• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HGC sonucum.

Ozlem1817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
338
151
53
27
Kızlar kan testi sonucum 0.0 çıktı herkes çok şaşırdı tabi bende öyle hiç böyle sonuç görmemiştim 15 gün adet geçilmesiyle beraber bu sonuç çıktı hiç bilgisi olan böyle sonuç gören var mı ?

Yani 0.bilmem kaç gibi bi sonuç değil sadece sofır dı

Mevsim değişikliğinden gecikme yaşıyor olabilirisniz
Korunmayı yeni bıraktıysanız da gecikme olabiliyor
Rahim kendini hazırlıyordur inşallah
Yakın zamanda hamile kalırsınız 🤗

Gittim bi sıkıntı yok eşim ve bende iki kere tedavi gördüm çatlatma iğnesi şimdi gene kullanacaktım adet olamadım doktor adet olunca gel ilaca başlayalım demişti oysa

İnşallah bebek vardır da geç döllenme falandır

Adet belirtin ağrın falan varmı peki

İnşallah bebek vardır da geç döllenme falandır

Adet belirtin ağrın falan varmı peki
Yok kuzum hiçbir belirti yok sağlık ocağında vermiştim kanı doktora göstericem bakalım sonra kendi doktoruma giderim uç gün boyunca randevusu dolu beklemiş olurum bi yandanda

Benimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntı gibi kanama geldi 2 gün devam etti üçüncü gün sümük gibi kanlı geldi açık kırmızı 2 gün kan testi verdim beta hcg 0.100 çıktı toplasan 3 günde iki pet dolmadı adetmi gördüm yoksa gebemiyim anlamadım hcg yükselir diyorlar bekliyorum normalde yarın adet günüm sizce yükselirmi yaşayan varmı bu durumu

Back