• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hgc degeri

zynpp2346

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2024
21
8
1
29
Ben adetim 2 gun gecti kan testi yaptim cikti ama hafta sonuna girdigimiz icin sonuclara baktiramadim suan 5 gun hala adet olmadm ama sonuctanda bisi anlamadim bi fikriniz varmi

Eklentiler

• 1000054461.jpg
    1000054461.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 72
Negatif diye yorumluyoruz 5in altındaki sonuçları ama yükselme ihtimali oluyor 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırın isterseniz benimki yükselmişti

Kaç gün gecince yatirdiniz acaba hatirliyomusunuz
Benimki çok garip oldu adetten 3 gün önce test verdim 1.67 çıktı sonraki gün sabahtan tekrar yaptırdım aradan çok saat geçmemişti 2.67 oldu sonra kanamam başlayınca adet oldum zannettim doktor tekrar test istedi 7.77 olmuştu sonra 15.97 filan o yüzden tekrar test isteyin isterseniz garanti olsun hemen umutsuzluğa kapılmayın :) acilde test yapılıyor 1.5 saatte çıkıyor ama önceki testi nerede yaptirdiysaniz orada yaptırın isterseniz labaratuvar sonuçları farklılık gösterebiliyor bana doktor demişti ilk iki sonuçta gebelik yok diye ciddiye almamıştı sonra kendisi şaşırdı. Bu işlerin ne olacağı belli olmaz zaten şahsen kendi ilimdeki doktorlarda böyle küçük rakamlari pek ciddiye alıp takip etmek istemiyorlar. İnşallah hayırlısıyla iyi haberlerinizi alırız :))

Back