Rahtsız olduysan NiE cvp verdin ? Cvp ver die zorluyan var mıydı konuyu okudun ilgini çekmedi bas git . Benım sayfama cvp da verme kıskanc kadın !Kardesim sen asil neyin kafasini yasiyorsun dr sordun mu ki sormuşsun anormal bi durumun olsa zaten söylerdi artı 2 bayanda yardimci olmuş zaten son attigin msj nedir ya boyle saçma konulari görünce dayanmıyorum anne adayi olucaksam saçma konular açıp insanlarin kafalarini bulandiriyim git yat bacım allah aşkina yaa
Kardeşım ben sana mi yazdım gözüne mı soktum senın dermanın bende mi bana varacağına ellını ALLAHA aç ben de hamileyim kardesım banada dua et dıyecegıne fesatlıgını hat Safa’da gösteriyorsun yazık .Neyin zorlugundan bas ediyosunuz yaa asil siz biraz empati yapın evet herkesin derdi kendine ama burda okdar kadın umut ışığı ariyor ki onlardan biri benim ömrum boyunca anne olmiycam mesala dr bana dönörla tüp bebek diyor mesala gittigim butun dr yuzde 16 şans veriyor mesala sende biraz empati yap simdi
Cok saqolun Allah razı olsunbence gayet normal ama drun bakmasi lazim. Sonuc itibari ile en dogru bilgiyi o verir. Kese var mi yolk var mi kalp atisi var mi diye su an 14 gun gecikmeniz var ise ortalama 5-6 haftalik hamile olmaniz lazim
Tabi herşey ALLAHIN verende o alanda herseye şükür . Ama benim ilk bebek inanın o kadar mutlu oldum ki kendımı direk buraya attımCanım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ancak burada bir forumları açıp okusan 7 ile 10 öğrenenler de var senin gibi değerlede öğrenenlerde tek geçerli kural değerlerin iki günde bir 1,5 katından fazla artması gerekiyor sağlıklı ilerlemesi için. Senin 7000 küsür olmuş buradakiler doktora git değerin güzelden başka sana ne diyebilir ki. En doğru bilgiyi diğer tetkiklerle beraber doktorun sana söyleyecektir. Ancak tamam daha öncede düşük yapmışsın ve şükür ki yeniden gebe kalmışsın bunun mutluluğu yaşa ve dua et bu stress olumsuz düşünceler inan sadece sana zara verir.
Benimde ilk gebeliğim düşüktü 2. gebeliğimde ise 5. ayda kaybettim kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın. Sen kendini yerlere atsan da hiç dikkat etmesen de yiyecek ekmeği varsa doğacak büyüyecek yada tam tersi sen kendini pamuklara sarsan da yiyecek ekmeği yoksa engel olamıyorsun. Sana naçizane tavsiyem bu mucizenin tadını çıkar ve olumsuz düşüncelerle hayatı kendine zindan etme
Benim ilk tüp bebek denemem 8. haftada kalp atışı olmadığından dolayı düşükle sonuçlandı.Neyin zorlugundan bas ediyosunuz yaa asil siz biraz empati yapın evet herkesin derdi kendine ama burda okdar kadın umut ışığı ariyor ki onlardan biri benim ömrum boyunca anne olmiycam mesala dr bana dönörla tüp bebek diyor mesala gittigim butun dr yuzde 16 şans veriyor mesala sende biraz empati yap simdi
ya neydi derdin , sana tek kelime ettim mi de ordan kalkıp bana laf ettın sen ALLAHA hawalsın, ama vereceği canla degıl bu ay inş hamile kaldığını ogrenırsınde o duyguyu yaşarsında belki biraz yuzun kızarırumarim o bebegi sağ salim çikarirsin karnından burda ahımı aldın sana bişey demiyorum çünkü ben kendim dardayım bana kıskanç dedin ya yazdıklarımdan sonra allah seni bildigi gibi yapsın seni rabbime havale ediyorum !!
Vallahı kotu niyetim yoktu inanki ilkinin acısını hala atlatamadım o kadar korkuyorum ki bunuda kaybedecek die gördüğüm her insana herkese soruyorum bakmadığım site kalmadıBenim ilk tüp bebek denemem 8. haftada kalp atışı olmadığından dolayı düşükle sonuçlandı.
Bugün sabah düşük kalitede donmuş 2 embriyo transfer edildi.
Doktor bana şansımın en fazla 20% olduğunu söyledi, hatta taşıyıcı anne tavsiye etti.
