileyimÇ
şu an durumunuz ne acabanerde tedavi gördünüz
Evet doğru tamam bende artık kendimi ufaktan sokağa atıyorum çünkü evde depresyona girmeme az kaldı ve doğal olarak daha çok duruma kitlenmiş durumdayım dışarı çıkmak iyi gelecek peki birşey daha soracağım şu et yeme muhabbeti kafamı karıştırıyor ve ev davetine gideceğim gün kesin önüme koyacaklar ve bilmyorlar durumumu sadece eşim biliyor dolayısıyla şimdi yememekte ayıp olabilir kalabalık bir ev etkinliği olacak et yesem soru olur mu acaba sosis salam sucuk gibi işlenmiş hiçbşey yemedimBana doktorum dün detaylı anlattı sadece transfer günü istirahat yeterli. Yarından itibaren normal hayatına devam edebilirsin diye. Biz çok aktif bir çiftiz hep sosyalleşme anlamında. Gezebilirim yiyebilirim gülebilirim dimi dedi her şeyi yapabilirsin. Sadece ağır iş yapmayacaksın ağır kaldırmayacaksın dedi o kadar. Normal hamile kalsan farkına bile varmazdın herşeyi aynı yapmaya devam ederdin, sadece şu an farkında olduğumuz için tedbir alıyoruz diye açıkladı
Doğru söylüyorsunuz Allah bebeğinizi sağlıkla doğumunu nasip etsin peki siz hiç et yediniz mi bunuda sorayım bir akşam yemeğine davetliyiz ve ne yapacaklarını tahmin ediyorum ama tedirginimde açıkçasıCanım konunu okudum inşallah sağlıkla ilerler sonucun. Düşük çıkmasından ziyade sonraki vereceğin sonuç önemli inşallah katlanarak artar. Ben 3.gün pikniğe gitmiştim arada yine 20 dakika yarım saat arası ufak yürüyüş yapıyordum dışarda. 6.günde yaşadığım şehire dönmüştüm geri. Yani yolculuk yaptım aktarmalı olarak. Eğer embriyon saglikliysa sen istediğin kadar kendini yor o sana her şekilde tutunacak zaten.
Amin inşallahDoğru söylüyorsunuz Allah bebeğinizi sağlıkla doğumunu nasip etsin peki siz hiç et yediniz mi bunuda sorayım bir akşam yemeğine davetliyiz ve ne yapacaklarını tahmin ediyorum ama tedirginimde açıkçası
Ay harika bende memorialdayım dün transfer oldum. Sizinde İnşallah kucağınıza almak nasip olsunMemorial Şişli de tedavi oldum 20+4 günlük hamileyim
Yaa hayırlı olsun transferimiz sizinde inşallah pozitif alırsınAy harika bende memorialdayım dün transfer oldum. Sizinde İnşallah kucağınıza almak nasip olsundoktorunuz kim acaba?
Hahaha hoşgeldin o iğne 10 gün kadr pozitf gösteriyor kendni mutlu hissedersin yap idrarSelam kizlar, aklini hafiften yitirenler kervanina ben de katilabilir miyim (dun akil veriyordum bi gunde degisti isler) catlatma ignesi ne kadar kalir bunyede bi tane 17 aralikta bi tane 24 aralikta vuruldum, 24unde transfer de oldum. Bu sabah da gonapeptyl vurulacagim. Test yapsam pozitif mi cikar igne yuzunden?
Ahahaha oyle yaptim vallahi ilac igne olmaya dayanma gucum kalmadi, pozitif de cikti dedigin gibi, ona baka baka yasicam bir hafta :)Hahaha hoşgeldin o iğne 10 gün kadr pozitf gösteriyor kendni mutlu hissedersin yap idrar
Et tabiki yemeniz lazım et protein bir kere ama çok iyi pişmiş olması gerekiyor. Sadece sakatat yasak, sucuk salam tarzı şeylerEvet doğru tamam bende artık kendimi ufaktan sokağa atıyorum çünkü evde depresyona girmeme az kaldı ve doğal olarak daha çok duruma kitlenmiş durumdayım dışarı çıkmak iyi gelecek peki birşey daha soracağım şu et yeme muhabbeti kafamı karıştırıyor ve ev davetine gideceğim gün kesin önüme koyacaklar ve bilmyorlar durumumu sadece eşim biliyor dolayısıyla şimdi yememekte ayıp olabilir kalabalık bir ev etkinliği olacak et yesem soru olur mu acaba sosis salam sucuk gibi işlenmiş hiçbşey yemedim
Ben olsam bende yapardım iyi yaptınAhahaha oyle yaptim vallahi ilac igne olmaya dayanma gucum kalmadi, pozitif de cikti dedigin gibi, ona baka baka yasicam bir hafta :)