Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HGC sonucum.
- Konu Sahibi Ozlem1817
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bilgii hamile kalmak isteyenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adetim düzenli normalde bilmiyorum tam 0.0 çıkması şaşırtıcıNeden şaşırdı sonuç negatif adet düzensizliğiniz mi
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Nasil gormediniz.. hamile olmayan herkeste 0 dir zatenSonuca hiç görmedik kimsede 0.0 ı çünkü
- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Sonuca hiç görmedik kimsede 0.0 ı çünkü
Bende 2 kere kan verdim ikisinde de sadece 0 çıktı yanında . Falan olmadan
- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Anladım sonra adet oldunuz sanırımBende 2 kere kan verdim ikisinde de sadece 0 çıktı yanında . Falan olmadan
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Oda negatif..Daha önce 1.20 falan çıkmıştı Benim bilmiyorum
Umarim hakkinizda hayirlisi olur
2 senedir deniyorum hayırlısı inşallah ne diyelimYani 0.bilmem kaç gibi bi sonuç değil sadece sofır dı
Mevsim değişikliğinden gecikme yaşıyor olabilirisniz
Korunmayı yeni bıraktıysanız da gecikme olabiliyor
Rahim kendini hazırlıyordur inşallah
Yakın zamanda hamile kalırsınız
- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Anladım sonra adet oldunuz sanırım
Evet
malesef
Birinde sonucu alacağım gün daha gitmeden adet oldum
Diğerinde de adet olduğum halde kan verdim
- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
2 senedir deniyorum hayırlısı inşallah ne diyelim
Bizimde 1 yıl olacak inşallah hayırlısı olur canım doktora gittiniz mi ? Kaç yaşındasın
Gittim bi sıkıntı yok eşim ve bende iki kere tedavi gördüm çatlatma iğnesi şimdi gene kullanacaktım adet olamadım doktor adet olunca gel ilaca başlayalım demişti oysaBizimde 1 yıl olacak inşallah hayırlısı olur canım doktora gittiniz mi ? Kaç yaşındasın
Bende de yoksa adet olsam da için rahatlasaEvet
malesef
Birinde sonucu alacağım gün daha gitmeden adet oldum
Diğerinde de adet olduğum halde kan verdim
- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Gittim bi sıkıntı yok eşim ve bende iki kere tedavi gördüm çatlatma iğnesi şimdi gene kullanacaktım adet olamadım doktor adet olunca gel ilaca başlayalım demişti oysa
İnşallah bebek vardır da geç döllenme falandır
Adet belirtin ağrın falan varmı peki
Yok kuzum hiçbir belirti yok sağlık ocağında vermiştim kanı doktora göstericem bakalım sonra kendi doktoruma giderim uç gün boyunca randevusu dolu beklemiş olurum bi yandandaİnşallah bebek vardır da geç döllenme falandır
Adet belirtin ağrın falan varmı peki
Benimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntı gibi kanama geldi 2 gün devam etti üçüncü gün sümük gibi kanlı geldi açık kırmızı 2 gün kan testi verdim beta hcg 0.100 çıktı toplasan 3 günde iki pet dolmadı adetmi gördüm yoksa gebemiyim anlamadım hcg yükselir diyorlar bekliyorum normalde yarın adet günüm sizce yükselirmi yaşayan varmı bu durumu