Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif diye yorumluyoruz 5in altındaki sonuçları ama yükselme ihtimali oluyor 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırın isterseniz
Kaç gün gecince yatirdiniz acaba hatirliyomusunuzNegatif diye yorumluyoruz 5in altındaki sonuçları ama yükselme ihtimali oluyor 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırın isterseniz benimki yükselmişti
Hafta sonu kusum pazartesiyi bekliycem malesef saglik ocagı ocin acil de yapmıyolarmişlar kan testi gittimdeCanım bidaha ver kan testi yükselmiştir geç döllenme olmuştur belki
Acile gidip ağrım sizim var desen yaparlar aslında ama bekle inşallah yükselirHafta sonu kusum pazartesiyi bekliycem malesef saglik ocagı ocin acil de yapmıyolarmişlar kan testi gittimde
Tam kusum cok sagol insallah hayirlisi olsum bakalim bekliycem artikAcile gidip ağrım sizim var desen yaparlar aslında ama bekle inşallah yükselir
Benimki çok garip oldu adetten 3 gün önce test verdim 1.67 çıktı sonraki gün sabahtan tekrar yaptırdım aradan çok saat geçmemişti 2.67 oldu sonra kanamam başlayınca adet oldum zannettim doktor tekrar test istedi 7.77 olmuştu sonra 15.97 filan o yüzden tekrar test isteyin isterseniz garanti olsun hemen umutsuzluğa kapılmayın :) acilde test yapılıyor 1.5 saatte çıkıyor ama önceki testi nerede yaptirdiysaniz orada yaptırın isterseniz labaratuvar sonuçları farklılık gösterebiliyor bana doktor demişti ilk iki sonuçta gebelik yok diye ciddiye almamıştı sonra kendisi şaşırdı. Bu işlerin ne olacağı belli olmaz zaten şahsen kendi ilimdeki doktorlarda böyle küçük rakamlari pek ciddiye alıp takip etmek istemiyorlar. İnşallah hayırlısıyla iyi haberlerinizi alırız :))Kaç gün gecince yatirdiniz acaba hatirliyomusunuz
Acilde almazlarsa yarın endoskopi yaptiricam anestezi vericekler anestezi doktorum istedi de mecbur yaparlarTam kusum cok sagol insallah hayirlisi olsum bakalim bekliycem artik