İlk transferden sonra 9. günden itibaren hergün gebelik testi yaptım evde insan o kadar sıkıntıdan sonra emin olmak istiyor, bu yüzden konu sahibinin kendini acaba gercekmi gibi hissetmesini çok iyi anlıyorum.
Bu ay hamile kal inş :) rabbım hayırlı salıh ewlat nasıp eder hepimize inş , cnm folık asıt kullan İstıyorSan ben onunla kaldımCanim bence sonuc cok guzel. Allah saglicakla kucagina almani nasip etsnbanada dua et benimde olur insallah
2 ay evvel kullandm ise yaramadiBu ay hamile kal inş :) rabbım hayırlı salıh ewlat nasıp eder hepimize inş , cnm folık asıt kullan İstıyorSan ben onunla kaldım
Duygunu az cok tahmin edebiliyorum derdim flan yok 2 kisi sana normal demesine ragmen kalkip kimse yokmu yaa demen tuhaf ayrıca bana dua etme bu ay flan gebe de kalmiycam hicbir zmn anne olmiycam ben tm miya neydi derdin , sana tek kelime ettim mi de ordan kalkıp bana laf ettın sen ALLAHA hawalsın, ama vereceği canla degıl bu ay inş hamile kaldığını ogrenırsınde o duyguyu yaşarsında belki biraz yuzun kızarır
Duygunu az cok tahmin edebiliyorum derdim flan yok 2 kisi sana normal demesine ragmen kalkip kimse yokmu yaa demen tuhaf ayrıca bana dua etme bu ay flan gebe de kalmiycam hicbir zmn anne olmiycam ben tm mi
[/QUOTE ALLAHIN işi o belli olmazbu kadar isyankar olma yeri göğü yaratan Allah’a 1 bebek mi zor dua et ayrica tüp bebek var imkanSiz değil nie bu kadar karamsarsın ?
Duygunu az cok tahmin edebiliyorum derdim flan yok 2 kisi sana normal demesine ragmen kalkip kimse yokmu yaa demen tuhaf ayrıca bana dua etme bu ay flan gebe de kalmiycam hicbir zmn anne olmiycam ben tm mi
işi o belli olmazDuygunu az cok tahmin edebiliyorum derdim flan yok 2 kisi sana normal demesine ragmen kalkip kimse yokmu yaa demen tuhaf ayrıca bana dua etme bu ay flan gebe de kalmiycam hicbir zmn anne olmiycam ben tm mi
Yüzde 16 lık bi şans kime versilse onlar da karamsar olur
Rabbim sabır versin İnan çok üzüldüm . Benim arkadaşımın 12 sene çocuğu olmadı tüp bebek bile olmaz dedi doktor hamile kadınlara para toplatı o parayı haca gıdecek biriNe verdi tesbıhler falan aldı ve hacta ona dua ettı kadın hactan geldı arkadasım diğer ay hamile kaldı resmen mucızeYüzde 16 lık bi şans kime versilse onlar da karamsar olur
benim umudum yok ilerki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama şuan yok olmiycak biliyorumRabbim sabır versin İnan çok üzüldüm . Benim arkadaşımın 12 sene çocuğu olmadı tüp bebek bile olmaz dedi doktor hamile kadınlara para toplatı o parayı haca gıdecek biriNe verdi tesbıhler falan aldı ve hacta ona dua ettı kadın hactan geldı arkadasım diğer ay hamile kaldı resmen mucızeALLAHTAN umut kesilmez
Bk ben bile bu ay doğum yapan arkadaşıma dedim ki doğum masasında bana dua et bebegım olsun die doğum sancısı içinde sana dua ettim dedi ve çok şükür oldu yaradanın vardır bildiği HAYIRLISIYLA SANADA NASIP EDER İNŞYüzde 16 lık bi şans kime versilse onlar da karamsar olur
İşte bunu diyerek ALLAHA olan inancini yitiriyorsun sabret ve dua et soz verriyorum egerki bebegım sağlıklı oLurSa doğum yapana kadar sana dua etcembenim umudum yok ilerki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama şuan yok olmiycak biliyorum
Saol.Bk ben bile bu ay doğum yapan arkadaşıma dedim ki doğum masasında bana dua et bebegım olsun die doğum sancısı içinde sana dua ettim dedi ve çok şükür oldu yaradanın vardır bildiği HAYIRLISIYLA SANADA NASIP EDER İNŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?