Beta hcgye bakar misiniz kızlar

Adetime 6 gün varken yaptım bu testi yine de düşük mü acaba
Bence tekrar kan testine falan gerek yok canım strese sokma kendini 6 gün kala o değer çok normal. Benim de 4 gün kala 6.75 çıktı. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı demekki 10un üzerine çıkmış. Bugün reglimin 2. Günü tekrar piyasadaki kaset testlerle yaptım pozitif demek ki artış var. Sen bilirsin ama tekrar tekrar kan tahsiline de gidip stres yaşamaya gerek yok. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlı olsun canım

Merhaba adetime 1 hafta var testim. 0.778 çıktı. İhtimal var mı? 5 ten büyükse gebelik vardır diyorlar daha bir hafta var . Olumsuz olsaydı 0.100 çıkardı diye biliyorum.. durum nedir sizce

Merhaba adetime 1 hafta var testim. 0.778 çıktı. İhtimal var mı? 5 ten büyükse gebelik vardır diyorlar daha bir hafta var . Olumsuz olsaydı 0.100 çıkardı diye biliyorum.. durum nedir sizce

Yani bende bilmiyorum ama isterseniz bekleyin 3 gün sonra tekrar test verin

Merhabalar
Benim son adet tarihim 02.07.2021 ve adetim 7 gün geçti idrar testi yaptım 5 dakika içinde kırmızı çizgi belirgin oldu. Bugün doktora gittim kan testin de 55.1 çıktı tekrardan değer yükseldimi diye kan testi vereceğim. Sizce geç döllenme mi olmuştur? Sancım var doktoruma sordum normaldir dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…