• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc 7391

İşte bunu diyerek ALLAHA olan inancini yitiriyorsun sabret ve dua et soz verriyorum egerki bebegım sağlıklı oLurSa doğum yapana kadar sana dua etcem 🤲
Saol allah razı olsun benden sonra 8 arkadasim dogum yaptı hepsi bana hatim indirdi hepsi dogum sedyelerinde dua etti kurban oldugum allah vermiyor

ALLAHIM sabır versin 😞😞 aglıyasım geldi çok özür dilerim hakkını helal et lutfen 😭
helal olsun sende helal et bende seni kırdıysam özür dilerim hamilelerin ruh hallerinin degistigini unutmuşum yazdıktan sonra pisman olmadim değil

Kizlar bnde dun gittim 6 gun gecikmeyle 2858 cikti karndan keseyi goremedi bu degere gore dis gebelik olabilirsin dedi bu deger cok mu yuksek

Kızlar merhaba , benim 14 günlük gecikmem var bugün beta hgcm 7391 çıktı normal mı acaba çok endişeliyim cvp verın lutfen 😞
Canım geç döllenme olmuş büyük ihtimalle o yüzden değerin düşük ama korkma gebesin inşallah sağlıkla kucağına al 💕

• Beğen
Reactions: Eva
Kizlar bnde dun gittim 6 gun gecikmeyle 2858 cikti karndan keseyi goremedi bu degere gore dis gebelik olabilirsin dedi bu deger cok mu yuksek
Karından kese 5000 lerde görünüyor en erken.
Bi doktor bunu bilmiyor mu? Nasil hemen dış gebelik olabilir diyo anlamadim.

Back