• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta öğrendikten sonra Kese görmeye kadar hareketlerinizi kısıtladınız mı ? Sürekli takıntı halindeyim 🥹

ciceksibiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
82
47
3
30
Merhabalar arkadaşlar betalarım 10.gün 339 12.gün 811🧿 Salı günü kese görmeye gideceğiz.
Doktorum transferden sonra bile yatış önermedi normal hayatına devam edebilirsin dedi ben yine ilk günler dikkat ettim.

Betayı öğrendikten sonra da aşırı mutluyuz rüya gibi ama çok korkuyorum keseyi göremessek diye. Günlerdir evde temizlik yapmıyordum bugünlerde biraz yaptım ve biraz hızlı hareket ediyorum farkında olmadan hemen kendimi suçluyorum. Bazen günlerim koşuşturmacalı ve yorucu geçiyor hemen ya bi şey olduysa diye düşünüyorum 🥹 tecrübeli olanlar yazabilir mi böyle şeylerden bi şey olur mu sizce ?

Merhabalar arkadaşlar betalarım 10.gün 339 12.gün 811🧿 Salı günü kese görmeye gideceğiz.
Doktorum transferden sonra bile yatış önermedi normal hayatına devam edebilirsin dedi ben yine ilk günler dikkat ettim.

Betayı öğrendikten sonra da aşırı mutluyuz rüya gibi ama çok korkuyorum keseyi göremessek diye. Günlerdir evde temizlik yapmıyordum bugünlerde biraz yaptım ve biraz hızlı hareket ediyorum farkında olmadan hemen kendimi suçluyorum. Bazen günlerim koşuşturmacalı ve yorucu geçiyor hemen ya bi şey olduysa diye düşünüyorum 🥹 tecrübeli olanlar yazabilir mi böyle şeylerden bi şey olur mu sizce ?

Ben tüp bebekle 11+4 hamileyim.
Transferden sonra sadece 1 saat yattım.
Ondan sonra 24 saat geçmeden uçuş vardı 4 saat.
Eve geldim evi temizledim.
İşe gittim çalıştım.
Asla yatmadım ve sürekli birşey Olacakmış gibi düşünmedim.
Şükür ilkte pozitifi gördüm.
Hiç bir bulantım veya negatif bi durum yok.
Herşey gayet iyi ilerliyor diyor doktorum.
Yatıp yatmamakla alakası yok birşey olmasının.
Güzelce beslenmene dikkat et.
Bol su tüket, yeşil mercimek, somon ceviz bunları ye ve pozitif olmaya çalış.

Ben tüp bebekle 11+4 hamileyim.
Transferden sonra sadece 1 saat yattım.
Ondan sonra 24 saat geçmeden uçuş vardı 4 saat.
Eve geldim evi temizledim.
İşe gittim çalıştım.
Asla yatmadım ve sürekli birşey Olacakmış gibi düşünmedim.
Şükür ilkte pozitifi gördüm.
Hiç bir bulantım veya negatif bi durum yok.
Herşey gayet iyi ilerliyor diyor doktorum.
Yatıp yatmamakla alakası yok birşey olmasının.
Güzelce beslenmene dikkat et.
Bol su tüket, yeşil mercimek, somon ceviz bunları ye ve pozitif olmaya çalış.
Yaa maşallah ne kadar güçlü bir bebeğiniz var 🌸 bende ilk üç gün dinlendim sonrasında normal hayatıma devam ettim, ediyorum. Tezcanlı biri olduğum için hızlı hızlı hareket temizlik vs yapıyorum ama çok tecrübesiz olduğum için açıkçası bunlar olumsuz etkiler mi bilemiyorum.
Her şeyi yapabiliyorum ama bi tek pozitif olamıyorum hayatımda hep böyleyim hep Salı günü doktor kese yok dediğinde ne yapacağımı düşünüyorum saçma bi şekilde 🥹 pozitif olmaya çalışacağım teşekkürler inşallah bende 11 haftaları görürüm sağlıcakla

Yaa maşallah ne kadar güçlü bir bebeğiniz var 🌸 bende ilk üç gün dinlendim sonrasında normal hayatıma devam ettim, ediyorum. Tezcanlı biri olduğum için hızlı hızlı hareket temizlik vs yapıyorum ama çok tecrübesiz olduğum için açıkçası bunlar olumsuz etkiler mi bilemiyorum.
Her şeyi yapabiliyorum ama bi tek pozitif olamıyorum hayatımda hep böyleyim hep Salı günü doktor kese yok dediğinde ne yapacağımı düşünüyorum saçma bi şekilde 🥹 pozitif olmaya çalışacağım teşekkürler inşallah bende 11 haftaları görürüm sağlıcakla

