beta stresiyle tekrar merhabala

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
730
413
Şimdide beta stresi
Beta Sonuç 21
Transfer 8. Gün

Daha yüksek çıkmalıydı değil mi

Merhabalar yeniden sanirim doktorlarin erken test yapmayin demesi bu yuzden :) icinizi ferah tutup belki bi kac gun hic bakmasaniz?

Merhabalar yeniden sanirim doktorlarin erken test yapmayin demesi bu yuzden :) icinizi ferah tutup belki bi kac gun hic bakmasaniz?
Evet erken bakmayın demeleri sebebi benm gibi akıl hastaları yüzünden işte şimdide kimyasal mı ne olck dye kalbimm sıkışıyo resmen

Deli etcen sen beni biliyom erkenden yaparsan böyle olur canım benim her gebeliktede herkesin HCG si hemen hoop yükselmiyor kimisi geç tutunuyor az HCG salgiliyor daha tam yerlesemedigi için Felan kız valla yanımda olsan seni bir yere bağladım 2 hafta boyunca test yaptirmazdim

Hahaahhahahha fııırrrrrtt sağlık ocağındayım fırttttt eczanedeyim sonra pıtı pıtı her sonucu doktoruma atıyorum o da yetmiyo asistanınada atıyorum bozdum kafayı

ilk beta stresi o güzel ilerlese bebek gözükücekmi stresi o güzel ilerlese kalbi atıcakmı stresi her kontrolde saglıklımı stresi anne olmak çok güzel ama çok stresli ve zor kötü düşünme pozitif ol

Bence beta değerinden ziyade 2 günde bir yeterli artış göstermesi önemli canım üzülme pozitif düşün

Galba evet doktorm pazartesi tekrar kan ver dedi 120 150 lerde değer gelebilir dedi şuan gebelik var dedi o bile iumut oldu ya
Bencede çok şükür bugünleri nasip edene keyfini çıkar kendini de miniğide strese sokma annesi onun derdi ona yeter yerleşmeye büyümeye çalışıyor

Canım doktorum dün kan sonucunu sağlık ocağından istemiyoruz dedi, hem aynı gün göndermiyolar gönderselerde geç gönderiyorlar laboratuvara oda sonuçları etkiliyor o yüzden özelden herhangi bir hastaneden istedi. Seninkide o yüzden düşük gösteriyor olabilir mi? Biz sorgulamadık detaylı dün.

Olabilir benm doktorum 8. Gün kan verme demiştim dedi sitem etti biraz erken oldğu için bana sürekli 12. Gün dedi durdu pazartesi asıl vereceim onu özelde veririm artık evet sağlk ocağı kanları 9da veriyoruz 12 1 de toplatıyorlar işleme alınmasıda saat geçer dolayısıyla etkiliyordur tabiki bencede

Benimde 5.gün embriyosu ama benden 9.gün test vermemi istedi 2 gün arayla. Dün transfer oldum 4 ocak test günüm. Benden neden erken istedi acaba. Genelde herkes 12.gün veriyor burada okuduğum kadarıyla

Benimde 5.gün embriyosu ama benden 9.gün test vermemi istedi 2 gün arayla. Dün transfer oldum 4 ocak test günüm. Benden neden erken istedi acaba. Genelde herkes 12.gün veriyor burada okuduğum kadarıyla
Evet 9 da erken değl mi ya 12. Gün snra 2 gün arayla tekrar edip keseye gelirsin dedi 12 den önce vermemi hiç istemedi ben kendi merakımdan gittm verdm şimdi 9 da sizdede düşük beta çıksa korkcaksın benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…