• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HGC DEĞERİM YAVAŞ MI İLERLİYOR BAKABİLİR MİSİNİZ😢

busnil1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
79
18
3
29
Arkadaşlar adetime 2 gün kala beta 39,73 çıktı adet günü 74 4. Gün gecikmede yaptıgım testte 131 çıktı yavaş mı artıyor sizce doktora gittim ultrosonla baktı oluşan bi kese var ama 2 hafta sınra tekrar gel bakalım dedi sizce değerlerim nasıl😢

Arkadaşlar adetime 2 gün kala beta 39,73 çıktı adet günü 74 4. Gün gecikmede yaptıgım testte 131 çıktı yavaş mı artıyor sizce doktora gittim ultrosonla baktı oluşan bi kese var ama 2 hafta sınra tekrar gel bakalım dedi sizce değerlerim nasıl😢
2 kata yakın artmış gayet normal. Endişe edip bebişi yormayın. Şuan gelişim aşamasında yavrucak 🥰

Gerçekten artar mı sizce kimyasal dan çok korkuyorum açıkcası degerlerim düşücekmiş gibi hissediyorum😢
Artmış zaten bu gayet normal. 4te 3 ya da 2 katı istenen değer. Kimyasal olsa dalgalanma olurdu. Kendinizi gerçekten strese sokmayın. Tadını çıkarın

Gerçekten artar mı sizce kimyasal dan çok korkuyorum açıkcası degerlerim düşücekmiş gibi hissediyorum😢
İnşallah artar . Birde yapılan yerlerin farkı var . Benimde ilk 102 idi iki gün sonda 232 idi 😍 sağlıkla ilerledi inşallah sizinde öyle olur bol bol ya mubdi esmasini cekin

yaa ne güzel allahım inşallah benimde öyle olur 🙏🏻 Siz doğurdunuz sanırım değil mii
Evet 😍😍 5 aylik bebeğim darısı başınıza sizi anlıyorum bende çok endiselenmis buraya yazmıştım doktorlar ehemmiyet açısından hastayı kalp atışını duymadan umutlandirmayi sevmiyorlar bu yüzden öyle diyebilirler merak etmeyin,sizinde inşallah öyle olur ki zaten çok güzel artmış . Gün içinde elinizi karnınıza koyup ya mübdi celle celalühü diye zikri çekerseniz hem rahatlar hemde Allah'ın izniyle tutunmasına vesile olur .

Evet 😍😍 5 aylik bebeğim darısı başınıza sizi anlıyorum bende çok endiselenmis buraya yazmıştım doktorlar ehemmiyet açısından hastayı kalp atışını duymadan umutlandirmayi sevmiyorlar bu yüzden öyle diyebilirler merak etmeyin,sizinde inşallah öyle olur ki zaten çok güzel artmış . Gün içinde elinizi karnınıza koyup ya mübdi celle celalühü diye zikri çekerseniz hem rahatlar hemde Allah'ın izniyle tutunmasına vesile olur .
maşşallah ne güzel allahım güzel saglıklı ömürler versin😍🤍 evet bana doktor kalp atışını duymadan saglıklı gebelık demem ben 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım ozaman ben sana saglıklı gebelik diyebilecegm dedi simdi bana progestan ilacını yazdı bugün ona başladım😢

maşşallah ne güzel allahım güzel saglıklı ömürler versin😍🤍 evet bana doktor kalp atışını duymadan saglıklı gebelık demem ben 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım ozaman ben sana saglıklı gebelik diyebilecegm dedi simdi bana progestan ilacını yazdı bugün ona başladım😢
Bende kullanmıştım 🤩 sorun yok derin bir nefes al ve bebisinin sev karnında 😍 🙏🏻 herşey çok güzel olucak . Bize de burada yaz 2 hafta sonra

Gittigimde kese oluşuyor dedi ekranda gösterdi ama anlamadım bende 😢
Rahim kalınlaşmaya başlıyor bebeğin tutunması için. Ondan dolayı demiştir. Çünkü o değerde kese görünmez. Olsun bu da iyi bir şey vücudunuz hamileliğe hazırlanıyor :)

Gittigimde kese oluşuyor dedi ekranda gösterdi ama anlamadım bende 😢
İmkanı yok 1500 olmadan bırak oluşmayı gormeyi daha rahim yeni kalinlasıyor doktorunu degistir 2 gune bi kan vermeye artişı kontrol etmeye devam et sen artısı simdilik kafana takma ama 2 gune bi baktirmaya ozen goster ayni kurumda olsun verdigin kan izellikle ayni saatlere denk getirmeye calis

Back