• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hgc yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Kızlar ben bugün kan testi yaptım 1.20 çıktı sizce artar mı geçen hafta sonu yumurtladim gibi ama emin değilim pko lu olduğum için yumurtlama günümü tutturamiyorum belirtiler onu gösteriyordu sadece ordan yola çıktım yani biraz daha bekleyip test yapayım tekrardan haftaya falan geç dollenme olmus olabilir böyle olup artan gördünüz mü duydunuz mu yada yaşadınız mı acaba yoksa adet söktürücü kullanıp adet olacam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 😍🙋

Kızlar ben bugün kan testi yaptım 1.20 çıktı sizce artar mı geçen hafta sonu yumurtladim gibi ama emin değilim pko lu olduğum için yumurtlama günümü tutturamiyorum belirtiler onu gösteriyordu sadece ordan yola çıktım yani biraz daha bekleyip test yapayım tekrardan haftaya falan geç dollenme olmus olabilir böyle olup artan gördünüz mü duydunuz mu yada yaşadınız mı acaba yoksa adet söktürücü kullanıp adet olacam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 😍🙋
Bence bekle canım 3 4 gün sonra bidaha kan testi yaptır eğer yükselmemişse o zaman kullanırsın adet söktürücü burada bi kaç kişi görmüştüm böyle olup yükselen inşallah seninde öyle olur

Bence bekle canım 3 4 gün sonra bidaha kan testi yaptır eğer yükselmemişse o zaman kullanırsın adet söktürücü burada bi kaç kişi görmüştüm böyle olup yükselen inşallah seninde öyle olur
Ayy inşallah canım ya haftaya ben yine bı kan vereyim dediğin gibi yükselirse yükselir zaten yukselmese de ilaç kullanacam mecburen 20 ağustosta adet görmüştüm ilaçla oda yine pko lu olduğum için yumurtlama günümü bilmiyom ama geçtiğimiz hafta sonu yumurtladim sanki belirtiler falan tabi psikolojikmen de olabilir off bilmiyorum ki ya 😏😏

Ayy inşallah canım ya haftaya ben yine bı kan vereyim dediğin gibi yükselirse yükselir zaten yukselmese de ilaç kullanacam mecburen 20 ağustosta adet görmüştüm ilaçla oda yine pko lu olduğum için yumurtlama günümü bilmiyom ama geçtiğimiz hafta sonu yumurtladim sanki belirtiler falan tabi psikolojikmen de olabilir off bilmiyorum ki ya 😏😏
Adetine 1 gün var sanırım dimi yumurtlama gününü bilmiyorsan gün aşırı ilişki en mantıklısı bigün olacak bigün olmayacak yani kaçırma olanağın yok. Bidaha kan ver bakalım hayırlısı canım benim

Adetine 1 gün var sanırım dimi yumurtlama gününü bilmiyorsan gün aşırı ilişki en mantıklısı bigün olacak bigün olmayacak yani kaçırma olanağın yok. Bidaha kan ver bakalım hayırlısı canım benim
Yani adetime normal şartlarda bir gün falan olması gerekiyor yada olmam gerekiyor ama pko lu olduğum için hiç düzenli her ay kendiliğinden olan bir adet dönemi geçirmedim hep ilaçlarla oldum yada tesadüfen iki üç dört ayda bir olursam olurdum ilaç icmemissem

Amin canım hayırlısı Allah'tan artık dediğim gibi haftaya da yaparım olursa olur olmasa adet olurum bu ay ovulasyon testi alıp deneyecem bakalım nasip kısmet ne zamana tutar artık 😒☹️😏🙏🙏

Amin canım hayırlısı Allah'tan artık dediğim gibi haftaya da yaparım olursa olur olmasa adet olurum bu ay ovulasyon testi alıp deneyecem bakalım nasip kısmet ne zamana tutar artık 😒😏🙏🙏
Hayırlısı canım benim allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur vardır bi zamanı 🤲🤲

Adet söktürücü kullanma lütfen. Bekle. Ben kullandım çok pişman oldum. Meğersem hamileymişim. Bende de pko var

Adet söktürücü kullanma lütfen. Bekle. Ben kullandım çok pişman oldum. Meğersem hamileymişim. Bende de pko var
Yaaa kan vermiş miydin peki çok geçmiş olsun kuzum benim daha öncede bı iki defa böyle çıktı her seferinde adet söktürücü kullandım valla bilmiyorum psikolojikmen mi ne kasık ağrılarim bel ağrım hiç bitmedi ama

Yaaa kan vermiş miydin peki çok geçmiş olsun kuzum benim daha öncede bı iki defa böyle çıktı her seferinde adet söktürücü kullandım valla bilmiyorum psikolojikmen mi ne kasık ağrılarim bel ağrım hiç bitmedi ama
Yok ben zaten yok bişey deyıp ilaç aldım. İlaçtan sonra yıne olmadım. Test yaptım çift çıktı. Hıç belli olmaz çünkü

İnşallah canım. Darısı en güzel şekilde senın de başına olsun 🌸
Canım sende pko luydun ve ilaç kullandın sonra adet olmayınca test yaptın hamile olduğunu mu öğrendin hangi ilacı kullandın peki bide ilaç kullanmadan önce test falan yapmis miydin

Amin inşallah canım ara ara sancım oluyor adet olacakmışim gibi hissediyorum inşallah gebelik yoksa bile bari ilacsiz adet olayim ya 😏😏
Benim hiç olmıcak bir zamanda oldu. Allahtan umut kesilmez canım

Adet iniz geçti kaç gün sonra ilaç kullanmaya başladınız ne zman hamile olduğunuzu anladınız

Adet iniz geçti kaç gün sonra ilaç kullanmaya başladınız ne zman hamile olduğunuzu anladınız
Pco olduğu için zaten bir düzen yok. Ikı ay üç ayda bir adet oluyordum. Üstüne bir de eşimde sıkıntı çıktı. Yani doktor beklenti içinde olma kızım dedi. Bende hiç beklemiyordum. İki ay adetim geçmişti. Bende madem doktor öyle dedi o zaman söktürücü kullan dedım. Kullandım on gun geçtı ilaç etki etmedı. Sonra evde test yaptım anında çıktı çift. Doktora gıttık 6 haftalık çıktı. Allah korusun ilaçla düşseydi affetmezdım. Hatta soğan kürü maydanoz kürü mü yapsam diye düşünmedim değil.

Back
X