evet 5 ve üstü gebelik olduğunu gösterir gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar dün evde test yaptım pozitif çıktı ve kan değerim 15.52 çıktı sizce gebelik varmi
Pozitiflik var evet ama değer düşük takıp Edin düzenli artış olup olmadiguniMerhaba arkadaşlar dün evde test yaptım pozitif çıktı ve kan değerim 15.52 çıktı sizce gebelik varmi
Adetime 6 gün varken yaptım bu testi yine de düşük mü acabaPozitiflik var evet ama değer düşük takıp Edin düzenli artış olup olmadiguni
Bazı konularda karşıma çıktı da adet öncesi yapılan testler yanlış sonuç verebilirmiş böyle olma ihtimali varmievet 5 ve üstü gebelik olduğunu gösterir gözünüz aydınama adın ve soyadın görünüyor cnm
Asko senin bizzat pozitif sadece 2gun sonra aynı hastane de aynı saatte tekrar kan ver eğer sonuç en az 30 çıkarsa güzel artış demektirBazı konularda karşıma çıktı da adet öncesi yapılan testler yanlış sonuç verebilirmiş böyle olma ihtimali varmi
Ben hep iki üç gün gecikmelerle yaptım testleri..adete 6 gün varken yaptirdiysaniz o konuda tecrübem yok ama yükselir herhalde öyle tahmin ediyorum ..yani sonuçta erken yapılmış normaldir sanirimAdetime 6 gün varken yaptım bu testi yine de düşük mü acaba
Yarın tekrar gidip kan verecem ama aklıma takıldı işteAsko senin bizzat pozitif sadece 2gun sonra aynı hastane de aynı saatte tekrar kan ver eğer sonuç en az 30 çıkarsa güzel artış demektir
Kafana takılmasın inşallah sağlıklı gebeliktir ve sağlıklı ilerler çok erken öğrendiğin için düşük çıkmışYarın tekrar gidip kan verecem ama aklıma takıldı işte
Ben bundan önce 2 düşük yaptığım için ister istemez aklıma takılıyorKafana takılmasın inşallah sağlıklı gebeliktir ve sağlıklı ilerler çok erken öğrendiğin için düşük çıkmış
Bütün gebelik aynı olacak diye bişi yok üzme kendini inşallah sağlıklı gebelik olurBen bundan önce 2 düşük yaptığım için ister istemez aklıma takılıyor
Evet araştırıldi hiç bir sorun çıkmadıBütün gebelik aynı olacak diye bişi yok üzme kendini inşallah sağlıklı gebelik olur
Eğer Allah korun öyle bı durum olursa mutlaka genetik test yaptır nedenini arastir veya araştırıldı mi
Amin inşallahBen gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrendim canım. Seninki normal. 5 ve üzeri gebelik var demek. 2 gün sonra aynı kan verdiğin hastanede tekrarla. Düzenli artması önemli olan değerin kaç çıktığı değil. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bak içini ferah tut o zaman inşallah sağlıklı ilerler dikkat et yarında yazarsın sonucunuEvet araştırıldi hiç bir sorun çıkmadı
yok cnm stres yapma 2 gün sonra tekrar aynı yerde tekrarla testiniBazı konularda karşıma çıktı da adet öncesi yapılan testler yanlış sonuç verebilirmiş böyle olma ihtimali varmi
Asko senin bizzat pozitif sadece 2gun sonra aynı hastane de aynı saatte tekrar kan ver eğer sonuç en az 30 çıkarsa güzel artış demektir
yok cnm stres yapma 2 gün sonra tekrar aynı yerde tekrarla testini
İnş sağlıklı olurGözümüz aydınçok güzel sonuç iki gün sonra tekrar test yapın simdikik sağlıklı gebelik gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?