Amin canım Allah razı olsun.
Hiç üzme canını.
Daha dün gibiydi şimdi 3 ay olacak.
İnşaAllah hayırla kucağımızada alacağız 💜

Merhabalar. Yatanın da tutuyor yatmayanın da. Biraz nasip işi. Kendinizi yormayın. Günlük yorulduğunuz kadar yorulmayın yine de. Bana tüp bebişler sanki daha hasssasmış gibi geliyor nedense :) küçük küçük işlerinizi yapın ama sürekli dinlenerek yapın henüz pozitifim yok ama gelecek transferimde ben böyle yapacağım için yazmak istedim. Önceki transferimde ikimci gün sınava girdim. 4.gün doğumgğnü merasimi vardı gelin olarak yardım ettim. Yoruldum hepten. Bilmem sebep midir ama olsun bu sefer evi .ok götürse temizlik yapmayı düşünmüyorum hshssh

Benimki doğal yolla oldu ama belki görmüşsünüzdür daha önceleri de yazdım
Ben evi baştan aşağı duvar pencere dolap hali koltuk her yerini sildim yıkadım dolap tencere bardağı yıkadım perde yıkadım... sildim yıkadım.. arkasına yurt dışına gittim saatlerce uçak araba otobüs... yürü yürü yürü 20 bin adımlar vs
Bebeğe bir şey olmadı 😁
Kısacası Allahın izniyle eğer riskli bir durum yoksa hiiiiç bir şeycik olmaz

Merhabalar. Yatanın da tutuyor yatmayanın da. Biraz nasip işi. Kendinizi yormayın. Günlük yorulduğunuz kadar yorulmayın yine de. Bana tüp bebişler sanki daha hasssasmış gibi geliyor nedense :) küçük küçük işlerinizi yapın ama sürekli dinlenerek yapın henüz pozitifim yok ama gelecek transferimde ben böyle yapacağım için yazmak istedim. Önceki transferimde ikimci gün sınava girdim. 4.gün doğumgğnü merasimi vardı gelin olarak yardım ettim. Yoruldum hepten. Bilmem sebep midir ama olsun bu sefer evi .ok götürse temizlik yapmayı düşünmüyorum hshssh
Evet bende sizin gibi düşünüyorum sanki daha hassas gibi hissediyorum. Bende ilkinde negatif sonuç alınca yıkılmıştım bu sefer ise hep 0 beklenti ile devam tim sürece kontrollere heyecansız gittim, içimde istek yoktu sanki eşime hep olumsuz olabilir öyle olursa üzülme dedim sanki ilkinde yatak döşek günlerce ağlayan ben değilmiş gibi 🙃 bunda ise teslim oldum ilk haftadan sonra iş de yaptım ama hep sonrasında acaba mı oldum şimdi betalar güzel çıktı bu sefer de inanamıyorum kendimi o kadar olmayabilire hazırlamışım ki 🥰

Benimki doğal yolla oldu ama belki görmüşsünüzdür daha önceleri de yazdım
Ben evi baştan aşağı duvar pencere dolap hali koltuk her yerini sildim yıkadım dolap tencere bardağı yıkadım perde yıkadım... sildim yıkadım.. arkasına yurt dışına gittim saatlerce uçak araba otobüs... yürü yürü yürü 20 bin adımlar vs
Bebeğe bir şey olmadı 😁
Kısacası Allahın izniyle eğer riskli bir durum yoksa hiiiiç bir şeycik olmaz
Ohh maşallah 😂 ben o kadar değilim çok garip arabada yolculuk yaparken araba zıplayınca bile hemen alt karnımı tutuyorum 🙈 İnşallah yarın keseyi görürüz de biraz rahatlarım 😍

Merhaba, ben de tüp bebek ile bebeğime kavuşanlardanım 🌸 oğlum şimdi 8.5 aylık 🧿
Ben şahsen dikkat etmiştim transferden sonra, sürekli ayakta olan ve bazen de radyasyon alma durumum olan bir işim olduğu için rapor almıştım sonuç belli olana kadar, evde temizlik falan yapmadım hatta yemek bile pek yaptım sayılmaz sonrasında da bi kaç ay dikkat ettim tam normal hayatıma dönmedim yani o kadar maddi manevi emekten sonra belki hiç önemi yok ama 9 ay yat dese doktor yatardım sanırım, benim 5. haftada lekelenmem olmuştu o da beni korkuttu tabi o olmasa belki daha rahat olurdum

Back