• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Kizlar adetme 5gun var beta hcg 0.9 . Sizce sonuc nedir??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence hamilesin 0 ile 5 arasi gunun gecinceki sonuc senin daha 5 gun var o yukselir 0.1 olsaydi zor derdim

Kızlar geçen ay 5 mayısta adet oldum buayda 1 haziranda adet olmam gerekıyor.Fakat 31 mayısta yani dün dayanamadım dr a gıttım.Doktorda çeperde kalınlasma var bı de bsy görunuyor dedı.Ama kıst olabılırmı bılemedım dedı.Bır suru test yazdı kızamıkcık testıne kadar... Ceperde kalınlasma ve bsy görunyr deyınce anlamadım.Testlrden bıtanesını kırmızı kalemle cızdı ve bu acıl dedı..Beta yı acıl olarak ısaretlı.O an bıle bsy anlamadım.Testlerımı aldılar.1.5 saate acıl oolan test sonuclanır dedı.Bende tek basıma beklemeye basladım.Tek basına kalınca dusunmeye basladım.Acaba hamılemıym.Soyledıklerı hamılelık belırtılerı oluyordu ama heyecanlanmamak elde degıldı tabıkıde..Esımde görevde bı an hayal kurdum.Babalar gunu hedıysı olarak ..Ama sonuc negatıf :((( Igne verdı .bunu yaptrdktn sonra 3 gune adet olursun.Adetının 2.gunu gel yıne bakalım dedı..Ama o gecen 1.5 saat heyecandan bıttım.Bırde sonucu kendı göruncede bozuldu..Cunku doktorda hamıle olabılecegımı dusunmustu...ben ıgneyı olmıycam dedım.Okadar düşük çıktıkı değerlerim BETA 1.14, HBSAG O,21 ..Bır umut bekliyorum ıste..Bakalım nolucak merak edıyorum.sızlerlede paylasmak ıstedım..

Kızlar geçen ay 5 mayısta adet oldum buayda 1 haziranda adet olmam gerekıyor.Fakat 31 mayısta yani dün dayanamadım dr a gıttım.Doktorda çeperde kalınlasma var bı de bsy görunuyor dedı.Ama kıst olabılırmı bılemedım dedı.Bır suru test yazdı kızamıkcık testıne kadar... Ceperde kalınlasma ve bsy görunyr deyınce anlamadım.Testlrden bıtanesını kırmızı kalemle cızdı ve bu acıl dedı..Beta yı acıl olarak ısaretlı.O an bıle bsy anlamadım.Testlerımı aldılar.1.5 saate acıl oolan test sonuclanır dedı.Bende tek basıma beklemeye basladım.Tek basına kalınca dusunmeye basladım.Acaba hamılemıym.Soyledıklerı hamılelık belırtılerı oluyordu ama heyecanlanmamak elde degıldı tabıkıde..Esımde görevde bı an hayal kurdum.Babalar gunu hedıysı olarak ..Ama sonuc negatıf :((( Igne verdı .bunu yaptrdktn sonra 3 gune adet olursun.Adetının 2.gunu gel yıne bakalım dedı..Ama o gecen 1.5 saat heyecandan bıttım.Bırde sonucu kendı göruncede bozuldu..Cunku doktorda hamıle olabılecegımı dusunmustu...ben ıgneyı olmıycam dedım.Okadar düşük çıktıkı değerlerim BETA 1.14, HBSAG O,21 ..Bır umut bekliyorum ıste..Bakalım nolucak merak edıyorum.sızlerlede paylasmak ıstedım..

Bence de bekle ilaci kullanma

hcg sonuç 39.57 referans aralığı 3 _50 arası
serbest t4 sonuç 1.18 referans 0.70 _1.4 arası
tsh sonuç 1.5257 referans 0.35 _4.94 arası

bu değerler gebelik olduğunu gösterir mi? yardımcı olur musunuz?

Canim benim son adet 3 mayis. Iliski 17 19 mayis civari oldu. Bugun bekliyodum adet dun oldum sandim ama pembe lekelenme gibi olup kesildi. Evdeki test negatif cikti simdi bu hafta kan testi yapicam adet gelmezse :(

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin.. :(

bebekistiom, ne yaptın? Hamilelik oldu mu olmadı mı, yazmamışsın.

Kizlar adetme 5gun var beta hcg 0.9 . Sizce sonuc nedir??

Arkadasim 0.9 dan sonra degerin yukseledi mi benim sonucum bu srkilde genelde 0.1 cikar ama bu sefer 0.9 cikinca umuitlwndim ama negatifmis bu sonuc ve daha gecikmem olmadi

Back