Tam gözükmedi zaten bir şeyler var gibi dedi adetim daha 5 gün geçti normal mi sizce değerKaraciger enzimi icin bi oneride bulunmadi mi doktor?
Bu degerle zaten kese cok cok kucuk nokta kadar gozukur
5 gün geçti adetim henüzGecikmenin kaçıncı günüydü? Hemen niye kötüyü düşünüyorsunuz ki? Erkense beta zaten düşük çıkar ki düşük betayla kese bile görünmez. Siz iki gün sonra betaya tekrar baktırın. Karaciğer enzimleriyle ilgili bilgim yok.
Gec dollenme olabilir diyecegimde bence gayet normal yaTam gözükmedi zaten bir şeyler var gibi dedi adetim daha 5 gün geçti normal mi sizce değer
Aşırı strese girdim ,haftayı nasıl beklicem bilmiyorumGec dollenme olabilir diyecegimde bence gayet normal ya
Kendini strese sokma canim
Bebiste etkilenir
800 küsür betayla benim kesem görünmemişti 8. Hafta gittim her şey yolundaydı. Biraz daha bekleyip gidin5 gün geçti adetim henüz
Geç döllenme olabilir ama 2 gün sonra gitseniz daha doğru olur beta yükselişini takip etmek için.Haftaya tekrar gidicem sizce bu değer normal mi şuan adet 5 gün geçti
28 günde bir adet görüyordum adetime 1 gün kala 145ti benim değerim. 4-5 gün geçince 1000’in üzerindeydi. Ama burada önemli olan yumurtlama zamanı yani. Geç yumurtlama geç döllenme olmuşsa düşük çıkması da normal. İki günde bir düzenli artış olursa sorun yoktur. Doktorun yorumu yersiz olmuş biraz. Takip edilmeli.Eki Görüntüle 3506876
Kızlar bir oğlum var 7 yaşında
Bir kaybım var temmuz ayında 13+2
Şimdi tekrar hastanedeyim kese henüz tam gözükmedi .
Sonucumda düşük çıktı doktor zaten adet tarihime göre görünmeyebilir dedi .
Karaciğer enzimim yüksek çıktı .
Beta sonucumda böyle bende korkuyorum hocam dış gebelik falan mı dedim oda dedi ki dış gebelikte olabilir düşükte olabilir normal gebelikte olabilir haftaya kadar bekle dedi sizce sonuca göre kaç haftalık .
Çok haklısınız bu enzim değeride yüksek çıkınca moralim çok bozuldu yaBeta 2000'lerdeyken kese zor görünüyor sizinki geç döllenme olabilir, valla strese girip üzüldükçe progesteron hormonunuz azalıyor bu da neye yol açıyor hepimiz biliyoruz bile isteye yapmayın pozitif olmak zorundasınız bebiş için.
Haftaya çarşamba gel dediGeç döllenme olabilir ama 2 gün sonra gitseniz daha doğru olur beta yükselişini takip etmek için.
Belkide bilmiyorum tuhaf içim28 günde bir adet görüyordum adetime 1 gün kala 145ti benim değerim. 4-5 gün geçince 1000’in üzerindeydi. Ama burada önemli olan yumurtlama zamanı yani. Geç yumurtlama geç döllenme olmuşsa düşük çıkması da normal. İki günde bir düzenli artış olursa sorun yoktur. Doktorun yorumu yersiz olmuş biraz. Takip edilmeli.