Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar hanimlar adet gunume bir hafta var ve dun hastanede tahlil yaptirdim beta hcg şu sekil cikti sizce gebelik başlangıcımı yada gebelik varmı yokmu fikrinizi soylerseniz sevinirim
Merhabalar hanimlar adet gunume bir hafta var ve dun hastanede tahlil yaptirdim beta hcg şu sekil cikti sizce gebelik başlangıcımı yada gebelik varmı yokmu fikrinizi soylerseniz sevinirim
Evet asırı baş dönmesi ve agrı yasıyordum acile gittim bende oranın sonucu adetime daha var ama yükselme ihtimali varmıdır bilemedimki simdi tesekkur ederim cevabiniz icin
Dogrudur iste insanin ici icine sıgmıyo malesef cok yesekkur ederim peki normal bir kadınon beta hcg degeri ne kadar olur ve yukledigim fotografta beta hcg değer olan yerdenmi yoksa referans aralpğındanmı anlaşılır
5 ve üstü gebelik olarak kabul edilir. Değer yazan yerden bakıcaksınız sizin değer yazan yerde 0.5 çıkmış buda 5 in altı olduğu için gebelik yok anlamına geliyor